כדי לכם לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*נטלי*

New member
כדי לכם לקרוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערבים - יהודים זה אותו דבר!!!!!!!!!! גזעים שונים אבל כולנו שווים. לפי דעתי היהודים לא צריכים לרדת לרמה של הערבים ולזרוק אבנים אז אם עוד חייל או מפגין ערבי ימותו זה יעזור????????? זה רק יחמיר את המצב!!!!!!!!!! אני רואה ילדים שאומרים מוות לערבים ערבים מסריחים וכיוצא בזה.אם כמה ערבים וארגונים שונים מתנהגים לא כרואי ליהודים זה לא אומר שכולם מתנהגים ככה. בכל עם יש טוב ורע. בצא`ט פה דיברתי אם נער ערבי אשר חושב כמוני והוא כל כך נחמד והוא חושב שאנחנו צריכים לדעת לחיות יחד כמוני כי זה לא ימשך לעולם!!!! חוץ מזה מקרה אישי שאספר לכם זה שכמע טבעתי פעם בים כי היה סחף ושלושה ערבים נחמדים הצילו אותי! אנחנו חייבים להגיע לפשרה שתי הצדדים ואם עוד הרוגים ועוד פצועים זה לא יעזור.אז תקחו את מה שכתבתי ללב ותבינו שאין דבר כזה עם רע בכל עם יש טוב ויש רע ואנחנו חייבים להגיע להסכם שלכם בהמון אהבה גם ליהודים וגם לערבים נטלי מנהריה

אלוני.

New member
את אפילו לא מבחינה

שהתקלה החמורה נעוצה בעצם הטיעון שלך , האם מישהו צריך להעריך מישהו אחר ( ערבי או יהודי ) כי הוא מילא את חובתו והציל אותך מטביעה ? פעולה אלמנטרית המתבקשת מכל אדם ? בעצם אמירתך את בעצם יורה לעצמך ברגל . האם את רוצה ש``נשפוט`` את הפלשתינאים לפי מישהו שהיה איתך בצ`אט או לפי מה שראינו היום?

*נטלי*

New member
לאלוני היקר!!!

איני מצדיקה את התנהגותם של הערבים אחרי מה שעשו לחילנו ניקרים בחיים לו!!!!!!!!!!!! אני כועסת מאוד על כך!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני מתעצבנת שאומרים מוות לערבים האם כל הערבים פושעים?????? האם כל הערבים זורקים אבנים??????????? אנחנו חיים בארץ אחת ואנו צריכים לדעת להסתדר זה אם זה

אלוני.

New member
לא !

השתנו הזמנים , אנחנו למדנו לחיות איתם , אנחנו מוכנים לחיות איתם . הם צריכים ללמוד לחיות איתנו. אני לא קורא מוות לערבים ולא רוצה במותם , הם שרוצים במותי ובמות ילדיי. כשהם יחליטו שמתאים להם שלום הם יודעים איך למצא אותנו !

*נטלי*

New member
לאלוני תקשיב טוב!!!

הנקודה שלי זה שלא כל הערבים אותו דבר כדי לך לקרוא את ההמשך של מה שכתבתי``בהמשך להודעה כדי לכם לקרוא`` וחוץ מזה אתה יודע שיש בערים הפלסטיניות נערים או מבוגרים מה שלא תיהיה אנשים כמוך שחושבים שכל היהודים מגיעלים האם זה נכון???????. אומנם יש וגם אין בדיוק כמו אצלהם

דרדסית

New member
לנטלי

מאד נחמד וכיף להיות יפה נפש. יש אנשים שכל כך רוצים להוכיח לכולם שהם יפי נפש שהם מוכנים לסכן חיים של יהודים. הערבים לא רוצחים אותנו רק בהתנחלויות זה קורה גם במרכז תל אביב. מעניין מאד כמה ערבים טובים חושבים שגם לך מגיע לחיות. משום מה לא שומעים אותם ולא רואים אותם.... תעשי טובה ותהי קצת יפת נפש גם שמדובר בחיים של יהודים...

