כדורי סיליקון

כדורי סיליקון

שלום לכם!! רציתי לשאול, האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כדורי סיליקון (כמו שתלי סיליקון) ? או איך א]פשר ליצור דבר שכזה? שיהיה הכי דומה ל שתלי סיליקון של שדיים ? תודה רבה

דינגומט

New member
אפשר לייצר לבד

מוצאים מתנדבת, יוצרים עליה תבנית בעזרת תחבושות גבס, אחרי שמתקשה יוצקים פנימה סיליקון, ומחכים יומיים עד שיתקשה.

תודה,אך איך יוצקים סיליקון?

היי ראשית תודה על התשובה שנית, אני רוצה ליצוק סיליקון בתןך בלון איך עושים את זה ??? איפה קונים סליקון ? באיזה חנות ? האם יש כל מיני סוגי סיליקון ? (איך אוכל להכניס את זה לתוך הבלון? עם מיים הייתי פשוט שם את הבלון על הפיה של המיים וככה מכניס את המיים.... תודה רבה !!!

את קונה סיליקון באייס וכאלה...

זה מגיע במיכל כמו מזרק גדול ואת צריכה רק להזריק את זה לתוך הבלון, אל תשכחי לקנות גם את המכשיר שמזריקים איתו את הסיליקון,זה עולה גרושים, גם כן באייס ושות'... בהצלחה, יפעת שגב ואגב, את יודעת שבחנויות שמתמחות בחזיות אפשר ממש לקנות סיליקונים מוכנים להגדלת חזה???הם תחליף לאלה שלא רוצות לעשות ניתוח אבל רוצות חזה גדול,תנסי לבדוק גם את זה,אבל תכיני קצת מזומנים....

פפריקה תודה שאלה נוספת

פפריקה תודה רבה 2 שאלות נוספות 1. אמרו לי אולי להכניס ג'לטי (למאכל) לתוך הבלון מה את אומרת על זה? 2. מה הצבע של הסיליקון שמוכרים באייס וכו'? 3. אמרו לי שאם מכניסים לתוך הבלון מיים וקצת שמןף המיים לא התאדו מהר, כי השמן גורם להם בריאקציה כימית להישאר בבלון. האם זה נכון? תודה רבה

למעלה