כדי להעיר את הפורום וכי זה נחמד.

כדי להעיר את הפורום וכי זה נחמד.../images/Emo13.gif

איזה שיר מקבל אצלכם משמעות לאחרונה
שכשאתם שומעים אותו הוא אומר לכם משהו גם אם אתם לא יודעים מה התרגום (אם הוא לועזי)
ולמה אתם שומעים אותו
ואם אתם רוצים תספרו גם מה אתם מרגישים שאתם שומעים אותו...מי שר
אותו מה שם השיר

עונה../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

לאחרונה אני לא מפסיקה לשמוע את left outside alone, סתם שמעתי אותו עכשיו שפתאום בת דודה שלי צלצלה אלי ובישרה לי בשורה שמאוד מפריעה לי..
ובלי ששמתי לב השיר היה ברקע ושסיימנו לדבר אז כל כך כאילו הבנתי אותו בלי לדעת את התרגום..הוא שיר חזק..ובכיתי (בגלל הבשורה
) ומבצעת אותו אנסטסיה ושם השיר כמו שכבר אמרתי: left outside alone

ממממממממממ ..

השיר אברייטיימ של בריטני: everytime... אממ לפני כמה זמן..אני וחבר שלי נפרדנו.. ואני כל הזמן שומאת את השיר הזה..לויודעת למה.. הו שקט כזה..וחוץ מזה התרגום שלו יפה.. וזהו..:(

הדיסק של שוטי הנבואה מעביר לי את

הזמן..הוא שאנטי מרגיע שכזה+ישראלי,ואני שומעת אותו הרבה בנסיעות,בדיסקמן שלי. ומחר יש לי סיור של"ח למסגד, וגם לשוק של רמלה,שזו נסיעה ארוכה+שהות ארוכה,אני צריכה הרבה דיסקים מרגיעים וחסרי-משמעות לחלוטין. אני משתדלת שלא להקשר למשמעויות בשירים,כי אח"כ אני לא סובלת אותם.

DaSi ON LsD

New member
מממ

כל אחד מקבל משמעות מסיבה אחרת, וכל אחד אומר משו אחר.. the great big in the sky - pink floyd - כי רוב השיר זה צעקה, ואיפושו בחוסר שנינות הזאת אני מוצאת המון עומק בורח - נמרור והבודדים - כי זה מזכיר תקופה נוסטלגית לא קל - היהודים מחפש תשובה - היהודים fade - staind zoe jane - staind for you ----- כי הם פשוט אומרים הכל

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאמ.. everytime של בריטני :(

לוידעת זה שיר עצוב כזה.... אני יודעת חלק מהתרגום אבל לוידעת זה שיר כזה שאם אני שומעת אותו אני מתחילה כזה להיות עצובה ולחשוב על דבר אחד...

למעלה