כדי לעורר את הפורום הכנתי שאלון קצר

כדי לעורר את הפורום הכנתי שאלון קצר

1.שאלון לחברי הפורום 2.שם 3.תאריך לידה עיברי 4.תאריך לידה לועזי 5.שיר אהוב של טיפקס 6.תמונה של להקת טיפקס במידה וצילמת\ה אותם 7.מצלמת סרט(פילם ) או מצלמה דיגיטלית , 8.מישהו אישי שיש מלהקת טיפקס

1mayush

New member
../images/Emo41.gifאני ..

שם - מאיה :) .. תאריך לידה עיברי - כ"ה בטבת.. שנייה אני אבדוק ת'שנה בת"ז - תשנ"א תאריך לידה לועזי - 10.1.91 שיר אהוב של טיפקס - "סתם" , "עננה" תמונה של להקת טיפקס במידה וצילמת\ה אותם - במידה?! ראיתי אותם מלא פעמים .. מכיוון שיש לי מלא שלהם........... "סלח לי? אתה מפורסם? תן חתימה !!!! " אחחח הצחוקים של דני
מצלמת סרט(פילם ) או מצלמה דיגיטלית - דיגיטלית !! .. התחדש העידן.. מישהו אישי שיש מלהקת טיפקס- מלא חתימות מקובי.. וגם משאר הלהקה.. פלייליסטים מהופעות..תמונות איתם... ועוד משהו-אבל נשאר חסוי ! ** לא נותנים לעלות עכשיו קובץ, "זמני", אז אח"כ..

טיפקסית

New member
התשובות שלי

שם:בשמת תאריך לידה עברי:י"א באב תשמ"ו תאריך לידה לועזי:16.8.1986 שיר אהוב של טיפקס:לאחרונה "ביום שיפלו הכוכבים" אבל זה משתנה כמעט כל יום על פי מצב הרוח 6.צילמתי הרבה,מזמנים להסתכל באלבומי הפורום 7.סרט או פילם-בתור בוגרת מגמת אומנות במסלול צילום מצלמת פילם,אבל בבית אנחנו מחזיקים דיגיטליות [שתיים] 8.משהו אישי ? יש הרבה חמישה סינגלים מהאלבום יושבים בבית קפה [כולם הלכו לקניון החדש,צ'יק צ'יקו צ'אק,תזרח,יושבים בבית קפה החמישי אני לא זוכרת] ,הסינגל הכי נדיר שבידי הוא הסינגל של "סוף השבוע מסיבה" שחולק אך ורק לשדרני רדיו בארץ בגלל שהשיר עצמו נגנז,אבל אתם יודעים איך זה-פרוטקציות,האמת שקיבלתי אותו מתנה מהלהקה שבוע לפני הגיוס שלי לצבא,יש גם מדבקות עם הסמל של טיפקס,יש גלויה של טיפקס עם חתימות וגם חתימות רגילות,יש הזמנה להופעה של קובי,פלייליסטים,החוברת שחולקה באוסף הלהקה .

תשובות לשאלון

תאריך לידה עברי כ''ו בתמוז התשמ''ז תאריך לידה לועזי 23 ביולי 1987 שיר אהוב סתם שם אושרי תמונה שךל קובי אוז מההופעה בכפר סבא

למעלה