liati

New member
אני באמת לא מבינה אותנו

באמת באמת....בתור יהודיה אזרחית ,חילונית המתגוררת בירושלים ואשר רואה את כל המאורעות המחרידים האלה,לא רק היום-כי לאורך כל 52 שנות ``קיומנו``-לא מבינה איך אנשים כמוני שגדלו כאן כמוני בדיוק ושירתו בצבא,והכירו נשמה טהורה אחת או שתיים,בין אם באופן ישיר ובין אם באופן עקיף (אפילו דרך הטלויזיה)-נשמה שנהרגה בעת הגנה עלי ועל עמי ומדינתי-ולמדו היסטוריה,ומה עוד אני אגיד שמשותף לכולנו בתור עם...יש לנו זכרון נורא קצר ואנחנו שוכחים מה אבותינו ואמותינו עברו בשביל להביא אותנו לכאן-ומה אחינו (לא מזמן)המשיכו ועדיין ממשיכים בכדי שלא נהייה שוב זרים בגלות בין עמים שמוקיעים אותנו... למה אנחנו לא רואים את האמת??למה לנסות בכח ללמד מישהו נאורות כאשר אותו אחד לא רק שלא מבין את שפת הנאורים אלא אינו מוכן לנסות ללמוד ולהבין אותה?למה להושיט יד למישהו שאינו רוצה יד זו? אני לא מאמינה באלוהים-לפחות לא עד עכשיו-יש לי תחושה שאנחנו נענשים - וכנראה שבידיו..בס``הכ בני 50 ותראו איך אנחנו נראים בתוך עם..ותראו איך שכחנו את 6 המיליונים...ותראו איך שכחנו את האלפים שבאו אחריהם בכדי שנשב פה היום עם האינטרנט בנוחות..ותראו איך מתוכנו אנשים (כמו יעל דיין אצל יאיר לפיד הערב)רואים את הטרגיה ברמאללה ועדיין אומרים מול אלפי אנשים כואבים כי אותם ברברים נבלות-הם הפרטנרים אותם היא רואה להמשך.. פשוט לא מבינה

.maya.

New member
גם זו לא דרך שיפוט

כמו שאי אפשר לשפוט ע``פ משהו בצ`אט אי אפשר לפי מה שראינו... אתה מגדיר עם שלם לפי מעשה אחד , אמנם זוועתי אבל אחד. הכללות שכאלה הביאו גם לגזענות כלפי היהודים במשך הדודות. אז איך אתה, כחלק מהעם הזה מסוגל להגיד ככה?

דרדסית

New member
כמה שהזכרון שלך קצר....

לך ולכל יפי הנפש (לפעמים נדמה לי שאתם צונחים מהירח ולא חיים כאן את המציאות). זאת לא הפעם הראשונה שהערבים מבצעים רציחות כאלה. הם חכמים על חיילים ברגעי חולשה, נשים שיושבות בבית קפה בתל אביב, ונערות שמסתובבות לבד בלילה. הפוגרומים בימים האחרונים הם לא רגשות קיפוח - הם הזדהות. חבל מאד שאת עוצמת עיניים. מה עוד צריך לקרות כדי שתביני... אם ירצחו את כל היהודים בעכו או בנצרת זה יגרום לך להתפכח? לצערי יותר חשוב לך להוכיח לכווווולם שאת כל כך יפת נפש.

.maya.

New member
לא יפת נפש

אני לא מנסה להוכיח כלום. עם קצת בגרות היית רואה שבסך הכל יש לי דעה שונה ואני מאמינה בדברי כמו שאת בשלך. הכאב שלי על הנרצחים הוא עצום. ועיני פקוחות. אני פשוט לא חושבת שהמלחמה שכל צמאי הדם מבקשים כל כך תמנע והיתה מונעת רצח. רצח נובע משנאה ולא מראיה של חולשה לחשוב שרצח לא פותר רצח זה לא עניין של יפי נפש אלא של ריאליסטיות.

דרדסית

New member
כבר ראינו מה הם מסוגלים.....

כל הערבים נחמדים. תראי איך הם דיברו יפה בטלוויזיה והסבירו שהפוגרום ביהודים הוא הסה``כ ``רגשות קיפוח``. שצריך רק לתת להם יותר כסף ואז ברור שהם ישכחו שהם רוצים את כל מדינת ישראל(ואת היהודים בים). חכי עד לרגע שהצבא לא יגן עלייך ואז נראה כמה זמן תשארי בחיים.......

