כדורי שינה.....

ben200

New member
כדורי שינה.....

שלום, קשה לי להרדם בזמן האחרון.. רציתי לשאול איזה כדורי שינה יש? תודה

../images/Emo1.gif ב ../images/Emo29.gif

בן שלום, קשיי הרדמות הינם בעיה של כ 30% מהאוכלוסיה והם קשורים כמעט תמיד לשינוי במצב הנפשי. ראשית חשוב להוריד קופאין ( שוקולד קפה תה עם קופאין), אלכהל, וסמים. כמו כן יש להמנע ככל האפשר מאכילה של מוצרים המכילים סודיום גלוטומט ( חומר משמר) . חשוב לא לאכול ארוחה כבדה לפני השינה והייתי ממליצה לך אם אורח חייך מאפשר זאת לאכול ארוחה מזינה אחרונה בסביבות 6 בערב ולפני השינה איזה פרי או חטיף גרנולה. גם פעילות גופנית בשעות הבוקר או אח"הצ ( ולא בערב) תוכל לשפר את יכולת ההרדמות שלך בערב ותפיח בך חיים במהלך היום.כמו כן הייתי ממליצה על פעילות מרגיעה כמו מדיטציה , יוגה , טאיצי או כל דבר שנראה לך מרגיע . תוספי מזון חשובים הינם ויטמינים מקבוצת B במיוחד B6 ו B12 ( ממליצה על מגה סורב- MEGASORB 50 קומפלקס של ויטמני וכן מגנזיום וסידן - את הסידן ניתן לעלות באכילת כוסברה, כרוב , שקדים ותאנים. מגנזיום ציטרט 200 מ"ג ניתן לקחת כתוסף. ניתן גם בעזרת שמנים אתריים במנורת שמנים - 4 טיפות ברגמוט, 4 טיפות של ורבנה, 2 טיפות לוונדר אשמח אם תחזור לספר איך ישנת חרופ| |

m_katzmann

New member
רגיעה

מדיטציות למיניהן, דמיון מודרך,סתם טיול בים או בחיק הטבע וחשיבה חיובית מאיה

היי בן

דבר 1 איני מאמין בכדור מסויים שבאמת יעזור לך אני דווקא מאמין שהכדור יהפוך תלות לדעתי המצב שמומלץ לעשות בנידון זה הרפיה כגון מדיטאציה דימיון מודרך טאי ציי ציי קונג ופאלון קונג כמובן שרפלקסולוגיה אלופה בזה בקטע של ריפוי הכל העינין הוא מודעות פנימית ונשאלת השאלה למה קשה לך לירדם כי הרפואה הסינית אומרת שלאדם שקשה לירדם קשה לו לצאת מהמציאות של עצמו וחייב להיות בשליטה מסויימת וככה אני מאמין שגם מצבך שאתה באיזה משבר מסוים משהו מטריד אותך שקשה לך ללכת לישון אני ממליץ בחום לנסות את התחום האלטרנטיבי אני מאמין שזה יעזור לך מאשר כימיכלים למינהם ושהיה לך יום קסום שלך עדי קצמן

למעלה