כדורסל ואופניים היום בתפוז

כדורסל ואופניים היום בתפוז ../images/Emo87.gif

במסגרת רצועת הספורט של יום שני ורגע לפני היציאה למשימה הלאומית בפיינל פור במוסקבה, נארח הערב ב-20:15 בבלוג TV את אנתוני פארקר, ה-MVP של היורוליג. ניתן לשרשר שאלות לשרשור האירוח בפורום כדורסל.
חנוך מרמרי, העורך לשעבר של עיתון "הארץ", יתארח הערב בשעה 17:00 בפורום אופניים לרגל יציאת ספרו "על האופניים". כל הגולשים מוזמנים. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ayala65

New member
לי יש נכשל בפיסיקה

ותעבורה זה יעני זהירות בדרכים..רק שזה לא השיעורים הכייפים האלה זה כל מיני חוקים על הכביש וכאלו.. משהו דפוק לחלוטין =\

ממתי לומדים תעבורה בכיתה ט'?!

בכל בתי הספר שאני מכירה לומדים את זה רק בי"א.. כולל הביצפר שלי. למרות שלא ממש למדנו את זה.

ayala65

New member
רק בבצפר שלנו

חייבים להיות יותר קדושים מהאפיפיור! פאקינג שיט... אנחנו גם עושים מחוייבות אישית מכיתה ח' במקום ב-י' פאקינג בצפר פאקינג עולם פאקינג חיים

f10

New member
מזל טוב על תעבורה../images/Emo70.gif

אגב, אני בכיתה י"א, והשנה התחלנו וסיימנו (לפני חודש-חודשיים) ללמוד תעבורה. זה לא מקצוע לבגרות, אז אפשר להוציא בזה גם 60. אגב, הבית-ספר שלנו ביטל למחזור שלנו את המחוייבות האישית, באופן חד פעמי (היה כמובן צריך להוציא על זה אישור ממשרד החינוך, אחרת כל המחזור לא היה זכאי לבגרות). כיף לי

ayala65

New member
כלב !

גם אני רוצה בלי מחויבות אישית
אבל תעבורה זה אחלה... אנחנו לא לומדים כלום..
בעצם אח"כ יש ת'מבחן ואנחנו צריכים ללמוד לבד... אני בעד להוריד ת'מקצוע הזה!

f10

New member
אני אכן כלבלב קטן ../images/Emo107.gif

איזה כיף זה בלי מחויבות אישית|
(למרות, ואולי גם בגלל שאני לא יודע על זה כלום - כי זה התבטל לי
) ותעבורה זה באמת מיותר. גם הרבה מהחומר של היסטוריה זה מיותר (כי לפעמים נכנסים שם לקטנות). וגם הרבה מהחומר של לשון זה מיותר (מספיק הבסיס). וספרות זה מיותר לגמרי (מי צריך את זה?). וגם חלק גדול מאזרחות זה מיותר. וגם חלק גדול מתנ"ך זה מיותר (לדעתי צריך רק לדעת את הסיפורים (המעניינים מבינהם), ולא את כל השטויות של "האמצעים האומנותיים") וגם שיעור חינוך זה מיותר (זה סתם מוסיף 2 שעות שבועיות, למרות שלא עושים כלום בשיעור הזה). וגם אנגלית מוגבר זה מיותר (אנגלית זה חשוב, אבל היו יכולים להביא לי לעשות את הבגרות בכיתה י"א במקום בכיתה י"ב גם בלי שאהיה במסגרת המוגבר. ודרך אגב, כן כן, אני עושה בגרות באנגלית ובמתמטיקה בכיתה י"א כי אני ח-כ-ם).

ayala65

New member
טחחחחחחחחח

לפי דעתך בכלל לא צריך לבוא לבצפר
למען האמת, אני מסכימה איתך

f10

New member
גם אני מסכים עם עצמי

בגלל זה כתבתי שאני חכם.
סתם.. את האמת שבדר"כ אני די צנוע

mikmik000

New member
איילההההה... ../images/Emo9.gif

וואי איך התגעגעתייייייייי
התקלקל לי המחשב אז לא היה לי איך להכנס למסן או לפורום אבל עכשיו פירמטתי... הבעיה היחידה שאני לא זוכרת את הכתובת מסן שלי אז נראה לי אני אעשה חדש.. מה הכתובת שלך? אני אוסיף אותך.. אהה ומזל"ט על תעבורה.. אנחנו בכלל לא לומדים תעבורה.. בשום כיתה.. אבל חפיף

למעלה