כדורי טניס

Babolatman

New member
כדורי טניס

רציתי לדעת מה סוג הכדורי טניס שאתם הכי אוהבים לשחק איתם והכי מחזיקים מעמד - איפה הכי זול לקנות קרטון 24 ח"ב כדורים ? אני רוצה לקנות עבורי ועבור חברים ,מחפש מקום שמוכר מארז של PENN או DUNLOP או WILSON במחיר משתלם

aviramdj

New member
לאחר מחקר ממושך בנושא של שנים על ידי ..

הגעתי למסקנה מתבקשת שDUNLOP מייצרים כדורים הכי איכותיים שמחזיקים הכי הרבה זמן . התחושה של הדנלופ מעט קשה בתחילה אבל זה רק בגלל הגומי האיכותי שלהם . בארה"ב אגב ידוע לי שהם מובילים במכירות כבר כמה שנים על פי כתבה שראיתי שהוצגה לי ע"י יבואן טניס בארץ . PEN ששייכת להאד איבדו 70% מנתח המכירות . עוד כדורים טובים WILSON PRACTICE שמחזיקים הרבה זמן ולא נהרסים אם נירטבים . NASSAU זולים מאוד ולכן מקובלים גם למרות שהם יותר טובים לאימונים . PEN טובים לסט אחד מאוד אבל אחרי סט או 2 הם לא שווים כלום . הדנלופ מחזיקים המון ומה שטוב אצלם גם שאחרי משחק ממושך הם מגדלים "זקן" ונעשים טובים לאימונים גם .

DDking

New member
אין לי הרבה להוסיף מלבד לחדד

הPEN הוא הכדור הכי נוח שיש למי שיש כסף ומוכן להחליף אחרי משחק קופסא, פשוט הכדור הכי נעים. דנלופ מעולה, קשה, אבל מחזיק, ככה שאם המחיר נכנס לידי ביטוי הוא עדיף NASSAU פחות טוב מהשניים הקודמים אבל שוב המחיר זול משניהם הווילסון פרקטיס נוח מאוד, אך הוא מיועד לאימונים ולהחזיק המון זמן ולכן ככזה הוא כבד יותר ושונה. דרור

aviramdj

New member
צריך להבין שיש תקנות מפורשות ...

לגבי איך כדור ישקול יראה ואפילו לגבי השערות שלו וגובה הקפיצה שלו . ההבדל בין החברות הוא איכות החמרים והחברה היחידה שלא חוסכת ומשתמשת בחמרים ברמה הגבוהה ביותר הם דנלופ . PEN ואחרים מייצרים בסין שם חוסכים בכל מה שרק אפשר .

DDking

New member
אכן יש תקנות אך לא כך הדבר בכדור אימון

לכן הפרקטיס מחוץ למשוואת התקנות

MajorWinters

New member
מעניין לדעת...

מה ההבדל לדוגמא בין כדורי הפרקטיס לכדורי היו אס אופן של וילסון? היו אס אופן יהיו יותר טובים בהתחלה וידרדרו מהר בניגוד לפרקטיס שישמרו על רמה אמצעית מאוזנת למשך זמן. השאלה היא מה ההבל ביצירה מבחינת חומרים וכו'?

aviramdj

New member
כדורי פרקטיס הם בדרך כלל כדורים שמצאו ...

שמצאו בהם פגם ביצור . אבל כמו במקרה של וילסון מייצרים אותם מעט יותר קלים אולי ע"י שימוש בפחות חומר מה שגם מוזיל אותם . אין לי ידע ודאי בנושא הזה אבל זו הערכה שלי .

TommyARGON18

New member
כל כמה זמן אתה מחדש כדורים בסל?

לי ה- TEAM PRACTICE מגיעים למצב גרוע תוך שבועיים מקסימום.

aviramdj

New member
גם אצלי תוך שבועיים אבל...

שבועיים מגיעים גם NASSAU וגם WILSON למצב גרוע . אבל לא מצב שאי אפשר לאמן איתם . לכן אני איכשהו מסתדר וכל חדשיים מחליף כדורים . כשאת הישנים אני מאמן איתם ילדים קטנים .

