כדורי שוקולד עם פצפוצי אורז
זה מה זה פשוט להכין אותם. אם אני מבינה את כוונתך, מדובר בשוקולד ופצפוצי אורז בלבד, נכון? אם כן, מה שעושים זה ממיסים 100 או 150 גרם שוקולד מריר או חלב לפי הטעם עם 50 גרם מרגרינה. כשהשוקולד נמס נותנים לו להתקרר קצת ומוסיפים בהדרגה פצפוצי אורז (שמוכרים בסופר בשקיות גדולות) ומערבבים כדי שהם יהיו מצופים.כמות פצפוצי האורז צריכה להיות משהו כמו 2-3 כוסות, או עד שכבר אין שוקולד שיצפה אותם. כשהתערובת מוכנה מסדרים מנז`טים (כוסיות נייר) ומעבירים לכל כוסית כפית גדושה של התערובת. מסדרים על מגש ומקררים עד שהשוקולד מתקשה. אפשר להוסיף לתערובת קוקוס טחון או צימוקים אבל ממש לא חייבים. בתאבון- ענבל.