כדי לחיות עם עצמך בשקט ובאהבה לא צריך מדיטציה

asafasaf26

New member
כדי לחיות עם עצמך בשקט ובאהבה לא צריך מדיטציה

לא צריך מדיטציה, לא צריך לחפש יער עם מפל מיים לא צריך להיות בחדר עם מוזיקה שקטנה ונר וקטורת לא צריך לקחת נשימות עמוקות ולא צריך לעשות רייקי. אדם שחי עם עצמו בשקט אמיתי יכול להיות במקום סואן מלא אנשים לא מאוזנים ולהיות במצב של רוגע ושלווה ואהבה, הרפואה ההוליסטית אומרת לנו, קחו נשימות,תעשו מדיטאציה,תהיו בחדר ותדליקו נר , אבל זה כמו כדור אקמול זה עוזר לאותו רגע ואולי ממשיך לכמה רגעים ואולי בכלל לא עוזר . בתור אדם שעובר תהליך של שקט שלווה אהבה ושימחה דרך המקום הכי לא רוחני אני יכול להגיד בברור שזה הרבה יותר נכון כי ללכת לחדר ולהדליק קטורת ולעשות מדיטאציה לפי דעתי זו בריחה מהמציאות הפיזית. בתור אדם שהתנסה במדיטאציות\רייקי עצמי\נשימות\ועוד ועוד וכל אלו לא עזרו הדבר היחיד שכן עזר הוא התובנה שהגעתי אליה שכדי להיות מאושר רגוע ושליו אני לא צריך לעשות את כל זה, אני פשוט צריך להבין שהשינוי הוא פנימי ומאז אותו יום מידיי פעם אני חש מן הרגשה חדשה כזו של שימחה שלווה רוגע ומילוי ללא כל מדיטאציה\נשימות\טיפולים\רייקי עצמי\וכו.

אסף - אתה קובע מסמרות עבור כולם...

האם לא חשבת לרגע שמה שלא נכון עבורך יכול להיות מאוד נכון עבור מישהו אחר? אל תשכח: לכל אחד יש דרך "אישית" שבה הוא מוצא בתוכו את השקט והשלווה. שבת שלום

מסמרות עוורות (ניטים) ומסמרים

אין לי מושג אלא השערה בלבד על כוונתו של הכותב המכובד הלז שהגיע על דרך השלילה לאישור מעולה שבמעולים...גם דרך מסמרים. כשלמדת להרגיע את נפשך הסוערת (על שפיץ של הר או לרגלי עץ שגדל לתפארת),לך אל השוק ובדוק אם אכן רכשת. על כך נאמר מעולה

אם כך טוב היה עושה הכותב אילו פתח ב...

כדי לחיות עם עצמי בשקט ובשלווה אין צורך ב.... וכו'

הכותב כתב בדיוק כפי שהיה אמור לכתוב

מביא המסר לא תמיד מבין את משמעותו וכך ראוי שיהיה והכי יפה זה שאפשר לצופה לראות סרט שלם בתמונה אחת ולבחור לעצמו במה הוא מעוניין להתמקד

מה קורה... כולם עובדים בדואר - מעבירים מסרים?

האיש שולל שיטה או שיטות כי הן לא מתאימות לו, ועד כאן הכל בסדר. אבל להעביר זאת שמשהו החלטתי ונכון לכל נראה לי מעט מוזר. וכן אני יודע במי עסקינן...

למעלה