כדי שתוכלו להמשיך ללמוד

dror1one

New member
כדי שתוכלו להמשיך ללמוד

שנה שעברה הייתם קרוב מאוד להפסקת לימודים תמידית, כשטילים נפלו לא רחוק ממיכל האמוניה בנמל ובמתחם בתי הזיקוק עצרו ! וחישבו לפני שאתם מוסרים את מסכות האב"כ שברשותכם שלום שמי דרור ואני אזרח פשוט, שרוצה להעביר לכם מסר חשוב באופן קריטי לגבי שלומכם. בימים אלו מתבצע אחד המחדלים הגדולים לעתיד לבוא: איסוף מסכות האב"כ שברשותכם. אני אומר לכל מי שמעוניין לשמוע עצרו ! וחישבו לפני שאתם מוסרים את מסכות האב"כ . אני מבקש ממכם שתיקחו אחריות על חייכם ועל חיי התלויים בכם. אל תמלאו הוראות כאילו עיניכם קשורות ואוזניכם אטומות, קראו את המידע ותחליטו בעצמכם. 1. אחמד איניג'ד נשיא אירן מצהיר מאיים בהשמדת ישראל כמעט פעם ביום. 2. לאירנים אולי יש גרעין, אבל בטוח וידוע שיש להם ארסנל עצום של נשק כימי וביולוגי ומערך טילים רב ביותר אשר מכסה את כל שטח המדינה. 3. אחמד איניג'ד אובחן על ידי פסיכולוגים במערב כבעל בעיות נפשיות. 4. אחמד איניג'ד עומד בראש משטר דתי קנאי פנאטי שאינו בוחל באמצעים. 5. ארצות הברית מתכננת פגיעה במשטר האירני והזמן הולך ומתקצר, הראשונים להיפגע ממכת הנגד האירנית הם אנחנו, בדיוק כמו במלחמת המפרץ הראשונה רק שהפעם האיום מסוכן פי 100, והיכולת האמיתית לפגוע בנו גדולה פי 100 או יותר. 6. מנהיגינו מראש הממשלה ועד לדרגים הצבאים שהוכיחו את חוסר יכולתם ועליבותם בניהול בטחון המדינה במלחמת לבנון האחרונה, מפקירים את ביטחוננו שוב ! והם עושים זאת כרגיל מטעמי תקציב, יותר זול להם לשכור חברת כח אדם שתאסוף את כל הערכות בעלות נמוכה ביותר תביא אותן למפעל שם ירעננו יחדשו ויארזו אותן בקרטונים חדשים. בפיקוד העורף ישימו על מדפים ויסמנו ווי תחת המשבצת "אנחנו מוכנים למלחמה הבאה" 7. במצב חירום המסכות הללו לעולם לא יגיעו בזמן לידינו האזרחים ! 8. אם וכאשר יחליטו במערכת הביטחון שהמלחמה הולכת לקרות, ייקח לפיקוד העורף שבועיים עד ארבעה שבועות לחלק לרוב האוכלוסייה את הערכות. וזה אם לא תפסו אותנו עם המכנסיים למטה כאשר הערכות עדיין לא מוכנות וארוזות. 9. חלוקת מסכות האב"כ הנה ההתרעה הטובה ביותר לאחמד איניג'ד שהמלחמה הולכת להיפתח כנגדו. 10. אחמד איניג'ד זקוק בדיוק לשתי דקות על מנת להחליט שהוא לוחץ על הכפתור האדום ומשגר אלף טילים בעלי ראשי קרב כימים וביולוגים ישר לפה. 11. על פי ניסיון מלחמת המפרץ הראשונה לטילים לוקח מספר דקות להגיע לפה, ולנו יש מערכת התרעה שנותנת לנו את הזמן הזה ולא יותר. 12. מי שיש בידו מסכת אב"כ ופילטר יוכל לשים אותה ולהינצל. 13. מי שמסר את הערכה שלו נשאר חשוף וללא הגנה ! 14. לסיכום יבואו "מומחי מערכת הביטחון" ויאמרו שצריך להחליף את מזרק האטרופין שפג תוקפו ושהפילטר לא יעיל כמו פילטר חדש. כל זה נכון אבל גם מזרק אטרופין פג תוקף ופילטר שאינו חדש טובים עשרות מונים על שום דבר בכלל ! ויתר על כן את ההחלפה ניתן לעשות בבית האזרח או לחילופין לאפשר למעוניינים להגיע למרכזים עירוניים ולבצע את ההחלפה. 15. ובנוסף למי שזיכרונו עמו, בין שתי מלחמות המפרץ הראשונה והשנייה טרחו במערכת הביטחון לחדש את הערכות של האזרחים ולדאוג לתקינותן אך גם להשאיר אותן בידינו ! אז למה לא עכשיו ? אם הגעתם עד כאן זה מראה שאתם רציניים אני מקווה שאת מבינים את חומרת המצב, ולכן אבקשכם להפיץ את המידע לכל מי שאתם אוהבים אני מתנצל על ההתפרצות לפורום זה חשוב מספיק כדי להצדיק זאת. דרור

99aviv

New member
אולי אוספים את המסיכות כי הן עלולות לסכן ..

אולי אוספים את המסיכות כי הן כבר מאוד ישנות ועלולות לגרום נזקים במקרה שייעשה בהן שימוש... סתם נקודה נוספת למחשבה ..

למעלה