כדורסל ואופניים היום בתפוז

כדורסל ואופניים היום בתפוז ../images/Emo87.gif

במסגרת רצועת הספורט של יום שני ורגע לפני היציאה למשימה הלאומית בפיינל פור במוסקבה, נארח הערב ב-20:15 בבלוג TV את אנתוני פארקר, ה-MVP של היורוליג. ניתן לשרשר שאלות לשרשור האירוח בפורום כדורסל.
חנוך מרמרי, העורך לשעבר של עיתון "הארץ", יתארח הערב בשעה 17:00 בפורום אופניים לרגל יציאת ספרו "על האופניים". כל הגולשים מוזמנים. המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifנצלש די לא יכולתי יותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הטופיק הזה פשוט עמד פה מיותם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל כך כאב לי עליו../images/Emo7.gif אז הנה - הוא לא בודד יותר../images/Emo9.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifוכדי שיהיה לו אפילו יותר כיף, נביא גם את דני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

may90

New member
את יודעת שדני מתולתל?

והוא מגהץ את השיער? סתם משו שאני מתגאה שאני יודעת חיחי אני מתפלאה איך השיער שלו לאא נשר לו כבר זה ממש שורף את השיער!!

MiChElLe182

New member
גם אני ידעתי

וניראה לי שכולם יודעות הם מזכרים את זה הרבה

may90

New member
דווקא............................

כשסיפרתי למיי ואלה הן לא ידעו

PunK RocK 1o1

New member
אמממ

עכשיו הם אומרים את זה קצת פחות אבל כשהם רק התחילו הם הזכירו את זה ממש מלא! נכון השיער של ג'יימס כשהוא לא מחליק אותו? אני מתארת לעצמי שככה גם דני נראה.. אמא (נראה לי אמא
) של דני ספרית אז נראה לי שהיא לימדה אותו לעשות את זה כ"כ טוב.. אבל הם גם משתמשים (עכשיו פחות בפעם הם השתמשו בזה מלא) בספריי לשיער וכשמקפליי רק התחילו וג'יימס התגורר בבית שלהם מצאו על הריצפה של ג'יימס ספריי לשיער והם כולם אמרו שהם משתמשים בזה..

may90

New member
חחחחחח

אבל השיער של ג'יימס גלי כשהוא לא מחליק לדני טום אמר שזה שיח מתולתל וגם ראיתי קטע שלהם אחורי הופעה ודני הזיע כ"כככככככ וכל השיער שלו היה רטוב והיה טיפה טיפה מתולתל כי הוא עדיין היה רטוב

PunK RocK 1o1

New member
כן

בכל מיני סרטונים מהופעות שלהם!! לי דווקא נראה שזה כמו של ג'יימס

loner in love

New member
לאלאלא

לדני יש שיער ממש מתולתל של ג'יימס סתם כזה גלי בערך לאדעת.. של דני מתולתל מתולתל אפשר לראות את זה בתוכנית הזאת שהוא היה ילד עם אחותו ומתי הם אמרו את זה על הספריי?

PunK RocK 1o1

New member
פיייייי

כשמקפליי רק התחילו הם היו בבית שלהם ומצאו ספריי על הרצפה בחדר
ולא נכון בתוכנית הזאת לא היה לו בכלל שיער!!

mayoosh4

New member
הא, אל תחושי!

זה היה לפני מיליון שנה. כשבקושי הכרתי את מקפליי. סתומה. הכרתי אותם בקושי שבוע!!!

may90

New member
ש ק ר נ י ת

חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעח לייר לייר פאנס און פייר!!! זה היה אחורי הרבה זמן שהיית בפורום

דני עם תלתלים?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

חחחחח נשמע דווקא נחמד! חחחחח וואי איך הייתי רוצה לראות תמונה שלו עם תלתלים! חחחח
תארו לכן את דאגי או את טום עם תלתלים.... חחחח

למעלה