כהמשך למה ששאלתי את ע ל ו מ ה

דם דם

New member
כהמשך למה ששאלתי את ע ל ו מ ה

איזה בלוגים אתם אוהבים או קוראים בהם יש לכם סגנון מסויים של בלוגים שאתם מעדיפים (צילום,שירה,סיפורים,מחיי היום יום,מחדר המיטות
,חתך גילאים מסויים...) או שסתם מה שמוצא חן בעינכם

יש לי העדפה ברורה

לבלוגים בנושא ציור ועיצוב, ואני גם מחבבת בלוגים של בני 30 ומעלה ובמיוחד אמהות חדשות שאוהבות לספר על מעללי הילדים שלהם. אני רעה לבלוגרים מתחת לגיל 20 כלומר ברגע שאני קוראת ילד שמדסקס על בית ספר או פסיכומטרי או ציונים, אני עושה אחורה פנה ויוצאת מהבלוג שלו. מבחינתי זה כמו לחזור אחורה במקום להסתכל קדימה. חוץ מזה שאין לי זכרונות טובים מבית ספר.

יש סוג מסויים

אני אוהב בעיקר בלוגים שמתעסקים במה שאני עצמי מתעסק בו יום יום - מחשבים, שיווק, אינטרנט ופיתוח עם דגש על תרבות דיגיטלית וכל מה שמסביב זה. למעט בודדים אני לא קורא בלוגים על חיים אישיים וכל נושא אחר. כן, מאוד מצומצם אני חושב אבל זה מה שמצאתי שהכי מעניין ומושך אותי. גילאים לא מעניינים אותי - אני האחרון שיפסול משהו בגלל גיל.

Tali1912

New member
יש לי כל מיני מיקסים שאני אוהבת

למשל אני אוהבת את מפתח האתרים, יש בלוג של רכזת מתנ"ס שאיכשהו מעניין אותי מהצד שלה מה היא חושבת ואיך היא מתמודדת עם הצוות שלה. את הבלוג של צציק כמובן, את בלוג הבית אוהבת אבל כשזה מדובר בעדכונים על דברים חדשים בבלוגים, את הבלוג של השרוט והבלוג של נץ נץ, לאחרונה גיליתי את גאמי, היה בלוג בובה של חרסינה אבל משום מה התמוסס. היה בלוג אוכל של בחורה בשם ציפי, אוהבת בלוגים על החיים, צילום לא צלם ספציפי אבל כשאני מתבייתת על צילום אני יודעת להעריך צילום שגם מדבר אליי וגם יש בו מאומנות הצילום. בלוגים שהם לא הכוס תה שלי זה בלוגים חתוליים , של כמה עצוב לי ורע לי בחיים, יחסים ואהבה בין אותו מין ו......... בלוגים שחדר המיטות שלהם הגרביים,החזיות,התחתונים, האביזרים ואמצעי מניעה ותיאורים כחלחלים מפוזרים לי על מסך המחשב בשעות הלילה המאוחרות שתפוז אנשים מתעורר לסטיות הלייליות שלו עם כותרות כחולות גדולות ובולטות ומבחילות למה שאמור להיות בדף ראשי.

דנטל

New member
השניים שהייתי מנויה עליהם היו שונים

אחד סיפר את סיפורו האישי והמזעזע שפשוט היה מרתק. השני המציא סיפורים מתוך מעללי היום השגרתיים שלו והיה מצחיק אותי. זה לא שהפסקתי להיות מנויה אליהם, אלא שהם הפסיקו לכתוב. בגלל שאני לא ממש קוראת בלוגים (ואם כבר קוראת, אז אלה פוסטים בודדים) אני רק יכולה להגיד מה אני בפירוש לא אוהבת ולא מה אני כן. אין מצב שאקרא על תינוקות והריון, נדיר שאקרא על אהבה ורומנטיקה, פוסטים על לימודים בדרך כלל ישעממו אותי למוות. אברח מבלוגים שממש כתוב בהם יומנוער. זה מה שעולה לי כרגע.

מה שמוצא חן

אני לא אוהב להגדיר מראש, בלוג שאהבתי, מודה ומתוודה שפחות בלוגי צילום ושירה.

גאמי

New member
לא סוג ספציפי מוגדר

אלא על פי כישורי הבלוגר, יכולים להיות תחומים מסויימים שמוגשים באופן מדהים וזה מה שקובע

mary lou

New member
בפועל או באידיליה?

