אני קורא שני סוגי בלוגים
הסוג האחד הם אלו שאני קורא בקביעות בדרך כלל הם אלו שעוסקים בשיווק פרסום אינטרנט וביקורות. הבלוג של שלמור, הבלוג של יוסי בן טוב, הבלוג של ירון ירדני, המזבלה, בלוגי קריאטיב מהעולם, ובכלל, כל מי שנמצא אצלי בבלוג בקטגורית "הבלוגים שלי" מקבל התייחסות שלי גם אם קצת פחות מאלו שהזכרתי. הסוג השני הם בלוגים שאני נכנס אליהם מתוך סקרנות שיצר בי כותב הבלוג או מישהו שקישר מהבלוג שלו או מפורום מסוים למישהו כזה. במקרים כאלה או שאני עושה מנוי למייל או שאני מוסיף אותם לפייבוריטס שלי ובודק אותם מדי פעם. מיוחדים - יש בלוגים של כותבים מאוד טובים שלא מעניינים אותי כי הנושא המרכזי של הבלוג לא מושך אותי, יחד עם זאת הם מבליחים עם רשומות שסוטות מהנושא המרכזי ושמאוד מעניינות אותי אז אני מכניס אותם גם לפייבוריטס שלי. לדוגמא : עלומה, לטעמי, היא סופר אינטלגנטית, היא מנתחת מצבים בצורה מרשימה, היא כותבת נהדר. נכנסתי לבלוג שלה כתוצאה מסקרנות, בעיקר בגלל איך שהיא מתנסחת כאן בפורום. הנושא שהיא בחרה לכתוב עליו מדבר אלי פחות כי אין לי לצערי ילד מתוק וכי אני לא אוהב באופן כללי בלוגים שמעבירים חוויות אישיות. מצד שני, כשנכנסתי אליה לבלוג יצא לי לקרוא פוסט פובלציסטי, דעתני, מנתח, רעיוני וכתוב נהדר שגרם לי לרצות להיות עם היד על הדופק ולהיכנס מדי פעם כדי לראות אם היא מעלה עוד נושאים מן הסוג הזה. אני לא קורא בלוגים שכותרתם ספרות, שירה, ציורים, קומיקס, טיולים, אוכל, חיים אישיים. אני יודע שאני מפספס פה ושם אבל אי אפשר לקרוא את הכל. וכן, אני מודה, אני קורא מדי פעם גם את האליטיסטים.