כדורסל ואופניים היום בתפוז

NOAAAAA1

New member
יש לי שאלה...

אנ'לא יודעת אם זה כ"כ מתאים לפורום הזה.. אבל זה הפורום היחיד שמתקשר לספרות.. אני בכיתה י' ויש לי עבודה בספרות על המחזה "ילדי הצל" אם מישהו מכיר.. אז יש לי שאלה שאני לא מבינה..וחשבתי שאולי מישהו מכם יוכל לעזור לי.. אז אני אחכה לתגובות לראות אם מישהו בכלל מכיר ויודע על מה אני מדברת..ואם יהיה מישהו כזה אני אפרסם את השאלה. תודה מראש, נועה

כדורסל ואופניים היום בתפוז ../images/Emo87.gif

במסגרת רצועת הספורט של יום שני ורגע לפני היציאה למשימה הלאומית בפיינל פור במוסקבה, נארח הערב ב-20:15 בבלוג TV את אנתוני פארקר, ה-MVP של היורוליג. ניתן לשרשר שאלות לשרשור האירוח בפורום כדורסל.
חנוך מרמרי, העורך לשעבר של עיתון "הארץ", יתארח הערב בשעה 17:00 בפורום אופניים לרגל יציאת ספרו "על האופניים". כל הגולשים מוזמנים. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

אדלני

New member
שלום לכולם, אני לא חושבת שאני במקום

הנכון אך אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לפורום המתאים (אם יש כזה). יש לבתי בת ה- 8 יום הולדת והזמנו כ- 35 ילדים. החלטנו לחלק את יום ההולדת לשני חלקים: המחצית הראשונה תכלול משחק בינגו נושא פרסים כשבין לבין אני רוצה לשלב שאלות טריוויה ומשימות. במחצית השנייה נאפה פיתות בסיר חשמלי. אני מחפשת משימות שיתאימו לגילאים האלה, כעיקרון אני מעוניינת לקחת כל פעם ילד ולתת לו משימה, מה שיאפשר לו לזכות בפרס. אשמח מאוד לקבל את עזרתכם

sagiberg

New member
שלום../images/Emo24.gif נסי בפורום ימי הולדת

ומתנות בהצלחה

למעלה