כדי שיהיה לי מסודר -

כדי שיהיה לי מסודר -

ילדים, מה אתם רוצים מברזיל? (יש לי ברשימה כבר דיסק אחד של gal costa שאי אפשר למצוא בשום מקום, קבסה לא מתולעת, ובשביל הגן ברימבאו ילדים + מלא מהסרטים הצבעוניים שקושרים) בקשות נוספות, מוזמנים לפרט. דברים שעולים גרושים, עליי. דברים שעולים יותר, עליכם.

מאתמול ביקשו את זה עוד שניים

מה זה? אנשים רוצים שאני אביא ליטרים של זה

shellyland

New member
כי זה הכי טעים בעולם!

אני אסתפק בכמה בקבוקים קטנים...

הופה. אם יש גם בדיאט, נשמע שזה יהיה

הדיאט קולה החדש שלי. יו צילי איזה כיף לנו

shellyland

New member
הדיאט פחות טעים

אבל יותר עדיף מדיאט קולה. זה בא גם ב"בריא", בצורה של אבקה טבעית ממנה אפשר להכין משקה בריאות ואנרגייה. קוןראים לזה Guarana em Po (או לפי ג'יבה: גווארנה אין פה). לא כל -כך טעים. נהוג להוסיף את זה לקוקטיילים אלכוהוליים בשביל לרקוד כל הלילה. אסור לייבא כזה לארץ, כי זה נחשב סם ממריץ.

את רושמת? :)

שרשרת, צמיד, גופיה. כמובן שהמוטיב צריך להיות ברזיל וקפוארה. אני כבר אציק לך במסנג'ר.

ailag

New member
לא יודעת מה אפשר, נו

אבל קישוטים לברימבאו נשמע נחמד אז גמני. וכל מה שנראה לך איי גס, כי שוב, אני לא מספיק יודעת מה יש שם שאין פה (חוץ מקבסות בזול, וחוץ משרשראות שסתם יסתובבו בבית) (טוב נו אני מרשה לך גם שרשרת אומשהו אם נורא בא לך שתקשט את הבית) (אבל כאילו) (לא באמת צריך)

AbadaSapinho

New member
גם ../images/Emo105.gif רוצה :)

מתי את חוזרת לארץ ? אנחנו חוזרים ב 6.9 חשבתי אולי להאריך את זה קצת...

יש כמה DVD של קפוארה

חלק כבר יש לי אבל יש כמה קבוצות שעדיין אין לי... רצויי גם שיהיה לך באוסף הפרטי.

linoy pal

New member
גמני יכולה לבקש משהו?

חח אני יודעת שאת לא ממש מכירה אותי.. אבל אם כן.. אז אני רוצה שרשרת של בירימבאו או טבקי או משהו כזה.. ומכנס קפוארה...

אכן לא מכירה

ומכיוון שכך, מכנס קפוארה כנראה שלא יקרה (זה לא כזה זול ודברים כאלה אני קונה רק למי שמביא לי כסף לפני הנסיעה כדי לא להיתקע אחר כך). שרשרת - אין בעיה, זה עולה גרושים וגם אם תעלמי לי אני בטוחה שיהיו דורשים
אז נרשמת על שרשרת של כלי קפוארה כלשהו.

למעלה