כדי ללמוד מאמנת אישית האם

SIRI41

New member
כדי ללמוד מאמנת אישית האם

עלי להיות בעלת תואר כלשהו קודם לכן? כי יש הרבה הצעות ללימוד מאמנים אישיים ואני חוששת ליפול במקום הלא נכון. מה אתם ממליצים לי? היכן ללמוד, מה לבדוק קודם לכן?

tlingit

New member
../images/Emo63.gif הי SIRI41

מאחר שהאימון האישי הוא תחום חדש יחסית בארץ עוד לא נקבעו בו סטנדרטים. הדרישות ותנאים ללימודי אימון אישי נקבעים בינתיים ע"י בתי הספר עצמם. בקשר להתלבטות איך לבחור מקום לימודים ומה כדאי לבדוק ולברר אני יכולה להפנות אותך למאמר בנושא בחירת מקום לימודים לאימון אישי שנמצא במדור המאמרים שלנו - מגיעים אליו דרך הקישור 'מאמרים' בפס הכחול למעלה. בעניין המלצות אישיות, באופן טבעי כל אחד נוטה להכיר ולהמליץ על המקום והשיטה אותם הוא למד או מלמד, כך שההמלצה שלנו היא לעשות את הבירור בעצמך - משום שבדומה לאימון האישי עצמו, גם ההתאמה למקום הלימודים היא אישית. אני גם רוצה להפנות אותך לתשובה יפה מאד שנתנה פה פעם ענתוצאות לשאלת ההמלצה על מקום לימוד טוב ולבסוף, במדור הקישורים שלנו (על ידי לחיצה על המילה 'קישורים' בפס הכחול בראש העמוד הזה) ובקטגוריה ' איפה מלמדים אימון אישי ' תמצאי קישורים לרוב בתי הספר ללימוד אימון אישי בארץ.
בחיפוש שלך

SIRI41

New member
מלחיץ לחשוב

שכל אחד גובה סכום אחר עם פערים רציניים ללימוד מאמנים אישיים.

למה מלחיץ ? ../images/Emo13.gif

כשאת מחפשת נעליים - כולן במחיר דומה ? כשאת קונה דירה - כולן באותו מחיר ? ....וכשאת מחפשת מסלול הכשרה ? יש הבדל ב"מוצר" ממקום הכשרה אחד לשני. הבדל בטיב התכנית, באורך הלימודים, מי מעביר את ההכשרה, מה הנסיון שלו כמאמן, כמדריך, מי בצוות ההדרכה שלו, מה כוללת התכנית וכו'... יש "מוצרים" איכותיים יותר ויש פחות יש יוקרתיים יותר ויש פחות יש רציניים ועמוקים יותר, ויש פחות. כמו בכל מוצר... הדרך הטובה ביותר היא לברר מהו "המוצר" שאת מקבלת בכל תכנית כזו והאם הוא עונה לצרכים שלך ולאור ההנחות האלה לבחון את שאלת פערי המחירים (בתוך קבוצת "המוצרים" שעונה על הציפיות שלך). בהצלחה ענת

tlingit

New member
ועוד מחשבה מכיוון הפוך לגמרי

כבר היה מי שאמר כי החפזון מן השטן
לדעתי אין רע גם בהמתנה עד שיתבהרו קצת הנושאים הללו וייווצרו תובנות ומוסכמות לגבי תהליך הלימוד לאימון אישי לא חייבים להיות שפני הנסיון שמגלים אם הלימוד במקום מסויים מועיל או לא ואם לא מרגישים נוח עם ההיצע, אולי עדיף להמנע בסיבוב הזה, להמתין מעט ולראות לאן מתגלגלים הדברים והאם אפשרויות הבחירה מתבהרות?

למעלה