כדור בלב האהבה

snailman100

New member
כדור בלב האהבה

לפני שנים רבות בעיירה קטנטנה בצפון המערב הפרוע, חי לו סוס קטן בשם ג'וזף. ג'ו היה כתב בעיתון המקומי בו פרסם את טורו האישי – כדור בלב האהבה, בטור הוא כתב על דברים שקרו לו במהלך יומו או לחילופין על דברים שהיה
רוצה שיקרו לו.
בוקר ראשון לאהבה, הימים ימי קיץ חמימים, כנהוג במדינת קליפורניה, בה יש 357 ימי שמש בשנה (בדיוק כמו אנגליה אבל הפוך),מסתבר כי זכרוני, עליו הייתה גאוותי, נחלש קלות, ולכן היה עלי למלא את עששית הנפט מחדש ולהחליף את זכוכיתה המפויחת. כמובן שלא ממש רציתי לעשות זאת ולכן, הערב, אלך לבר המואר.
אחרי ארוחת בוקר קלה של נקניקיות, שעועית ברוטב עגבניות וחבילת במבה, יצאתי עם כלבי עזרא לטיול שחרית קצר בשדרה המרכזית של העיירה. בדרכנו שחררנו כמה סוסים מהמוט שליד המסבאה, נתקלנו בשתי עגלות ורמסנו שלושה עגלונים ומחפש זהב אחד, שהחליט לחפש את זהבו בדיוק באמצע השדרה (הוא אכן מצא שם קצת, אך המסכן לא הספיק ליהנות משללו). עוד אנו עוברים ורומסים והנה מי מופיעה מולנו? נכון – ג'וכבד, נערת הבר היפהפייה, צועדת לה בחופזה ומביטה סביבה בחשש מה. אני ניגש לשאול לשלומה ולמחות את דמעותיה. בתחילה היא מסרבת לספר לי את סיפורה העצוב, אך אקדח הקולט שלי משכנע אותה, תוך תוך כדי לעיסת אקדח השוקולד, היא שופכת את ליבה (ואני עוזר לה להחזירו למקומו).
"אמש היה איתי ג'יימס מרדוק סתום העין, ובטוב ליבו ביין, סיפר לי על השוד המתוכנן למחר, אוני מפחדת כי הוא ייזכר, ויהרוג אותי ואת בני ביתי.
לשמע הסיפר העצוב והמפחיד משהו, פרצתי בצחוק עליז והבטחתי לה, תוך ליטוף האקדח האמיתי שלי, שאין מה לדאוג והמשכתי ללכת. ובאמת, לי, אין מה לדאוג, ובשביל בעיות כאלה יש שריף מקומי (אין. הוא נרצח בשבוע שעבר), ומה אכפת לי מנערה במצוקה, שאינה יכולה לדאוג לעצמה ולשמלתה, אותה לעס עזרא בזמן שיחתנו והשאיר בה חור גדול שחשף מאחור את תחתונית המלמלה היפה שלה.
אותו ערב נרצחה ג'וכבד ולמחרת נשדד הבנק המקומי, וכל כספת של אנשי העיירה נגוז ואיננו, פרט כמובן לכספי אותו הוצאתי יום קודם. שמח וטוב לב על הינצלי מפשיטת רגל, ישבתי בחצר פשוט רגליים וניגנתי במפוחית, ספג בהנאה את חום השמש ואף את הכדור, שירה בי מרדוק המרושע...
בכוחותי האחרונים אני מסיים טור זה (כבר שילמו לי עליו, אז אני מוכרח לכתוב, אחרת יפטרו אותי), יודע שמותי קרוב, אני לוקח עוד לגימה מכוס הלימונדה הקרה והולך לישון. לנצח.

shccer

New member
לא הבנתי

זה די נראה כאילו לא כל כך אכפת לך ממי שקורא את מה שכתבת. זה אמור לקרות במערב הפרוע, אבל לכלב קוראים עזרה, והגיבור הראשי (שלא ברור אם הוא סוס, או מה הוא בדיוק) דברים קורים, אבל הכל באגביות כאילו לא כל כך מעניין אותך, ולא אמור לעניין אותנו, מה קורא בסיפור.
בקיצור, לא הבנתי...

