כדי שלא תגידו שאני תמיד מדברת רק טוב על ספרד

כדי שלא תגידו שאני תמיד מדברת רק טוב על ספרד

ורע על ישראל.

היום, בחיפוש אחר משהו אחר, נתקלתי בכתבה על מקרה שאירע ב-2003 שזיעזע אותי (ואת כל ספרד) אז, וממשיך לזעזע אותי כמובן גם היום.
סנדרה פלו היתה בחורה נאה בת 22 עם פיגור או מגבלה כלשהי.
במאי 2003, ב-23:00 בלילה, היא עמדה עם ידיד שלה בתחנת אוטובוס במדריד, כדי לחזור לביתה שבפרבר הסמוך לעיר שאני גרה בה.
אוטו עם 4 זבלים, חלקם קטינים בעת ביצוע הרצח, עצר והכריח אותם לעלות (אבל זרק מהרכב את הידיד אחרי כמה דקות).
סנדרה נחטפה לאיזה שדה נטוש, נאנסה על ידי כולם, הוכתה ונדרסה 7 פעמים, וכדי להשמיד ראיות, נסע אחד מהם לתחנת דלק, קנה בנזין, חזר ושרף אותה בעודה בחיים.
17 שנה ברוטו קיבלו שניים מהרוצחים, חברי כנופייה שלכולם היו הרשעות קודמות על עבירות אלימות וסמים- ואילו הזבל בן ה-14 שהצית את סנדרה- קיבל 4 שנים במרכז שיקום קטינים והוא כבר מזמן חופשי!!! נו יש לכם כזה?

רינתי77

Active member
את יודעת מה, נזם?

כדאי להניח לכל הבין לאומיות הזאת כי זה כבר יצא לי מכל החורים.
אני בטוחה שיש עוד נושאים שאת מסוגלת לדבר עליהם.

מה את רוצה עכשיו לא הבנתי.

ותרשי לי להחליט בעצמי על מה בא לי לכתוב (לא עניתי לך בפורום השני, כי נחסמתי).

רינתי77

Active member
לא יודעת למה את רגילה, אבל אלי את תדברי יפה!

זה המקום להזכיר שההחלטה על מה לדבר היא שלך, אבל ההחלטה
לאפשר לך לעשות את זה היא שלי.
הניסוח שלי בהודעה הקודמת היה מנומס, אך זאת לא הייתה המלצה!
ברור?

obelina

New member
מה ? אל תשווי. זה לא אותו דבר.

את לא יודעת מה קרה בתוך המשפחה.
לעומת זאת, הדוגמא שהבאת מספרד היא ברורה מאוד, ודבר כזה לא היה קורה בארץ.

מה לא היה קורה בארץ? אונס ורצח?

או שופטים רחומים שנותנים "עונשים" מגוחכים? כי גם זה וגם זה קורה, קרה ויקרה בישראל.

obelina

New member
לא היה קורה בארץ שבנאדם בוגר (במקרה שהבאת,

שניים) היה עומד בתחנת אוטובוס לפני שהאוטובוסים מפסיקים לעבוד, וחבורה של פושעים (אזרחי הארץ לא מחבלים מהשטחים שפועלים בבחינת אין להם מה להפסיד) היו מכריחים אותו לעלות לאוטו. מקסימום היו מפתים. כי אם היה סיכוי קלוש שהיו מנסים לצייץ משהו אחר, מספיק שהעומד בתחנה היה אומר:"אני אקרא למשטרה" או מחזיק את הפלאפון ואומר:"התקשרתי למשטרה" , והפושעים היו בורחים.

חוץ מזה, אני לא יודעת מה קורה בבתי כלא אירופאים, אבל החיים של האסירים הישראלים, בעיקר האנסים, בכלא הם, איך אני אגדיר את זה - לא סוגים בשושנים.

אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שממש לא משתלם להיות פושע בארץ הזאת. תראי מה קרה לזאב, יצחק ומשה.

באמת? בישראל נערים רצחו נהג מונית סתם ככה,

והם אפילו לא היו נרקומנים. ועוד בני טובים רצחו את אסף שטיירמן בחורשה, סתם כי הם זונות.
וסיגלית חיימוביץ הרוצחת קיבלה חתונה בכלא וגם זכות להתייחד עם הזבל שהיא התחתנה איתו, רוצח שנהנה מחופשות!
ובחזרה לספרד:
להזכירך הנרצחת היתה מפגרת, כמו הידיד, והרוצחים כנראה כן שיכנעו אותם איכשהו לעלות (לא זכורים לי הפרטים, מה גם שהיו המון עדויות סותרות). ספרד זו מדינה של 50 מיליון תושבים- כמעט פי 10 מישראל- כך שזה טבעי שיהיה פה יותר מהכל. עם זאת, מדריד היא אחת הערים הבטוחות באירופה ופושעים תמיד נתפסים פה מייד, כי המשטרה וה-GUARDIA CIVIL עובדות בצורה מאד יעילה ומהירה. אני הסתובבתי פה בארבע בבוקר בכל מיני מצבים, מעולם לא חששתי ואני לא בטוחה שהייתי מעזה לעשות את זה בישראל. אז אני מציעה לך להיזהר בקביעות האלו.

obelina

New member
אני הולכת לפי העובדות הכתובות. עכשיו

אחרי שמסתבר שלא בטוח שהכריחו אותם לעלות לאוטו, אז התמונה משתנה.

היו עדויות סותרות,

ומכיוון שידוע שהבחורה והמלווה שלה לא אנשים רגילים בעלי שיקול דעת רגיל, זה לגמרי לא בטוח.

supersonic777

New member
1.את חברה בתנועת "שלום עכשיו"?...

מזה "רע על ישראל"...?את אנטי ישראלית?מקבלת
מאירגונים כלשהם?
2.מעניין על מה ולמה נחסמת ובאיזה פורום...?

אני לא סובלת את אנשי שלום עכשיו.

לא כל מי שמותח ביקורת מוצדקת על ישראל הוא סמולן מסריח ועוכר ישראל.

למעלה