(*כדור אבק מתגלגל לאורך הפורום*)

Stillwater

New member
אין ספר הירמיה בבגרות! אין! אין!

אין! אבל יש ישעיהו! אני יודעת ישעיהו? מפתאום! אני לא יודעת כלום!

Hellen

New member
חחחח :) ועוד משהו ששמעתי, להיכנס :)

יש את ג'רמיה, ויש את איזקיאל (יחזקל בעברית).... שניהם הריי ספרים בתנ"ך, וביניהם יש רק ספר אחד - איכה יכול להיות שהשם האמיתי של סמית' הוא איכה? :) קצת מגוחך וחסר עובדות אבל חמוד :) חוץ מזה שעוד הודעה אף פעם לא תזיק לפורום הזה ;)

Hellen

New member
אם כך אני מרגיש ממש טיפשי

בדקתי עכשיו, ואתה צודק :( למרות שאני בטוח ב100% שראיתי איפשהו בגוגל שזה כן הולך לפי הסדר הזה :\ אני מאוד חסר-ידע בתחום הזה, אז אולי זה בברית החדשה או באיזשהי וריאציה של המקור? :\ או שבעצם, מה משותף לאיכה, ירמיה ויחזקל?

g tamir

New member
אין שום דבר משותף לשלושתם!!!!

ירמיה ויחזקאל הם נביאים בעוד איכה היא אחת מחמש המגילות.

Stillwater

New member
כן, אתה צודק! אבל...

למי אכפת! אתמול עשיתי בגרות תנ"ך! די לא מדברים יותר על תנ"ך! לא מדברים! ואתם יודעים מה עוד? הבגרות הזאת, זאת הייתה הבגרות האחרונה שלי! אני בחופש! אני חופשיה לגמרי! (למשך 4 החודשים הקרובים) אין לי יותר בית ספר! סיימתי ללמוד! כן! סיימתי ללמוד! איזה כייף! איזה כייף! סיימתי ללמוד!

Hellen

New member
מזל טוב :)

נשארו לי בגרות בהיסטוריה, בגרות בלשון, מתכונת בפרולוג, בגרות בפרולוג :(

demoloc

New member
ב י'?

עושים פרולוג ב י'? רגע, יכול להיות שאני מדבר עם מקצוע אחר... מזה פרולוג? אני סיימתי 3 יחידות מחשבים(בגרות),ונישאר לי לשון והיסטוריה.

Hellen

New member
כן... מגמת טכ"מ, יחידה אחת נראה לי

בפרולוג, פרוייקט טיפשי זה מקצוע מחשבים.. אתה עובד איתו על אמזי או פעמון.. "תכנות לוגי" זה נראה לי השם המקורי שלו

demoloc

New member
אה...אצלנו זה סיפור שונה

במחשבים אנחנו סיימנו השנה 3 יחידות , ושנה הבאה עוד 2, ב יא' אני כבר מסיים מחשבים.

g tamir

New member
כן לא אכפת לי.

כי שלי היתה היום וההודעה ההיא נכתבה לפני הבחינה. שדרך אגב היתה בסדר מצפה ל -90

g tamir

New member
כן, היום

כי מי שעושה בגרות בתנ"ך עיונית דתית עשה היום שאלון - 002211

Stillwater

New member
אה אוקיי....אני בנתיב הטכנולוגי....

עכשיו מסביר דברים. בטח אתה גם עושה 5 יח' לא? לנו היה אנסין על פרשת קורח. אך היה?

g tamir

New member
אפשר לחשוב שירמיה יהיה טוב

אבל הם חפרו עמוק מאוד אני עושה 5 יח'

למעלה