כדור הארץ - נקודות היעלמות

kikona126

New member
פה אני מסכימה עם סקפטיק

אם אני לא טועה יש עוד סרטון של ערוץ ההיסטוריה שמדבר על חלק מהנקודות האלו (אחד מהם ברוסיה, יכול להיות?) שאלו בסיסים של חיזרים או משהו בסגנון.
&nbsp
זה קצת כמו שמדברים על האנרגיה שיש איפה שהיה שבט המאיה, אחד השבטים שנחשב רוחני ומוסרי ועם זאת היו לו עבדים וצורות ענישה לא אנושיות...
&nbsp
&nbsp
בזמנו המליצו לי לקרוא את הספר המשוואה של דנטה, שמדבר על משולש ברמודה, אישית לא התחברתי אליו והפסקתי את הקריאה באמצע. (אבל בכללי קשה לי להתחבר לרוב ספרי הרוח, גם את התקדשות שכולם כל כך מדברים עליו לא יכולתי לקרוא, היתה לי הרבה סלידה ממנו על איך שהיא כתבה שם שהיא אף פעם להרגישה שהיא חלק מהמשפחה שלה, ושאמא שלה היא באמת אמא שלה...)
&nbsp
מה שמוביל אותי לשאלה אחרת של פינוקיו עליה אני אענה במקומה.

kikona126

New member
ואללה? אף פעם לא התעניינתי בסנטולוגיה

ככה שגם לא קראתי עליה מעולם. אתה מוזמן לשתף

kikona126

New member
אנשים נבונים נוטים לקבל מעשיות...

בכל מקרה כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו...
&nbsp
אני קצת מנותקת מהרבה דברים ידועים... הם לא תמיד מעניינים אותי...
תודה, אני אקרא

kikona126

New member
את האמת

יוצא לי לראות ערוץ ההסטוריה ואת הסרטון עליו פינוקיו מדברת ראיתי מספר פעמים, את מה שכתבת מציינים גם בסרטון המדובר, אבל גם מביאים את הצד השני שלו. (שאני לא זוכרת מהו... פשוט שקראתי את מה שכתבת אז ממש נזכרתי בסצינה)
&nbsp
&nbsp

kikona126

New member
סקפטיק

לפני שאני ממשיכה לדבר איתך אני אבקש לשמור פה על כבוד לאחרים. פינוקיו לא יוצאת מגוחכת בגלל מה שהיא מאמינה בו. תפסיק לחפש אותה בסיבוב כל הזמן, זה לא נעים לי כקוראת כאן, שנהנת לדון איתך בדברים ולבטח לא לה.
&nbsp
בקשר למה שהם מציגים, תנסה פעם אחת לצפות בשידורים שלהם, כי מבין כל מיני דברים שנשמעים מופרכים תוכל למצוא גם דברים שתתחבר אליהם. בסופו של דבר כל איד מתחבר לדברים שמתאימים לו לאותה התקופה... זה בדיוק כמו סגנון מוזיקה או שירים שאנחנו שומעים, לפעמים אנחנו מתחברים יותר לשירים עם מילים שמתארות את התקופה שלנו בחיים. וזה נכון להרבה מאוד דברים. אני לא סתם מכירה את הסרטונים של החייזרים שיש להם ואת הסיפור על מרכז ברמודה, היתה לי תקופה שמאוד תמכתי בדברים האלו, אבל עם הזמן גם את זה שחררתי.
&nbsp
היופי הוא לדעת להגיע למצב שאתה מאמין במשהו ואז אתה יכול לשחרר אותו ולהמשיך עם אמונה או הרגל אחר.
&nbsp
אני אתן לך דוגמא, אני מכירה מישהי שלפני 10 שנים התעסקה בקלפים, כל שבוע היא היתה מוציאה קלף שבועי והיו לה תאריכים קבועים שבהם היא היתה מכינה רשימת משאלות, יצא לי לצור איתה קשר לאחרונה, אחרי 10 שנים והיא נשארה עם אותם ההרגלים. זאת לא התפתחות רוחנית, התפתחות רוחנית תבוא לידי ביטוי בעשיה של משהו ולאחר מכן ההכרה שהוא כבר לא נחוץ לי ושחרור שלו.
&nbsp

