כדי לרענן קצת את הפורום..שרשור הכרות מחודש

כדי לרענן קצת את הפורום..שרשור הכרות מחודש

שם: גיל: דמות אהובה בסדרה: שחקן/שחקנית אהוב/ה: זוג אהוב בסדרה: תחביב: ואתם מוזמנים לשים גם תמונה

jasika siton

New member
עונה :)

שם: ג'סיקה גיל: 19 דמות אהובה בסדרה: דיימון וקתרין. שחקן/שחקנית אהוב/ה: בסדרה - נינה ואיאן. בכללי - יש יותר מדי.. אבל למרות שאין לה הרבה סרטים, אני מאוהבת בה! ללא ספק, מייגן פוקס. זוג אהוב בסדרה: מאוד מקווה שזה יקרה - דיימון ואלנה. ועד עכשיו - ויקי וג'רמי, ממש אהבתי אותם בתחילת העונה הראשונה. תחביב: אמ.. מסיבות, כמה שיותר! ולראות טלוויזיה.

עונה

שם:שרונה גיל:25 דמות אהובה בסדרה:קת'רין שחקן/שחקנית אהוב/ה:איאן זוג אהוב בסדרה:סטפן ואלנה תחביב:pS3

MAAYANAH

New member
גם עונה...

שם: מעיין גיל:24 דמות אהובה בסדרה: קרוליין שחקן אהוב: צ'אנינג טייטום זוג אהוב בסדרה: אני בעד סטפן ואליינה וקרוליין וטיילר תחביב: לקרוא ספרים, אין על ניקולס ספארקס (ג'ון היקר, היומן וסיפור אהבה בלתי נשכח)

עונה

שם:מעין גיל:22 דמות אהובה בסדרה:דיימון שחקן/שחקנית אהוב/ה:איאן זוג אהוב בסדרה:דיימון ואלנה תחביב:צילום

noam239

New member
עונה :)

שם: נעם גיל: 23 דמות אהובה בסדרה: קתרין!!!
שחקן/שחקנית אהוב/ה: אנג'לינה ג'ולי רוברט דה נירו ויש עוד מלא.. :) זוג אהוב בסדרה: סטפן ואלנה! (אנ רוצה שהם יחזרו כבר =/) תחביב: לישון ולישון!! חח

00נטע00

New member
היי

שם: נטע גיל:21 דמות אהובה בסדרה: אלינה, לגמריי אלינה זוג אהוב בסדרה: אלינה וסטפן
- הם עוד יחזרו להיות יחד!~

Karina85

New member
גמאני

שם: קארין גיל: 26 דמות אהובה בסדרה: דיימון (כמובן) שחקן/שחקנית אהובה: אין רק אחד או אחת, אבל אני מניחה שג'וני דפ הוא בין האהובים עליי. ובסדרה אני ממש אוהבת את נינה. ואת ג'וזף מורגן (קלאוס), אלאריק, איאן... בקיצור כולם טובים חחח זוג אהוב בסדרה: אלנה ודיימון, אלאריק וג'נה. תחביב: יש הרבה. בין היתר זה מוזיקה, צילום...

SharoNofit

New member

שם: נופית גיל: 22 דמות אהובה בסדרה: קתרין וסטפן שחקן/שחקנית אהוב/ה: נינה, פול, ג'וזף [לא מהסדרה -אנג'לינה ג'ולי] זוג אהוב בסדרה: סטפן וקתרין שלא יקרה אז סטפן ואלנה

Dankii

New member
עונה:)

שם:דניאלה גיל:15 דמות אהובה בסדרה:קלאוס ודיימון (; שחקן/שחקנית אהוב/ה: וואו יש מלא! בניהם איאן,נינה וג'וזף.יש גם את טום קרוז וג'וזף גורדון-לוויט וכמובן ג'נסן אקלס ה-מדהים!
זוג אהוב בסדרה:דיימון ואליינה ובא לי שלקלאוס תהיה משהי! תחביב:צילום (=

Ayelet 363

New member
עונה

שם: איילת גיל: 19 דמות אהובה בסדרה: אלנה, סטפן, קרוליין (בסדר הזה)... שחקן/שחקנית אהוב/ה: רוב הקאסט של גלי ובאפי ו-NPH. זוג אהוב בסדרה: סטלנה. תחביב: לקרוא, לכתוב (אבל בקושי עושה את זה), לגלוש באינטרנט, לצלם (אבל בקושי עושה את זה).

Orush the Best

New member
שנים

סליחה על ההזנחה
שם: אור :) גיל: 17 וחצי דמות אהובה בסדרה: דיימון וקרוליין.. שחקן/שחקנית אהוב/ה: איאן, טיילור לוטנר זוג אהוב בסדרה: טיילר וקרוליין וכמובן דיימון ואלינה
תחביב: טלויזיה, מחשב...
אני שמחה שהסדרה חזרה, עוד לא היה לי זמן להשלים אבל אני חוזרת לפורום וובגדול!

למעלה