כדור עף "חופים"

ronpel

New member
כדור עף "חופים"

ישנה יוזמה להקמת מגרש חול לכדור עף . הוועד החליט במידה ויש מספיק תושבים שמעונינים להקצות לכך תקציב. אמא שלחו תגובה חיובית להודעה זו כך שנוכל לצאת לפעולה במיידי. בברכה רונן פלג

amime

New member
אולי נדאג קודם לבני הנוער

בהנחה, לא בלתי מוטעית, שהתקציבים מוגבלים, מציע שנדאג קודם למגרש ספורט ראוי לשמו לבני הנוער. מגרש עם דשא, שניתן לשחק עליו גם בחורף. מגרש כזה יוכל לשרת גם את המבוגרים. ואם יוותר תקציב, ויאותר מקום, אפשר יהיה לדאוג למגרש כדורעף חופים עבור המבוגרים יותר.

ronpel

New member
יהיה גם מגרש לכדור רגל

עמי שלום כולנו רוצים כבר לראות מגרש נוסף - המיקום שלו לא מאפשר כרגע לבצע. הוא עתיד להיות בשטח בית הספר . נוכל להכין אותו יחד עם עבודות העפר של בית הספר שאני מקווה שיתחילו בקרוב ( אתמול מפעל הפיס הודיעו רשמית לקבלן הזוכה) כרגע יש את המגרש הזמני שאין טעם להשקיע בו לאור הריסתו הקרובה. מעבר לכל זה - גם הנוער יכול לשחק כדור עף. לגבי עלויות מדובר ב3500 ש"ח בלבד מגרש משחקים מסודר עולה בסדרי גודל אחרים לגמרי. האם תגיעו לשחק? רונן

וק

New member
מה הכונה :ישנה יוזמה, ומספיק אנשים?

אפשר להעלות אין סוף יוזמות: יוזמה להקמת חדר כושר בישוב, יוזמה למסיבות אחת לתקופה, יוזמה להבאת אומן שיופיע בפנינו, יוזמה להוזלת מיסי הישוב יוזמה להוספת סייעת לגני הילדים יוזמה ל...... והאם משאל באינטרנט בו 10 מגיבים יודיעו שהם בעד זה מספיק? בקיצור דרך הצגת הדברים נראית לי קצת תמוהה. כמובן שמגרש כדורעף בישוב זה כיף השאלה היא מהו סדר העדיפויות ומהן האלטרנטיבות.

ronpel

New member
מזל שיש יוזמות

לא מצליח להבין מה בדיוק הבעיה בכך שיש יוזמות של הוועד או תושבים . בגלל אותן יוזמות יש לנו : מסיבת יום העצמאות חבורת זמר ארועי תרבות לגיל הרך ספריה יריד ילדים סרטים לילדים ונוער ועוד כל אותן יוזמות עולות לדיון בוועד - חלקן מתקבלות , חלקן מקבלות מימון חלקי וחלקן נדחות. יוזמת המגרש הגיע מתושבים שמוכנים להביא את כל הציוד וביקשו מיקום ופיזור חול מן הוועד. הוועד דן בישיבה של אתמול וקיבל החלטה שאם תהיה הענות תושבים שמאפשרת לקיים משחקים אז יבוצע. הדרך הקלה ביותר לפרסם זאת זה דרך האתר - וכך בוצע. אשמח לשמוע אם יש לך יוזמות שעשויות לתרום לאיכות חיי התושבים. בברכה רונן פלג

amime

New member
הנוער מעדיף כדורגל

או כדורסל. למרבה הצער אין חינוך לענפי ספורט אחרים, וכך הנוער נתקע בענפים הפופולריים. אני כהורה מחוייב קודם כל ברווחת הילדים שלי, ורק אחר כך אני דואג לעצמי. עניין של סדרי עדיפות. באשר לעלויות, נדמה לי שהצטנעת קצת. חפירת המגרש, מילוי החול ורכישת המתקן עולים קצת יותר מהסכום שמסרת. וכן, אני אוהב כדורעף, ואולי גם אופיע לשחק.

ronpel

New member
הנוער והילדים בראש הסולם

עמי אם תבדוק את החלטות הוועד של החצי שנה האחרונה תגלה שהנוער והילדים עומדים בראש סדרי העדיפויות. בגלל זה - מגויסת רכזת נוער חדשה , מביאים לכאן קומונרים ומקימים מתחם לתנועת נוער וכל זה עולה מאות אלפי שקלים. זה חוץ מפעילות התרבות לילדים השוטפת. הקצאת 3,500 שח להבאת חול למגרש עבור המבוגרים כאשר את הציוד תורמים תושבים- זה לא ניתן בכלל להשוואה. לגבי העלות יש לי הצעת מחיר כתובה - אשמח לשלוח לך עותק. בברכה רונן

idopel

New member
הגבלת גיל

עמי למה בהכרח בני הנוער קודמים? וחוץ מזה מגרש כדור-עף אינו מוגבל בגיל. עידו

leamnon

New member
קדימה "הפועל כפר האורנים"../images/Emo87.gif

יאלה צאו כבר לדרך! כבר 5 שנים אנו מחכים לנס הפשוט הזה שיקרה כבר. כדור ורשת מחכים אצלי בבית עוד מהימים הראשונים שהיישוב קם ואסף מעט כסף לטובת הענין. כמו-כן נסטור מוכן להעמיד עמודים מתאימים. בלי קשר אסור לדעתי שיהיה מצב שלנוער לא יהיה מגרש כדורגל, אם הוא יהרס לטובת הבנייה חייבים למצוא מגרש חלופי. נוער - נוער - נוער. אמנון

amime

New member
מה פתאום הפועל?

אני מסכים עם אמנון. חולק עליו בנקודה מהותית אחת. פה באיזור מודיעין - כולנו מכבים!!!!!!!!

idopel

New member
הפועל?

עמי סוציאליסט כמוך מכביסט? מה שכן אין כמוך, אתה אפילו יותר פולניה מאישתי, לכל פתרון יש לך בעיה.....

למעלה