אז בוא נראה

האדם היה בעל צלמים ודמויות , דהיינו יכול להיות בעל שמונה ראשים ועשרים ידיים או כל וריציה ,שלא נראית כמו אנשים היום .
אחר כך הוליד בצלמו כדמותו את שת , דהיינו בעל צלם ודמות אחת . ניו ספישס ,
אחר כך התחילו היצורי אור הללו להיכנס לרמות הדמיה מתגשמות דהיינו השם אנוש או HUMAN , כל כמה שמות בספר מציינות רמת הדמיה מתגשמת נוספת .
ואזי נוח מצא חן בעיני האל , דהיינו מרחב מעוצב של אורות מתגשמים ,
או תשתית בעלת 5 רמות הדמיה , דהיינו רמת אור רמ"ח + 5 רמות "מה" .
וזה מנוח עד ימינו התשתית .
בשנות ה50-60 יצרו פה רמות הדמיה נוספות , 6 , 6.5 ,
דהיינו רמ"ח + 6 רמות "מה" הכולל DNA .
רק החיות המקורית עובדת עד 5 , והרמה ה-6 נמצאת כהדמיה ועדיין לא התייצבה ואושרה צריכים לעבור מספר מאות שנים שזה יהיה יציב ובר תוקף .
ישנם אנשים בעולם שרק עשויים מרמות ההדמיה 4-7 ,
וכדי להתחבר לרמות המאירות הפנימיות המקוריות צריך ברית מילה עם אבן צור .
איזמל מנתחים לא מחבר , וצריך לעשות פנס במקום הברית אם אבן צור לאלה שמלו אותם רק עם סכין מנתחים , ואז הרבנים לא יחשיבו אותם כגויים גמורים .
הסיפור בקצרה .
דוד

pynokyo

New member
לא קשור לחייזרים-אלא לתופעת שיבוש במגנטוספירה של כדור הארץ

כדור הארץ מוגן מהשמש (מרוחות ומנזקי השמש) ע"י המגנטוספירה
ישנם 12 מקומות בעולם בהם קיים שיבוש (היחלשות) של השדה המגנטי ובכך כדור הארץ נתון לסכנה של שינויים אקלימיים וכדומה - כפי שאנחנו רואים שקורה בשנים האחרונות.
מזג אוויר קיצוני.
בנוסף, השדה המגנטי של כדור הארץ משפיע על התנהגות בעלי החיים - ואנחנו צופים בשנים האחרונות לתופעות של מוות בעלי חיים בשל אותו שיבוש בשדה המגנטי.
למשל: לוויתנים שמנווטים בעזרת השדה המגנטי - טועים בניווט כתוצאה משיבוש בשדה המגנטי.
להלן כתבה בנושא טענות בניווט לווייתנים שמתו על החוף
http://www.mako.co.il/hix-special/Article-cbb45b7c...

