כדורים סיניים

mushu

New member
כדורים סיניים

האם אתם מכירים את שני הכדורים הסיניים שמוכרים בקופסה כמזכרת. הבנתי שיש בהם שימוש אנרגטי. ושניתן להתאמן איתם. מישהוא מכיר, או יודע?

NetGangsta

New member
גם אני תהיתי מה המטרה שלהן

ידעתי שיש בהם איזשהו עניין רוחני אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לפרט בנושא...

idv

New member
שימוש אחד

שמישהו פעם סיפר לי הוא לנסות לסובב אותם ביד אחת (כאמצע כף היד משמשת כציר ופשוט לגלגל אותם בין האצבעות) מבלי לגעת אחד בשני. אין לי מושג אם זה תורם למשהו חוץ מהפגת השעמום

NetGangsta

New member
אני מבין שאתה "חובבן" של השימוש

עליו אתה מדבר :) ולבן אדם הראשון שענה - את המטרה הזאת אני בטוח שכל אחד בפורום יודע, אני רוצה לדעת הרבה מעבר לזה.

SideKick

New member
תודה שהזכרת לי...

אז ישר הלכתי לקחת את אלה שלי, כך שיש אחת על המקלדת והשנייה מכדררת. בכף ידנו המון עצבים ומרכזי עצבים וגם מרכזי אנרגיה. משחק עם הכדורים מפעיל את כל הגוף. שים לב שאחרי כמה דקות של גלגול הכדורים בתוך כף היד נהיה לך חם בכל הגוף. חוץ מזה - לתנועות עגולות שהגוף עושה יש תמיד השפעה טובה על הנפש. שאמשיך?

alon_o

New member
כדורים סיניים

מגלגלים אותם ביד, עם לגעת, בלי לגעת, בכיוון אחד בלבד או בשני הכיוונים, כל אחד מה בא לו. בהרמוניה בכל מקרה. טוב לפיתוח רגישות ביד, לחיזוק היד, להמרצת הדם (יש המון עצבים ונקודות אקופונקטורה ביד), משפר ריכוז, מפיג עייפות (עוזר לסירקולציה של הדם והצ´י), ועוד ועוד. טוב לתסמונת התעלה הקרפלית, לבעיות לחץ דם, לסוגים שונים של דלקות פרקים, ועוד. קל מאוד למצוא מידע בגוגל או בכל מנוע חיפוש אחר לצורך העניין.

zakomea

New member
הם פשוט...

מרגיעים, וזה דיי כיף הם גם עושים מין רעש מרגיע כשמסובבים אותם. ומי שראה 100 בנות יודע מה השימוש השני שלהם...

יש עוד יותר!!!

אצלנו בשיטה מסובבים שני כדורים סיניים ברגליים! בידיים זה רק חגורות לבנות. ומושיקו הסנסאיי שלי אומר:" אני תמיד לוקח כדור נגד כאב ראש" אבל אני אישית לא מבין איך הוא בולע בלי מים. מקווה שזה עזר לך

nitzano

New member
קשור בצ´י

לפי מה שמעתי ,הכדורים הנ"ל מזרימים את הצ´י ביד .כמו כן יש הטוענים שהתרגול טוב לחיזוק האצבעות עבור אלו המשתמשים בדיקור .שמועות, איני בטוח ב 100%

למעלה