*נטלי*

New member
לדרדסית

איני מצדיקה את התנהגותם של הערבים אשר רצחו את היהודים אני דווקא שונאת אותם ואני מאחלת להם למות בדם קר פשוט זה מעצבן אותי שאומרים מוות לערבים זה אומר שכל הערים פושעים?????????. זה אומר שכל הערבים רוצחים?????????? מקווה שתביני נטלי

mzm2000

New member
נטלי החולמת בהקיץ

נטיל את לא מכירה את הערבים מקרוב. הערבים רוצים את כל המדינה.וזה אמר במפורש ערפאת. הוא רוצה את לוד את רמלה את יפה (יפו בערבית) את עכו.לפני חודש פורסם בעיתונות שיש להם חלקת אדמה במרכז רמת אביב ג``

eldan

New member
my opinion (canada)

The main problem that Israel have is the arabs getting support from most of the world and we have to prove to the world that the arabs are lying and not standing behind their words. We want the peace but they are the one who need it.

flag

New member
לנטלי שחושבת שכל כך צריך לקרוא את ההודעה שלה

קריאת השלום שלך כרגע לא מעניינת את אף אחד, מספיק עם ההתייפיפות נפש הזו של היהודים. ראינו בדיוק לפני יומיים בתוכנית ``נייט ליין`` את חברת התנועה ``זרעים של שלום`` ``שלא רוצה לצאת נגד ישראל`` אבל... באה בתלונות איך העזנו ``לרצוח`` ילד בן 17 שלא יכול לפגוע בבטחונה של המדינה. אז לבחורה היפת הנפש מרצון לציון ולך נטלי, גם ידידך היקר בצ`אט היה הורג אותך אם יכל, וכן ילד בן 17 מזיק לבטחונה המדיני של ישראל בדיוק כמו שילד בן 5 יודע לזרוק אבנים ולהחזיק נשק ולפגוע בחיילים שלנו. אז תתעוררי, אל תצאי לרוחובות, אבל לפחות אל תפיצי את השטויות שלך ברבים, זה לא מדבק !

Y.M

New member
נמאס!!

די נמאס!! כמה זמן עוד אנחנו להשתמש בכפפות משי?? צריך לנתק להם את החשמל המים והביוב!! לסגור להם את כלי התקשורת שכל היום משדרים נגד ישראל! צריך לעשות על הערים שלהם מצור אין יוצא ואין בא!! וצריך להחזיק מעמד הרבה זמן! לא להכניס שום פלשתינאים לשטחי מדינת ישראל בשום מקרה! כולל סגירת הנמל התעופה שלהם! ועל כל חייל\אזרח שנהרג - להרוג מאה מתפרעים!! נראה לכמה זמן יצליחו הפלשתינאים להחזיק מעמד! הערבים מבינים רק כח!! תראו מה קרה כשניסו לערער על השלטון בירדן, הירדנים השתמשו בכח (אוקטובר השחור...) ומאז איזה פלשתינאי שם מרים את הראש?? רק אנחנו היהודים הפראירים נותנים ונותנים ומשתמשים בכפפות משי ותראו לאן הגענו??...

Y.M

New member
נמאס!!

די נמאס!! כמה זמן עוד אנחנו להשתמש בכפפות משי?? צריך לנתק להם את החשמל המים והביוב!! לסגור להם את כלי התקשורת שכל היום משדרים נגד ישראל! צריך לעשות על הערים שלהם מצור אין יוצא ואין בא!! וצריך להחזיק מעמד הרבה זמן! לא להכניס שום פלשתינאים לשטחי מדינת ישראל בשום מקרה! כולל סגירת הנמל התעופה שלהם! ועל כל חייל\אזרח שנהרג - להרוג מאה מתפרעים!! נראה לכמה זמן יצליחו הפלשתינאים להחזיק מעמד! הערבים מבינים רק כח!! תראו מה קרה כשניסו לערער על השלטון בירדן, הירדנים השתמשו בכח (אוקטובר השחור...) ומאז איזה פלשתינאי שם מרים את הראש?? רק אנחנו היהודים הפראירים נותנים ונותנים ומשתמשים בכפפות משי ותראו לאן הגענו??...

flag

New member
לכולם!

אל לנו לשכוח את אירועי העבר של הערבים, התפצצויות אוטובוסים, חיילים הרוגים ללא גפים, ראשים, ללא עתיד, ילדים שנשארים יתומים. הערבים לא מראים את פרצופם רק עכשיו, מאז ומתמיד הם הראו לנו מה הם חושבים עלינו. כאמור, ראש ממשלתנו היקר הזהיר אותנו שוב מפיגועים חוזרים, כדי להזכיר לנו טוב טוב שהערבים הם רק עשב שוטה בתוך ארצנו הקטנטונת! ראו הוזהרתם!!!!

למעלה