pynokyo

New member
כדור הארץ - נקודות היעלמות

היום צפיתי בסרט בערוץ ההיסטוריה על כדור הארץ – נקודות היעלמות
מדובר על 12 מקומות בכדור הארץ שבתוך האדמה ישנה רשת של איזוטופ אלומיניום 26
המשפיע לרעה על השדה המגנטי המגן על כדור הארץ מפני רוחות של השמש.
אחד מתוך 12 המקומות הללו ידוע לכולם בשם משולש ברמודה
אך קיימים עוד 11 מקומות כאלה, בהם יש שיבוש של השדה המגנטי ונקראים מערבולות רעות
הסיבה למערבולות הרעות הללו הוא אותו איזוטופ אלומיניום 26 שבשל השיבוש שהוא גורם על השדה המגנטי מטוסים וכלי תחבורה המנווטים ע"י השדה המגנטי נעלמים – גם בעלי חיים אשר מוחם מושפע מפעילות תקינה של השדה המגנטי משתגעים ומתים.
בסרט עלתה טענה שלא יכול להיות שרשת האיזוטופ אלומיניום 26 הזאת נוצרה בטבע באופן טבעי, אלא נוצרה ע"י חוצנים – הסיבה לטענה הזאת שבטבע הדברים לא נוצרים בצורה סימטרית ורשתות האלומיניום האלה בקרקע סימטריות ולידן מבנים סימטריים זהים זה לזה למרות המרחק ביניהם ומיקומם השונה.
נאמר שהגרמנים גילו אחד מהאזורים הללו וניסו להשתמש בו למטרות פיתוח נשק – אך לא הצליחו כי כל ניסיון לייצר חשמל באותן מקומות גורם לפיצוץ עז.
הטענה בסרטון היתה שהסיבה לשינויים במזג האוויר שהפכו לקיצוניים מאוד היא בגלל שינויים במגנטוספירה עקב אותן מערבולות אלקטרומגנטיות רעות שמשבשות ומחלישות את המגנטוספירה סביב כדור הארץ ומסכנות ע"י כך את הגנתה של המגנטוספירה מול רוחות השמש – שלמעשה לא תאפשרנה כל קיום של חיים על פי כדור הארץ, כמו שקרה בכוכב מאדים ובכוכב נוגע.
בסרט הראו קבוצת מדענים שבדקו במעבדה חול המכיל בתוכו את האלומיניום הזה וגילו שע"י הקרנת חשמל אלקטרומגנטי על החול מחסל את השפעת האלומיניום הזה.
כשנסעו לאחת התחנות הללו וניסו להקרין חשמל אלקטרומגנטי על אזור גדול אירע פיצוץ וכולם נהרגו.
הסרט מרתק – נראה כמו מדע בידיוני אבל מדובר באירועים אמיתיים.

kikona126

New member
כן אני יודעת אני מכירה

את הסרטון הזה שלהם.
יש להם עוד סרטון על החייזרים, אחד שמדבר על החייזרים ברוסיה והם מדברים על מקום עם שדה מגנטי שהם מאמינים שיש בו גם תחנה חלל של חיזרים...
&nbsp
תראי כל הדברים האלו הם בגדר הלא מודע או המובן, לי קשה להאמין בדברים שלא חוויתי בעצמי. כל אחד והיכולת הכלה שלו... לי הרבה פעמים קשה לקבל דיעה או תורה של מישהו כמו שהיא, אני צריכה לראות ולהבין כדי לקבל אותה.

pynokyo

New member
אני לא מדברת על חייזרים - אני מדברת על תופעות טבע ידועות

על כדור הארץ, ההשפעה של שינויים בשדה המגנטי על מזג האוויר, על התנהגויות בעלי החיים, על מכשירים אלקטרוניים ועל בני אדם.
בסרט אמנם יש טענה שהאלומיניום איזוטופ 26 הטמון באדמה באופן סימטרי, כביכול נטמן שם ע"י חייזרים, אבל בפועל סוג האלומיניום הזה (איזוטופ 26) נמצא בכמויות גדולות בתוך האדמה ב- 12 מקומות בעולם - והוא משבש את השדה המגנטי (גם הוא נמצא שם באופן טבעי). החייזרים כביכול, לא מעניינים לעצם העובדה - שהמגנטוספירה מגינה על כדור הארץ מנזקי השמש ואם הוא ישתבש כדור הארץ עלול להינזק קשות עד כדי אי אפשרות לקיום חיים כאן.
אותי הנושא מרתק ללא קשר לחייזרים אלא לעובדה שכדור הארץ והחיים בו מתקיימים בעזרת כוחות טבע אדירים שלא רואים אבל ההשפעה שלהם עלינו אדירה.

kikona126

New member

pynokyo

New member
שאלה לקרן - האם הנשמות היו קיימות לפני האדם הראשון?

