כדורים פורחים

izh55

New member
כדורים פורחים

חבל שהעמותה רבה עם מארגני האירוע
בגלל זה אנחנו חברי העמותה לא ידענו על קיום האירוע של הכדורים פורחים....
בגלל ההתנהלות הזאת בשנה הבאה אני אשקול אם לחדש את חברותי בעמותה

bensand

New member
באמת חבל אבל למען ההוגנות שווה לציין...

למרות שכפי שידוע במחוזותינו יש לי ולועד העמותה "חילוקי דעות" לגבי מספר דברים אני לא חושב שמריבה בין העמותה או ועד העמותה לגיל היא הסיבה לפיספוס האירוע, היה פירסום של האירוע במספר מקומות כולל בפורום הזה שאינו מסונף לעמותה או אגודה כל שהיא, בפייסבוק ובקבוצות הווטצאפ השונות ובאירוע נכחו מספר מכובד של חברי עמותה וגם של טייסים שאינם חברי עמותה. בנוסף ולמען ההוגנות לי לא ידוע על סיכסוך בין העמותה למארגני האירוע (זאת למיטב ידיעתי, יתכן ויש משהו שאינני מודע לו). אבל רשום לך לשנה הבאה, התאריך קבוע וידוע מראש, וגיל נוכח גם בפורום הזה, אשמח לסייע לך גם אם תרצה, גם אני פיספסתי שנתיים ברציפות והנה השנה הסתייע בידי והשגתי מקום.
הדבר המצער בעיני, ולא היה תלוי בגיל למיטב ידיעתי, היה המקום המוגבל שהיה לטייסי הממ"ג וזה הזמן והמקום ראשית להחמיא לגיל על אירוע מדהים! למרות הרוח הלילית שהקשתה, ולבקש לשנה הבאה בעזרת השם
מקומות נוספים לטייסי ממ"ג, ובבקשה בבקשה לשעון חורף והמראות מוקדמות יותר...(זה צריך להפנות לש"ס
) אבל בהחלט אירוע יפה, מנוהל היטב במחיר הוגן (אני יודע שגם על זה היו חילוקי דעות אבל לטעמי היתה תמורה לאגרה) ואני בטוח שאילו היו לגיל עוד מקומות פנויים הם היו מתמלאים בלי בעיה... גיל שאפו!

למעלה