מאפינס שוקולד טעים בחצי שעה
ל-10-12 מאפינס:
100 גר` - שוקולד מריר (שבור לקוביות)
100 גר` - שוקולד חלב (שבור לקוביות)
200 גר` - חמאה (חתוכה לקוביות)
5 - ביצים
125 גר` - סוכר
5 כפות - קמח תופח
אבקת סוכר
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
טורפים מעט את הביצים,מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מנפים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים את השוקולד המומס,ממלאים את התבניות למאפינס ואופים בחום של 160 מעלות בין 15 ל-20 דקות(ככל שאופים פחות זמן,כך המילוי דליל יותר).פותחים את הדלת של התנור ומשאירים לעוד כמה דקות.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר
ל-10-12 מאפינס:
100 גר` - שוקולד מריר (שבור לקוביות)
100 גר` - שוקולד חלב (שבור לקוביות)
200 גר` - חמאה (חתוכה לקוביות)
5 - ביצים
125 גר` - סוכר
5 כפות - קמח תופח
אבקת סוכר
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
טורפים מעט את הביצים,מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מנפים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים את השוקולד המומס,ממלאים את התבניות למאפינס ואופים בחום של 160 מעלות בין 15 ל-20 דקות(ככל שאופים פחות זמן,כך המילוי דליל יותר).פותחים את הדלת של התנור ומשאירים לעוד כמה דקות.
מצננים ומפזרים אבקת סוכר