מה יקרה לנשמות אם וכאשר (בתקווה שלא יקרה בקרוב) יכחד כדור הארץ או לפחות יכחדו החיים בו?

pynokyo

New member
עלתה בי מחשבה - שכאשר נוצר היקום הוא עבר תהליכים רבים

עד שנוצרו חיים ראשוניים/קדמוניים - ישנה אפשרות שבתהליך היווצרות החיים הקדמוניים הנשמות נוצרו לפני שנוצרו החיים החומריים/גשמיים.
אפשרות נוספת שהיקום מראשיתו הכיל כבר את כל הקיים אבל החשיפה לכל המכלול נוצרה בשלבים - אם תרצו שלבים אבולוציוניים - לא מדובר בבריאה עצמה שמכילה את הכל, אלא בחשיפה הדרגתית.

kikona126

New member
אין לי באמת תשובה בנושא

אבל בפרקי ספר שאני כותבת אני מספרת סיפור כזה:
&nbsp
היה כוכב בו חיו אנשים או יותר נכון נשמות. היתה להם תרבות חיים משלהם ואמונה ו׳כוחות׳ שהיו אופייניים להם. באחד הימים נפלה קללה על הכוכב. הילדים לומדים על חלקה הביולוגי של הקללה: רעידת אדמה, מבול, רעמים, ברקים וצונאמי... עם זאת בנוסף לכל התהו וובוהו הזה היתה בעצם פלישה של כובש שהגלה לכדור ארץ את רוב הנשמות, פה הן שכחו הכל, לא ידעו שהן מוגלות, שיש להן שם, על כוכב אחר, בית ואלי אפילו משפחה.
&nbsp
בגלל זה קוראים לסיפור הזה גלות. לא יודעת למה כתבתי את זה בצורה כזו, אולי כי העם שלנו היה תמיד מוגלה ועדיין כשיש מדינה הוא עדיין חיי חלקית בגולה. אולי כי אחרי כל כך הרבה חלומות שבהם הייתי בכל מיני עולמות שהעלו בי את השאלה של ״למה בעצם אני פה אם שם כל כך טוב, ולמה אני רואה את המקומות האלו?״
&nbsp
זאת לא באמת תשובה לשאלה שלך, אבל בפועל אני לא חושבת שלמישהו באמת תהיה תשובה לשאלה שכזו. לי נוח לראות את זה בצורה כזאת
&nbsp
בשביל לענות על שאלה שכזו הייתי אולי מחפשת תשובות בדברי חכמנו ז״ל. אני בטוחה שהם דנו בנושאים האלו

pynokyo

New member
יפה עולם הדימיון שלך - תשובה לשאלתי אין לאף אחד

אבל נחמד להשתעשע ברעיון ובניסיון להבין איך פועל היקום והחיים בו.

התגלגלות לצורות אחרות של תודעה

אני מניחה שאם יהיה להם צורך להמשיך להתגלגל, הם יתגלגלו לגופים פיזיים אחרים קיימים לפי השיעורים שעליהם לעבור.

pynokyo

New member
אני הייתי רוצה שלנשמות יהיה מקום טוב יותר להתאסף בו

כלומר שיהיה עולם רוחני/מופשט בו כולם ייהנו מחוכמה וידע ואהבה וירגישו מסופקים עד אין קץ

על פי דיווחים של חלק מהאנשים שחוו מוות קליני - מקום כזה קיים - אבל כדי להגיע לשם צריך להיות "צדיקים" - על פי הקבלה - צדיקים נהנים שם מזיו השכינה ומחוכמת האור הגנוז.
קשה להיות צדיק בעולם שלנו - בכל זאת הייתי רוצה להגיע למקום כזה, לפחות מזווית הראייה שלי כרגע.

12שבטים

זה לא התפקיד שלכם לעשות מצוות ולשלוט על ה-12 איזורים הללו ?
כנראה שאתם עוד משחקים בנדמה לי רוחני פילוסופי , ולא לוקחים אחריות !
דוד

למעלה