לדעתי רק אם תצפי את הכדורים בשוקולד מומס
וגם תדביקי אותם למקל עם מעט שוקולד מומס בזמן שמלבישים את הכדור על המקל, הם יחזיקו מעמד שם.
אני יודעת שחוץ מהכנה של קייק פופס במולטיקייק, במקור לוקחים עוגת שוקולד ומערבבים אותה עם אייסינג מוכן שמשמש כדבק רציני, את זה לשים כמו תערובת של כדורי שוקולד, יוצרים כדורים, מקררים קצת כדי שיתייצבו, ואז טובלים את קצה המקל באייסינג או שוקולד מומס, תוקעים את המקל בכדור ואז מצפים אותו בשוקולד.
לפני שהשוקולד מתקשה לגמרי, זה הזמן לטבול בסוכריות או תוספות אחרות.
מכיוון שאת רוצה לעטוף את הכדורים בצלופן, הייתי הולכת על שוקולד מטומפרר, לא סתם שוקולד מומס עם קצת שמן, כי השוקולד באמת צריך להתקשות כמו שצריך במקרה הזה.
מידע על טמפרור שוקולד. בתחתית המאמר יש שיטת טמפרור מהיר אם אין לך מדחום לשוקולד וסבלנות...
http://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727846,00.html