כדור בשם טריל

RomiVais

New member
כדור בשם טריל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התבקשתי לברר איתכם, האם מישהו שמע משהו על כדור בשם טריל? כל מידע יתקבל בברכה, ובינתיים גם אני אחפש ברשת... תודה מראש ולילה טוב רומי

anat11

New member
איזה כיף ש...

שלא רק אני "מפשלת" עם הודעות כפולות ומשולשות (נו טוב, גם סיאמית לעתים), אבל בחיי שזה קורה רק כשאני שולחת את זה מהעבודה (ברם נוסף - שם אני נמצאת אחוזים לא שפויים של זמני). ולא סתם שזה לא רק אני (וסיאמית) אלא זו אפילו הרומי (בהא הידיעה). מה שיקרה כמובן הוא שעד שאני אשלח את ההודעה הזו, רומי כבר תמחק את שתי ההודעות המיותרות, ויצא ששלחתי - ולא לראשונה יש לציין - הודעה תלושה מכל הקשר. אך רוחי לא תיפול בשל כך, הו לא.
אגב רומי, כשאני מנסה להוסף סימן, זה תמיד מתווסף לי בסוף ההודעה ואני חייבת לגזור ולהעביר את זה למקום בו התכוונתי שזה יהיה בהודעה. זה אישי נגדי, תגידי? לא שאני אתפלא אם כן, אבל לידע כללי ככה. ענת נ.ב. מה, רצית לברר משהו שקשור לבריאות? לא נראה לך שאת בפורום הלא נכון? כאן מדברים רק על דברים בעלי חשיבות של ממש כמו טוסטים וכאלה.

ODED99AA

New member
אוקספורד הורדת במיקרה

תוכנה להסרת באנרים? אם זה לא זה אז כניראה ניסית לישלוח הודעות בזמן שהיו בעיות בשרת של תפוז

RomiVais

New member
כן, אוקספורד, יש קצת... ../images/Emo13.gif

בעיות בשרת של תפוז, אך בדרך כלל מתקנים אותן מהר... אל דאגה!!

ODED99AA

New member
נסי עוד 2 דקות

כי לוקח לזה קצת זמן עד שזה מועלה לשרת של תפוז

anat11

New member
נו, ומה?

כל מה שאני ראיתי בקובץ זה איפה ללחוץ כשרוצים לשים סמנים בנושא הידיעה ואיפה כשרוצים בגוף הידיעה. זה שקוף. הבעיה שלי היא בתוך גוף הידיעה עצמה. פרשטייסט?

ODED99AA

New member
פיתרון אפשרי

ותרי על ה3 שורות רווח שאת עושה לפני שאת כותבת הודעה אני מאמין שזה יפתור תבעיה אם לא זה אומר שיש לך מקינטוש

אני יודע עודדי ../images/Emo98.gif

ללחוץ במקומות הנכונים... לא זו היתה הבעיה. הנה תיאור הבעיה (בשיגור ההודעה הזאת) תודה בכל אופן.

עוד פעם אמריקן ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מסביר את השיתוק בתפוז...

RomiVais

New member
ענת!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

בטח שאת לא היחידה ש"מפשלת". היתה תקלה ולא רציתי לוותר על ההודעה שהתבקשתי לכתוב וזה מה שיצא. וכמובן שתכננתי למחוק את ה- 2 המיותרות, אך אני לעולם לא אמחק אם כתבו משהו מתחת... ובכלל היתה לי גם כן תקלה ובסוף זה נדחה קצת ונשארה רק אחת למחוק
הרגת אותי עם "הרומי"..........
מצטערת אם בגללי נוצר שהודעה שלך, נשארה תלושה בעבר
אני לא מאמינה שעשיתי כזה דבר.......
לגבי שאלתך, האייקון תמיד יוצא לסוף השורה האחרונה שכתבת... אבל לא לסוף ההודעה הכללית. אי אפשר לכתוב ולהוסיף אייקונים באמצע אחר כך... אז זה ממש לא אישית נגדך..
שיהיה לך לילה מקסים ויום נפלא מחר, אוהבת, רומי

למעלה