כדורעף - ניצחון ראשון לגברים ביורוליג

yati6

New member
כדורעף - ניצחון ראשון לגברים ביורוליג

נבחרת הגברים ניצחה 3-2 את קרואטיה אחרי שפיגרה 2-0 וניצחה בקאמבק נהדר. המשחק היה די צמוד בסה"כ.
אני לא מבין גדול בכדורעף, אבל התרשמתי שלקרואטים פוטנציאל טיפה יותר גבוה ממה שהם הציגו היום, אבל כל הכבוד לנבחרת שלנו.

נבחרת הנשים שוב הפסידה 3-0, הפעם לגרמניה, ובלי יותר מדי פייט. מקווה שזלינגר נותן לצעירות לשחק, כי אם זה ההרכב הראשון מצבנו לא טוב..

nitsansh

New member
לא ממש עקבתי אבל נדמה לי שרוב הותיקות כבר

לא בנבחרת ואם רוצים שתהיה נבחרת טובה לטווח רחוק זה צעד בלתי נמנע.

yati6

New member
אכן הנשים לא מנצחות וזלינגר תוקף

קראתי דברים שהוא אמר אחרי אחד המשחקים - האיש פשוט ירה לכל כיוון אפשרי, כולל תלונות רבות על השחקניות שלו, אפילו על הצעירות (מאוד).
אני מקווה שהפרויקט ימשיך אבל בהחלט דרוש שם רענון .. מישהו שם צריך לעשות חושבים.

ודווקא הגברים - נראים לא רע בכלל.. אתמול ניצחון מרשים על בלארוס 3-0.
גם בנבחרת הזו יש מספר שחקנים שחסרים והרבה צעירים לוקחים את ההזדמנות בשתי ידיים. אולי דווקא לגברים יש יותר פוטנציאל (לעומת מה שחשבו בהתחלה שלגברים יהיה קשה יותר בגלל ההיבט הפיזי).

aaa123

Member
באמת לא בסדר ההתבטאויות של זלינגר

ציטוט לדוגמה:
"2-3 בנות בוגרות והשאר צעירות. אניטה גליק ואלה קולנגורוב הן מוצצות את הדם וזו הבעיה"

בעיני זאת חוצפה להתקיף שחקניות בהתקפות אישיות,ולא יפתיע אותי אם דברים כאלו יביאו לפרישה
של שחקניות מהנבחרת.

nitsansh

New member
הוא מדבר לא יפה אבל זה לא חדש

הוא תמיד היה בוטה ומתח ביקורת על כל דבר חוץ ממנו.
הוא בא מעולם אחר וחושב שיצליח לשנות את המנטליות הישראלית.
אולי בעוד 27 שנים הוא היה מצליח אבל אין מצב שיתנו לו...

aaa123

Member
אם יש לו מטרה לשנות את המנטליות

והוא לא הצליח אז זה קודם כל כשלון שלו,ובעיני הביקורת הבוטה שלו היא כשלון גדול יותר מהתוצאות.

אני לא רואה במה ביקורת פומבית בסגנון בוטה יכולה לעזור והיא רק יכולה להזיק(נראה לי שרוב האנשים היו מעדיפים להתאמן אצל מאמן שלא מתנהג ככה כך שבהחלט עדיף מאמן עם אותו ידע בכדורעף שלא ידבר ככה מה שכמובן לא אומר שהוא יתעקש פחות על מה שהוא רוצה מהשחקניות).

למעלה