כדורסל ואופניים היום בתפוז

כדורסל ואופניים היום בתפוז ../images/Emo87.gif

במסגרת רצועת הספורט של יום שני ורגע לפני היציאה למשימה הלאומית בפיינל פור במוסקבה, נארח הערב ב-20:15 בבלוג TV את אנתוני פארקר, ה-MVP של היורוליג. ניתן לשרשר שאלות לשרשור האירוח בפורום כדורסל.
חנוך מרמרי, העורך לשעבר של עיתון "הארץ", יתארח הערב בשעה 17:00 בפורום אופניים לרגל יציאת ספרו "על האופניים". כל הגולשים מוזמנים. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

yaelb1977

New member
לנופית

תשמעי זה נראה לי קצת טירוף, אבל שוב זה תלוי בכוחות שלך. בשנה הראשונה קצת יותר קל, אבל בשנה השנייה זה בלתי אפשרי. אני עבדתי כמראיינת יומיים, שאחד מהם היה יום שישי. ממה את עושה הסבה? דרך אגב, אם במקום הטיפולי שאת מועמדת אליו, צריך עוד עובדים- אני אשמח אם תגידי לי.

noffit

New member
תודה ליעל ועוד..

היי יעל. אני עושה הסבה מפסיכולוגיה. האם גם את עשית הסבה?? באיזה אוניברסיטה? היכן עבדת כמראיינת? את יכולה לנדב פרטים? במקום שאני מיועדת אליו מחפשים אדם אחד... וזה גם לא תפקיד לעובד סוציאלי... מן הסתם זה תפקיד דומה אבל כמובן שבשכר יותר נמוך מעו"ס (כן, יש דבר כזה...) תודה על כל מידע!

noffit

New member
ליעל

לא שמתי לב שכבר כתבת לי... שסיימת בבר אילן.... סליחה. האם גם למדת תואר ראשון בבר אילן?? האם כל שיעורי היהדות לא מנפחים את התואר בשעות לימודים מיותרות? אשמח לשמוע מנסיונך, ממה את עשית הסבה??

למעלה