Babolatman

New member
מה נחשב מחיר טוב עבור case 24 של כדורים?

אני לא מעוניין לשלם יותר מ 15 ש"ח לקופסא בחישוב כללי ואיפה הכי זול לרכוש ? אגב, לגבי PENN אתה צודק מאוד , הם מעולים אבל לא מחזיקים יותר מ 2 סטים לעומת זאת ה Ti (" טיטניום ") מחזיקים קצת יותר. יצא לי לשחק בארה"ב עם כדורים מתוצרת GAMMA TOUR, הם היו ברמה גבוהה והרגשה די טובה. כדורי Prince ו NASSAU לא אהבתי. אגב, אם אני לא טועה NASSAU וגם DUNLOP FORT 1 אלו כדורים קצת כבדים וטיפה יותר גדולים מכדורים כדוגמת ווילסון או פן

Matth

New member
שונא nassau

חסרי תחושה- קשים יחסית בלי יותר מדי אלסטיות ודי מהר או מתפנצרים או שנהפכים לאבנים. לפן יש קופסאות ב20 שקל בארץ -הם הכי נוחים ומשתלמים בקטע הזה בחו"ל זה עולם אחר- כאן אני יכול להשיג קופסא של פן בפחות מ 2 דולר - והקופסא הכי יקרה כאן של כדורי דאבל קור עולה פחות מ 5 דולר- לארץ הם בכלל לא מגיעים לחנויות... בקיצור יש הרבה מה להוסיף בתחום הזה בארץ אבל בשורה תחתונה- לך על פן ב 20 שקל......

Babolatman

New member
המחירים בארץ לעומת חו"ל

אין ספק שהמחירים בארץ שערוריתיים לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחרי כל 2-3 סטים לפתוח קופסא. 20 ש"ח ל PENN אינו מחיר טוב למי שרוצה לרכוש מארז קרטון של 24 קופסאות זה פשוט לעשות צחוק מהבידור כבר עדיף לייבא מחו"ל , EBAY או שחבר ישלח לי קרטון, אני כמעט בטוח שזה יוצא יותר זול מי היבואן בארץ של PENN ? יש לו חנות ,טלפון ?

sharonsse

New member
15זה מחיר נמוך, בבש גל מוכרים כדורי טריאטרון

כדורים שוודים במחיר הקרוב לפי דעתי למחיר הזה (יותר טוב מPEN פחות טוב מוילסון)

FCKU

New member
../images/Emo207.gifכדורי טניס, מה אומר המספר

על הכדור?

Matth

New member
תלוי בחברה

לכל מיני חברות יש מדדים לגבי סוג הכדור והשימוש האידיאלי בשבילו- רמות של קשיחות קפיציות אלסטיות ועמידות- המספרים מתייחסים בעיקר לכך ומסווגים כדורים לאימונים לעומת כדורים לתחרויות וביצועים וכיו"ב- - אבל שורה תחתונה- כל חברה והקטע שלה- ולפעמים זה סתם טריק שיווקי.....

aviramdj

New member
אוי ואבוי לך MATH . הנה מה המספרים אומרים .

המספרים מתייחסים למספר מגרש ... אם יש לך מרכז עם הרבה מגרשים והכדור שלך עף למגרש אחר אתה תדע בדיוק מה הכדור שלך . אין קשר למספרים ולסוג הכדור . אין לי מושג מאיפה אנשים המציאו את השטות הזו .

FCKU

New member
אתה רציני?? קניתי בכוונה כמה חבילות עם מספרים

שונים ולא הרגשתי שום הבדל...
איזה קטע

Matth

New member
ממש לא

יכול להיות שחלק מהחברות החליטו לסמן ככה את הכדורים שלהם- אבל ראיתי לפחות 2 חברות [ וילסון והד] שיצרו מגדר ברור באמצעות המספרים לגבי סוג הכדור ותכונותיו- אז.........................

למעלה