כדי לראות ולא....

liavsayegh

New member
כדי לראות ולא....

אז אני ביום שישי חזרתי מארצות הברית.. הייתי שם חודש וחצי והיה ממש ממש סבבה... אז יצא לי לראות כמה סרטי אימה... רעש לבן- סרט נחמד, לא ממש התלהבתי... היו כמה קטעים מבהילים... בכללי סרט חמוד אבל אם אתם רוצים לראות אותו כדי שתחכו שהוא יגיד לטלויזיה או לוידיאו כי לא שווה ת'כסף בקולנוע... קארי- סרט יפה... הבובה של ישו ממש ממש מפחידה...חחח הסוף ענק! אני בטוחה שרובכם ראיתם אותו אבל אני עדיין ממליצה למי שאל ראה... אין כמו סרטי האימה הישניםת הם הכי שווים!!! הטינה- ראיתי אותו במטוס..חחח אני לא ממש התלהבתי... היו כמה קטעים נחמדים אבל הוא לא ממש מפחיד. אותי היא יותר הצחיק... אז קודם כל לפני שתגיבו רק תזכרו שזה רק מה שאני חושבת!!!! ובקשר לסרט הייד אנד סיק ( משחקים נסתרים) אני עדיין לא מבינה למה לא קוראים לו מחבואים.. סרט יפה.. בארצות הברית רואים יותר בפרומו ומרוב שהוא מפחיד (ככה שמעתי) הגבילו אותו לגיל 16 בארצות הברית... בקשה- תמליצו לי בבקשה על כמה סרטי אימה מציאותיים...תודה!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif הייד אנד סיק-

לא קוראים לו 'מחבואים', קוראים לו משחקים נסתרים ומגבילים אותו?
על זה לא שמעתי...

liavsayegh

New member
הפרוש של השם...

הוא מחבואים אבל שינו אותו בארץ... באנגלית הייד אנד סיק זה מחבואים.... והגבילו אותו בארצות הברית לגיל 16 בגלל שהוא יותר מידי מפחיד.. זה מה אשאני שמעתי... לא בגלל צינזור של קטעים אחרים.. (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...)

נצל"ש: לא לשכוח היום ב-yes

"לוכד החלומות" של סטיבן קינג ואחריו "איזור הדמדומים"- גם מבוסס על ספר של סטיבן קינג וסרט זה הוא הבסיס לסדרה "החצי האפל" שמשודרת בערוץ 3 לאחר מכן "רינג" היפני. ערוץ yes2 החל מ-21:45

רועי123456

New member
איזה לילה מפחיד ביס../images/Emo153.gif

ועוד רציתי לעבור להוט מזל שנשארתי ביס

chaos567

New member
תמותו!

סתם, אל תמותו תהנו מהסרטים תעוררו את קנאת מנויי הוט ותזרעו מלח על פצעיהם החשופים בבקשה!! :)

dk171

New member
הערה קטנה...../images/Emo131.gif אנשים הסקיטו!

אני יודע שמה שרצית להעביר הובן והועבר! אבל זה פשוט קורץ לי להגיב פשוט לא מזמן עשיתי עבודה על פתגמים וזה מזכיר לי שאומרים: "לזרות מלח על הפצעים" ולא לזרוע... סתם היה חשוב לי להגיד
בכל מקרה את צודקת בענין!

chaos567

New member
צודקת בהחלט, טעות של הרגע

מתנצל על הבורות הרגעית :)

dk171

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo70.gifאני בן ../images/Emo67.gif../images/Emo70.gif

וגם אתה פשוט אוטמטי אצלי זה בת בלי להסתכל

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לגביי 'משחקים נסתרים'-

או: הודעה משחקת לכל קטיני הפורום-
הגבלת הסרט מגיל 14!!!! חחח

למעלה