כדורי חילבה

מיקה198

New member
כדורי חילבה

מישהי יודעת כמה זמן מותר לקחת אותם באופן שוטף? לאחרונה הגברתי את השימוש לשלוש פעמים ביום שלושה כדורים, תודה

האם האספקה שלך השתפרה?

כמה זמן את כבר לוקחת והאם הייתה השפעה משמעותית בכמות החלב ?
האם את גם שואבת?

מיקה198

New member
לא בטוחה שהשתפר

התאומים בני ארבעה חודשים , לא הצלחתי להגיע להנקה מלאה כך שהם בממוצע מקבלים 2-3 בקבוקים ביום , אני שואבת אבל לא הרבה, הם בלי עין רעה אוכלים כמויות יפות למשל בחודשיים האחרונים הם אוכלים בסביבות ה 200 מ״ל והתחושה שלי שהגוף לא מצליח לייצר את הכמויות האלו... אני לוקחת את החליבה דיי מההתחלה אבל בשבועיים האחרונים במינון גבוה, עצות?

שאיבות, כמויות וחילבה

חילבה לשיפור האספקה מומלץ לקחת במינון הגבוה של 3 כמוסות 3 פעמים ביום, במשך מספר שבועות ואז לראות אם יש שיפור. מכיוון שרק עכשיו בעצם עברת למינון הגבוה יותר, אולי כדאי להמשיך עוד מספר שבועות לראות אם יש שיפור, כל זה בתנאי שאין לך בעיות סוכר ולחץ דם, בררי עם הרופא שלך, קחי בחשבון שמדובר בתוסף תזונה. יש סברות שהשילוב של חילבה ומורינגה הוא אפקטיבי להגברת החלב.
מצד שני, השאיבות יש להן גם משמעות בהמשך ייצור החלב. כמה פעמים ביום את שואבת?
כמה חלב אם וכמה תמ"ל את נותנת בבקבוקים?

מה לגבי הוספת הנקה אם את לא מספיקה לשאוב?

אני ממש מבינה את הבעייתיות, לשאוב במשך תקופה ארוכה זה לא פשוט, כשנותנים בקבוק קל להגיע לכמויות גדולות בכל האכלה, גם אם עקרונית אלא כמויות מעבר למה שהתינוקות צריכים.
נסי להקפיד על האכלה איטית, נסי להוריד מעט מ 200 מ"ל (שזה הרבה). אל תכעסי על עצמך.
האם בהנקות עצמן התינוקות רגועים? האם את מרגישה שהם מרוקנים את השד?

סלעית11

New member
הנקת תאומים

ואוו את מצליחה להניק תאומים הנקה מלאה? זה מרשים בני עצמו.
אני בהריון תאומים כרגע ולא יודעת אם אצליח הנקה מלאה.
בכל מקרה תנסי גם זרעי שומר - זה מה שעבד אצלי עם הילדה הראשונה.
ולגבי שאיבה שזה דבר מתסכל בפני עצמו אבל הכרחי במיוחד אצלך להגברת קצב ייצור ולמנוחה לעתים בלילה (כשי שהבעל יתן בקבוק)
ממליצה לך את משאבת אוונט הידנית. גיליתי אותה לצערי רק אחרי כילוי זמן רב של שאיבה עם המדלה החשמלית אצל בתי הראשונה. היא מהירה ומעולה.
בהצלחה וכל הכבוד!!

ברוכה הבאה...

שלום סלעית11 טוב שקפצת לבקר אצלנו...
אני מבינה שהצלחת יפה בהנקה עם הבת הראשונה, זה מגביר את הסיכוי שתצליחי גם אם התאומים.
את יכולה לשאוב כאן הרבה השראה מסיפורי הצלחה, על אף האתגרים.

שמרי עליהם בפנים בבטן כמה שיותר זמן...
המשך הריון ארוך וטוב.

מיקה198

New member
הי יעל

תודה על התגובה, יוצא לי לשאוב כעת רק פעם ביום לפני השינה בסביבות השעה 22:00, כמות משתנה 120-180 מ״ל
הם מקבלים בערך 2 בקבוקים ביום תמ״ל גג שלושה כל השאר הנקה, יש לציין שהם תינוקות גדולים 7.500 ו 8.200 האם זה לא פלא שאין לי מספיק או שאמור להיות? לגבי אכילה איטית איך אפשר לווסת את זה? אחד התינוקות ( הגדול) גרגרן ותאוותן אנחנו עדיין עם פיטמה 1, וגם מתי את ממליצה להתחיל עם מוצקים כשמדובר בתינוקות חסונים? תודה

מצב האספקה

קשה להעריך אם יש מספיק או אין מספיק אבל העליה במשקל ממש יפה, החבר'ה שלך חסונים אמיתיים!
הכמות שלך בשאיבה מצויינת. אם תוסיפי אפילו עוד 2 שאיבות קצרות ביום (עשר דקות מקסימום) ייתכן שתוכלי להגביר את האספקה שלך. וזה יהיה במקום בקבוקי תמ"ל... האם אפשרי מבחינתך?
למשל לשאוב לאחר מתן בקבוק התמי"ל וכך להודיע לגוף שיש דרישה לעוד!!
את בקבוקי התמ"ל/שאוב שאת נותנת נסי לתת כשהבקבוק מאוזן, התינוק זקוף, תעשי הפסקות תוך כדי להוצאת גרפס. אם הארוחה תהיה יותר איטית, הם ירגישו את השובע (זה כמו לזלול סנדוויץ בדקה או לאכול אותו במשך 15 דק)....
תראי אם בשלב הזה שהם כבר "גדולים" את מצליחה לווסת להם את קצת האכילה.
לגבי מוצקים - ההמלצה היום היא להתחיל בגיל 6 חודשים אם התינוקות מוכנים לזה.
שימי לב להתתפתחות שלהם ולעניין שהם מראים, לקראת גיל 5-6 חודשים יש תינוקות שמתחילים להתעניין מאוד באוכל של ה"גדולים", ואז אפשר לנסות לטעום.

האם הם מתעניינים באוכל?

למעלה