בפועל אני קוראת קבועה בעיקר אצל חברים. (כדי לדעת מה קורה איתם ולא לגמגם כששואלים אותי "קראת את הפוסט?"
) וחוץ מזה כמובן שיש לי רק חברים מעניינים :) אצל רוב אנשי הפורום למשל, אני גם מתעדכנת פעם בשבוע שבועיים עם כל הרשומות האחרונות אבל אהבה-אהבה? בלוגים שמשתמשים בשפה (לאו דווקא שפה גבוהה...). מאלו שיכולים לספר את הסיפור הכי משעמם ביקום (למה יכולים? מאלו שממש מספרים את הסיפורים הכי משעמים ביקום) ובעזרת מילים הופכים אותם לסיפורים הכי אטרקטיבים שיש. כאלו שאתה רואה את הטקסטים שלהם וישר מזהה ע"פ הסגנון שאלו הם. מאלו שציטוטים, תיאורים ושלל רעיונות שלהם יתקעו לך ברש הרבה זמן למרות שכבר שכחת בכלל על מה הייתה הרשומה. זו בהחלט כוס התה שלי.

מזדהה מאד עם החלק השני.

בלוגים עם אישיות. בלוגים עם שפה משלהם, עם חשיבה מקורית.

דם דם

New member
../images/Emo45.gif אכן מסכים איתכן

בלוגים עם אישיות כמו שאמרת פשוט לשבת ולהתמוגג על כאלה שיודעים ליצור מכול דבר פעוט רשומה עסיסית

TaxiMedia

New member
אני קורא שני סוגי בלוגים

הסוג האחד הם אלו שאני קורא בקביעות בדרך כלל הם אלו שעוסקים בשיווק פרסום אינטרנט וביקורות. הבלוג של שלמור, הבלוג של יוסי בן טוב, הבלוג של ירון ירדני, המזבלה, בלוגי קריאטיב מהעולם, ובכלל, כל מי שנמצא אצלי בבלוג בקטגורית "הבלוגים שלי" מקבל התייחסות שלי גם אם קצת פחות מאלו שהזכרתי. הסוג השני הם בלוגים שאני נכנס אליהם מתוך סקרנות שיצר בי כותב הבלוג או מישהו שקישר מהבלוג שלו או מפורום מסוים למישהו כזה. במקרים כאלה או שאני עושה מנוי למייל או שאני מוסיף אותם לפייבוריטס שלי ובודק אותם מדי פעם. מיוחדים - יש בלוגים של כותבים מאוד טובים שלא מעניינים אותי כי הנושא המרכזי של הבלוג לא מושך אותי, יחד עם זאת הם מבליחים עם רשומות שסוטות מהנושא המרכזי ושמאוד מעניינות אותי אז אני מכניס אותם גם לפייבוריטס שלי. לדוגמא : עלומה, לטעמי, היא סופר אינטלגנטית, היא מנתחת מצבים בצורה מרשימה, היא כותבת נהדר. נכנסתי לבלוג שלה כתוצאה מסקרנות, בעיקר בגלל איך שהיא מתנסחת כאן בפורום. הנושא שהיא בחרה לכתוב עליו מדבר אלי פחות כי אין לי לצערי ילד מתוק וכי אני לא אוהב באופן כללי בלוגים שמעבירים חוויות אישיות. מצד שני, כשנכנסתי אליה לבלוג יצא לי לקרוא פוסט פובלציסטי, דעתני, מנתח, רעיוני וכתוב נהדר שגרם לי לרצות להיות עם היד על הדופק ולהיכנס מדי פעם כדי לראות אם היא מעלה עוד נושאים מן הסוג הזה. אני לא קורא בלוגים שכותרתם ספרות, שירה, ציורים, קומיקס, טיולים, אוכל, חיים אישיים. אני יודע שאני מפספס פה ושם אבל אי אפשר לקרוא את הכל. וכן, אני מודה, אני קורא מדי פעם גם את האליטיסטים.

פגעסוס

Well-known member
אני מאוד אוהב

בלוגים שקשורים לפרסום, מד"ב וסאטירה (נראה מישהו מצליח למצוא קשר... רמז: אין) אני גם נהנה לקרוא פוסטים על מקרים מהחיים, ובלוגים על בלוגים ויש הרבה כאלה

למעלה