מה השעה? הו, it's להתפנגרל-על-סניילמן time!

אתה גאון מרושע כהרגלך. הסוס + עזרא + החתול נעשו, כאילו, הדמויות ה...שמונה-עשריות הכי אהובות עלי? אחרי סאלי לוקהארט וסוזנה מבת-העשן והעצם ווין מסדרת מיירון בוליטר ואריה וטיריון ודאני וכל משחכס בערך וסיידי קיין ממשפחת קיין ובסתת ואנבת' ורוז מאקדמיה לערפדים ועוד איזה טריליון שלא עולים כרגע בדעתי.
אבל, אתה חייב להעביר על דברים ביטוא קטן לפני שאתה מעלה אותם לכאן. הנה:
דברים שהיה
רוצה שיקרו לו. - אנטר מיותר.
ויהרוג אותי ואת בני ביתי. - חסרות מרכאות בסוף.
וגם:
אתה קופץ מלא בין זמנים, תשים לב. כאילו, כותב חלק בעבר ואז בהווה (נניח את המפגש עם ג'וכבד) למרות שהוא מתרחש בעבר כי ג'ו מספר לנו עליו עכשיו.
וגם, לג'וכבד לא קראו יוכבד בפרקים הקודמים?
השאר היה שנון ומצחיק בטירוף.
תמשיך לא לאכזב אותי^^

מיאו?

מה בדיוק אתה רוצה שאני אשסף ואשסע? תן לינק. רק לא משהו ארוך מדי, כי מבחנים וזה.
ואגב, חשבת על לעשות את התרגילון שלי? (זוכר? לתמלל דיאלוג שקרה לך במציאות?)

תקרעי לגזרים את הסייבורג האחרון!

אל תדאגי כולה 6 עמודי וורד.
לא זוכר שנתת לי את זה אבל אני אעשה את זה!

6 עמודי וורד יאלצו לחכות עוד שבועיים

ב"לא ארוך" התכוונתי למשהו שנכנס להודעת תפוז אחת

אבל אל תדאג, אני מבטיחה לעשות את זה אז, ואם אני אשכח תזכיר לי.
וכן, זאת היתה אחת התגובות שלי על תרגילי הדיאלוגים שלך. ההצעה שלי היתה לעשות את הדבר הבא:
1. לתמלל דיאלוג אמיתי מהחיים שלך, מילה במילה, בלי לשנות כלום (אתה יכול להוסיף דברים כמו "אמר וזרק את השטיח מהחלון", אבל רק אם הדובר באמת אמר וזרק את השטיח מהחלון. בלי להמציא כלום).
2. אני (או מישהו אחר, כי אני אהיה עסוקה מדי בלגרד ציונים) יבקש ממך לשנות משהו קטן בדיאלוג האמיתי. כלומר כן להכניס אליו משהו ממוצא שלך. ואז לשנות עוד משהו קטן. ועוד משהו קטן.
אני חושבת שיהיה לך יותר קל לכתוב דיאלוג אמין ככה. ואחרי זה אני מקווה שיהיה לך יותר קל לכתוב דיאלוג אמין מאפס

snailman100

New member
ג'וכבד

האמריקאים הופכים כל שם שמתחיל ביו ל- ג'ו
יוסף = ג'וסף
יוני = ג'וני
יוכבד = ג'וכבד

תמיד שמח לשמח

אני יודעת. זה היה בקטע של חוסר עקביות פשוט.

כאילו שאתה לא קורא לה באותו שם בכל הקטעים שלך. למרות שבגדול זה אותו שם.
nevermind.

ויימס

New member
אני חייבת לתת לך קרדיט על כך שאתה כתבת פסקה אחת ביום,

לפני שזה היה מגניב. (צעיף סגול).

זה דומה לקטע מלפני זמן מה, רק שהוספת לו אופי מערבוני, נכון? זה מעין תרגיל כזה?

snailman100

New member
לא בדיוק

זה חלק מסדרת סיפורים העוסקים באותן דמויות
העוברות הרפתקאות שונות במסע לעבר האהבה הדביקה
מתוך ספרי באותו שם.
בין היתר אני משחק קצת בז'אנרים ובזמנים ונהנה מהחיים.

למעלה