כדורים נגד מלאריה ?

LOVE1234

New member
כדורים נגד מלאריה ?

האם משהו יודע בוודאות על קיומן של תופעות לוואי שליליות לכדורים נגד מלריה ("לריאם"). אני מאוד מתלבט האם לקחת אותם במהלך שהותי הארוכה בהודון (3 חודשים).

כן יש לה הרבה

תראה אני לא רופא ולא מומחה למחלת המלרייה או כל דבר אחר אני יכול להגיד לך מהידע האישי שלי בלבד שיש הרבה תופעות לוואי לתרופה הזו חלקן הן הקאות שלשולים נדודי שינה ואף סיוטים ויש עוד מטייל אחד בהודו אף אמר לי(לא יודע עד כמה זה נכון) שמשרד הבריאות האמריקאי ממליץ שלא להשתמש בכדורים הללו. אני יכול להגיד לך ש אנילא השתמשתי בכדורים הללו. יכול להיות שזה סיכון ויכול להיות שלא זו הייתה ההחלטה שלי אתה תצטרך לעשות את ההחלטה שלך הינה כנס לכאן דנו על זה בעבר ועוד דיון

yoavyoav

New member
כן... מנסיון זה ממש לא נעים

לפני 6 שנים נסענו לאפריקה והיינו צריכים לקחת המון כדורים ובין השאר לקחנו גם מלריאם. זה עשה לי המון בחילות, סיוטים בלילה וקשיים להירדם. אם אתה יודע על תחליף לזה, אז אולי כדאי שתשאל איזה רופא אם עדיף להשתמש בו, כי זה באמת לא נעים.

ברוטוס

New member
מלריה?!

הייתי בהודו 4 חודשים ולא זכור לי שניתקלתי במישהו שלקח את הכדורים האלה ומצד שני גם לא ממש פגשתי חולי מלריה, לשיקולך

Master Shiva

New member
ברוטוס...יא מכוער...תרים טלפון!

רמי.........אתה מואשם באחזקת סמים......יא הומו!...... "ועכשיו....אני רוצה לשיר לכם שיר....על הכיפאק".. :)

israel2002

New member
כדורי מלאריה

אני הייתי 31 יום בפפואה גיניאה החדשה, בינואר השנה ולקחתי לריאם כדור אחד בשבוע בדרך כלל לא צריכות להיות תופעות מיוחדות, בייחוד לא לכמה שבועות. מה שכן יכול להיות, הוא נשירת שיער וסיוטים אבל זה נדיר. אני זוכר שפגשתי שם מיסיונרים, שגרים שם חמש שש שנים והם פשוט מפסיקים לקחת את הכדורים ומטפלים במלאריה כשהם נדבקים בה. שלושה חודשים זה המקסימום לדעתי, להיות בטוח שהתופעות לוואי לא יופיעו. היום יש יותר מסוג אחד של כדורים נגד מלאריה ואלו שצריך לקחת כל יום. אולי אלו יהיו יותר טובים לשהות של שלושה חודשים. הלריאם בכל אופן לא מחסן ממלריה הוא רק מטפל בה. בכל אופן כדי לקבל אותו אתה צריך לקבל מרשם רופא ואז הוא יסביר לך.

דקלה 79

New member
תופעות לוואי

אני לקחתח את הכדורים כאשר נכנסתי ללאוס ואכן יש תופעות לוואי אני לא יודעת מבחינה חיצונית - אני באופן אישי נכנסת לדיכאונות ומוצאת את עצמי יושבת ובוכה.... ובסוף הפסקתי לקחת וזה עבר אבל כאשר מדובר בבריאות שלך צריך לעשות את השיקולים שלך! בהצלחה

למעלה