כדי לעורר את הפורום!+ תמונה פ333ות

שאווינג

New member
כדי לעורר את הפורום!+ תמונה פ333ות

כוכב השבוע: קריסטין דאנסט!! כיוון שאניח לא יודעת עליה כלום כל אחד כותב כלל מה שהוא יודע עליההההההההה סרטים תאריכים הכלללללל תתחילו להגיבבבבבב כוכבת השבוע היא קריסטין דאנסט!!!!!!!!!!! והנה כמה שאלות עליה: מה היא מתכננת לעשות בעתיד?? יש לה חבר? כמה סרטים יש לה? בת כמה היא? מאיזו שנה היא התחילה לשחק? כתבו הכלללל שפכווווווו

מיצי007

New member
זה לא מציק חמודה

אבל זה כן מציק לי שפורום שקיים כבר שנה,ועוד הרבה לפני שהסרט שודדי הקריביים יצא וכל הטירוף לג'וני פה התחיל ואתן יושבות בניחותא ואומרות דברים כמו : "גם ככה הפורום הזה מת..." לא נראה לי,מצטערת. אני אוהבת את ג'וני,ולכן גם אין לי בעיה שתדברו עליו כאן אבל לשבת ולהגיד דברים כמו שאמרתן זה פשוט מגעיל,מצטערת. ומי כמוך רנאווי טריין יודעת שאני אוהבת את ג'וני מאוד מאוד מאוד.

Runaway Train

New member
לא לא מיצי...סבבה אני מצטערת

יותר מזה אני מבינה אותך.. אבל דבר אחד חשוב! אני לא אחת מהאלו שבאו עם הטירוף של שודדי הקאריביים ! אני שונאת את כל הקטע הזה שפתאום אנשים שבכלל לא מכירים אותו מתחילים לבוא ולהגיד ש"וואי ג'וני כוסון ואני מתה עליו שנים!" זה חרא אני יודעת... אבל אם כל הכבוד..גדלתי על ג'וני :) אבל תפסתי על זה טרמפ..כי אולי פה ושם לפני הסרט דיברו עליו בפורומים מידי פעם...אבל עכשיו יותר..אמנם זה מזויף,בערך , אבל זה נחמד חח.. וכן אני יודעת שאת אוהבת את ג'וני מאוד מאוד מאוד

מיצי007

New member
אני יודעת

לא דיברתי עלייך. דיברתי בכלליות. וגם אני גדלתי על ג'וני

מיצי007

New member
פשוט ראיתי את הסרט

ואני הבנתי על מה אתן מדברות שאמרתן שהוא מצחיק בסרט... פשוט הוא עושה את כל הסרט! התנועות שלו,הדיבור שלו...הכל! פשוט זה היה קורע וכל כך נהניתי. מישהי כבר הורידה את הסרט?

Runaway Train

New member
חח האאא הבנתי!!..רק עכשיו? :(

אני לא מורידה את הסרט..אני עכשיו לוקחת אותו בדיוידי (ברגע שההורים שלי יפסיקו להחרים אותי ויביאו לי כסף) ואז אני יקליט אותו על קלטת..יש לי את המכשיר הזה..:) ואני יוכל לראות אותו כל הזמןןןן!! יחי אני!

למעלה