כדי להוציא את הפורום מהפוליטיקה-

מימי

New member
כדי להוציא את הפורום מהפוליטיקה-

הנה משהו שחשבתי עליו, כשעברתי אתמול ליד תחנת הכוח איפושהו. תחנת כוח עובדת ככה: לוקחים פחם, שורפים אותו וכך מחממים מים שהאדים שלהם מסובבים את הטורבינה שמסובבת את הסליל וכך משתחררים אלקטרונים שהם החשמל. התהליך הזה הוא תהליך מאוד מזהם שכרוך בשריפה של המון פחם, שהוא חומר יקר, ובזבוז מים- שאין לנו, ובכלל, הוא לא משהו בשביל איכות הסביבה. אז חשבתי: למה אי אפשר להשתמש בחשמל כדי לסובב את הטורבינה? יש פה משהו מאוד מעוות, אני מניחה, אבל אין לי מושג מה הוא. אני חשבתי שבהתחלה אפשר להשתמש בפחם בשביל ההזזה הראשונים של הטורבינה, ואח"כ, כשיופק כבר החשמל, הוא יסובב בעצמו את הטורבינה. מה לא נכון פה? השכלתי בתחום הזה מאוד מאוד מועטה (חוברת "החשמל" בכיתה ד´) ולכן אשמח אם תאירו את עיני.

חזיר בר

New member
את לא תרווחי חשמל

כלומר,האנרגיה החשמלית שתדרשי להשקיע תהיה זהה בערך לאנרגיה שתוצאי.

IC4

New member
מטריד לחשוב ככה

שעם כל החשמל שאנחנו יכולים לספק למדינה , עדיין אין מספיק בשביל איזה מכונה מתוחכמת וחזקה מספיק לייצר ל/בעצמה את החשמל אני מתערב שיש איזה חוק פיזי מרפי שכזה שלא ניתן לעשות כזה דבר כי אני זוכר שגם אני חשבתי על זה עד שבא מישהו ואמר לי שאי אפשר וזה פשוט לא ייתכן. צריך לחכות לעוד איזה איינשטיין קטן או פשוט להשתמש באיינשטיין הקיים ולפצח את האטום (רק לא ליד אזורים מיושבים)

rshilkrot

New member
וואו! המצאת התנועה המתמידית!!

ווהווו!!!! תנו לה פרס נובל! הפתרון לכל בעיות האנרגיה בעולם נפתרו בזה הרגע רק חבל שזה בלתי-אפשרי פיזית.. תנועה מתמידית...

חזיר בר

New member
ניסוח מחדש,כי התשובה שלך היתה

הגיונית: למה לגרום לה להרגיש רע

דנה^^

New member
דווקא אם אני גורמת לאנשים

להרגיש רע אני ממש ממש ממש מרגישה חרא.. בכלל אני משתדלת לא לגרום לאנשים להרגיש רע.. אני לא רואה טעם בזה

Bassman

New member
לא אוהב את הניסוח אבל יש לו נקודה

טוב אני חדש פה כמו שאתם שמים לב ראיתי את מטריקס *רק* 32 וחצי פעמים (משהו חשוב בקטע שתפסים את מורפיוס) טוב... האנרגיה שתופק מהטורבינה תפיק קצת יותר ממחצית הכח שצריך כדי לסובב את אותה הטורבינה עצמה. על אותו משקל אני יכול להגיד... אם אני יקח מנורה, וידליק אותה בעזרת חשמל לשניה, שהיא מכוונת על תא סולרי... למה שלא תדלק לתמיד (או עד שהנורה תישרף...) ו.... זהו! Take the red peal and shove it up your ass!!!!

LRa

New member
תשובה~!!

טוב אז אני עונה באיחור של יומיים אז אני לא יודע אם מישהו באמת יקרא את זה אבל הנה : דבר ראשון הקיטור או קיי אז שורפים מים הם הופכים לאדים שמנעים את הטורבינה עכשיו את האדים האלה אנחנו "מקבלים בחזרה" על ידי בכך שהאדים הופכים לנים בחזרה. דבר שני חוק שימור אנרגיה כעקרון אפשר יהיה להפעיל את הטובינה לעד על ידי הרעיון שלך אבל שום דבר יותר מזה. את האנרגיה שהמכונה תתן נצתרך לתת לה חזרה בשביל להפעיל את הטורבינה וזה אומר שנשאר עם 0 אנרגיה וזאת בלי להתחשב שחלק מאנרגיה הופך לסוגים שונים של אנרגיה שאנחנו "מפסידים" כגון אנרגיה קינטית ואנרגית חום... או כמו שחכמים ממני, קבלו תיקון אנשים חכמים אחרים אמרו זה לא ילך!

למעלה