כדורסל נשים - יום ה - תזכורת בשעה 2100 במגרש.
ל לארי New member 9/6/05 #2 ../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif
../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif
ל לארי New member 10/6/05 #4 המצלמה כבר בטעינה ../images/Emo8.gif, וחוץ מזה תהיו עסוקות במשחק אגרסיבי ובטח לא תשימו לב למה שקורה מסביב. יש שופטת?
המצלמה כבר בטעינה ../images/Emo8.gif, וחוץ מזה תהיו עסוקות במשחק אגרסיבי ובטח לא תשימו לב למה שקורה מסביב. יש שופטת?
A aya55 New member 10/6/05 #6 כדורסל נשים בנות יקרות היה לי ממש כיף איתכן אתמול כל הכבוד לרוח הלחימה נתראה בשבוע הבא, אילה
Q QMAN1 New member 12/6/05 #7 דיי כבר להישתלט עח המגרש את רוצה כדורסל נשים תבואי ביום שני שהבנים משחקים ותעשי קבוצה משלך זה לא הוגן שכל המבוגרים משתלטים על המגרש כאילו הוא בישבילם גם הנוער רוצה לשחק בלילה לא רק הנשים והמבוגרים אני מבקש לא להישתלט על המגרש
דיי כבר להישתלט עח המגרש את רוצה כדורסל נשים תבואי ביום שני שהבנים משחקים ותעשי קבוצה משלך זה לא הוגן שכל המבוגרים משתלטים על המגרש כאילו הוא בישבילם גם הנוער רוצה לשחק בלילה לא רק הנשים והמבוגרים אני מבקש לא להישתלט על המגרש
מ מעיין5 יחידה New member 17/6/05 #8 לנשים ול''גברים'' בנושא כדורסל כמו שאתם המצאתם שיום רביעי וחמישי הוא שלכם אני רוצה לשכבה שלי את יום שישי ואם אני ירצה ברביעי או חמישי אני יוכל בלי בעיות! סבבה???!!!
לנשים ול''גברים'' בנושא כדורסל כמו שאתם המצאתם שיום רביעי וחמישי הוא שלכם אני רוצה לשכבה שלי את יום שישי ואם אני ירצה ברביעי או חמישי אני יוכל בלי בעיות! סבבה???!!!