כה אמרה דנה.... הפעלה בפורום...

כה אמרה דנה.... הפעלה בפורום...

דנה אינטרנשיונל ידועה בשנינות שלה, מהו המשפט שדנה אינטרנשיונל אמרה שהכי אהבתם, שהכי עשה לכם את זה, אתם מוזמנים לצטט יותר ממשפט אחד , מה האמירות או הציטוטים של דנה שהכי אהבתם, הנה שלי: "אני עוד אראה לכם מאיפה השטן משתין לא הדג מאיפה השטן משתין" "חלומות של אתמול יכולים להיות המציאות של המחר" "אומרים שהיהודים הם העם הנבחר אז אולי אני הקוקסינלית הנבחרת..." מה שלכם?... קדימה לשרש...

nerod 72

New member
הציטוטים שאני אהבתי....

1. "אם זין היה עומד על הבמה, הייתם יותר ממוחאים כפיים" (דנה בהופעה בדום עם רו-פול מנסה לסחוט כפיים לרו פול,ע"י פנייה לקהל הגאה...) 2. "אני חושבת שבגדים זו מזימה של הומוסקסואלים לענות נשים" (משפט מאוד לא שגרתי שלה ועם זאת, היה נחמד ומפתיע לשמוע את זה). 3. "עמדתי על השולחן ואמרתי למורה - המורה, אני יותר כוסית ממך!" ( דנה בתגובה לניסיון ההקנטה של המורה בתיכון,אחרי שדנה מגיעה בלוק נשי לביה"ס). ויש עוד כמה, פשוט היו כל כך הרבה שאני לא זוכר!! WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

KristineW

New member
איזה יורמים!!!../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

וואי, זה היה קטלני, שראיינו את דנה לערוץ 1 יומיים לפני האירוויזיון והיא חשבה שכיבו ת'מצלמה והיא יכולה להגיד מה שבא לה!!!
אני גם אוהבת איך שהיא אומרת: "איזה נבלות!!!..." אגב, גם אני חולה על המשפט "אני עוד אראה לכם מאיפה השטן משתין, לא מאיפה הדג משתין!!!"- ג-ד-ו-ל!!! וגם המשפט "המורה, אני יותר כוסית ממך!!!" ה-ו-ר-ססס!!! רוצים לשמוע משהו מצחיק שהיא אמרה לי באופן אישי פעם? פעם אני וידיד שלי פגשנו את דנה ברחוב וסתם רצינו שהיא תכתוב לנו משהו על דיסק שלה.. אז דנה אמרה: "נו למה אתם צריכים ת'חתימה שלי, אתם כבר לא ילדים קטנים!!!" פחחחחחח.... צודקת!!!

a r i s h

New member
"איזה יורמים".... הכי ענק!!!

אין כמו ה"איזה יורמים" שלה.... משפט מנצח!!!! אני חולה על הקטע במתיחה שיגאל שילון עשה לה שהיא מגלה שהם מתחו אותה והיא צורחת להם "איזה נבבבלללללווות"..... פשוט הורס! ודרך אגב, גם ב"ג'וני" היו לה מס' הברקות.... היא הייתה גדולה שם!

nana23

New member
ציטוט נבחר

"במקום בו הומוסקסואל מקבל בקבוק לראש, קוקסינלית מקבלת הצעה מגונה..." דנה בראיון מ-1996 לעיתון תת תרבות- מגזין הומוסקסואלי

KristineW

New member
יא, מאיפה את/ה מכיר/ה את זה?!

וואי, זה ראיון מה זה נדיר (גם ישן נורא!) מתוך עתון של גייז (עתון מזעזע שלא היה, ספר שלם ומשעמם רצח!!!) שהוא יחסית לא מוכר בכלל כמו "הזמן הוורוד" וכל מיני עתונים כאלה...
לדעתי זה הראיון הכי מעניין שקראתי על דנה אי פעם, היא גם מדברת שם בצורה חופשית כזאת כמו שהיא לא דיברה בשום מקום אחר...

" שי, הדלת נדפקת." ../images/Emo6.gif

זה משפט שלקוח מהסדרה שוטטות. באחת הפעמים שהייתה דפיקה על הדלת דנה שלפה את המשפט הקורע הזה! כנראה שהמשפט היה גס מידי ולכן הקטע הזה נשאר על רצפת חדר העריכה. חבל.

eyalush001

New member
אוקיי אז הינה שלי......

כשהיא הופיע הקניון הזהב בהופעה האחרונה היא רצתה לברך את כולם: "שלום לכולם בקומות העליוניות לעלונות, איך שלא אומרים את זה...." זה היה קורעעעעעע כולם היו על הריצפה

עוד כמה מענינים...

בראיון למני פאר שנת 95 בתגובה על דברי הנשיא ויצמן כנגד הקהילה: "הכי מרגיז אותי זו הצביעות...אם הנשיא היה נבחר על ידי העם הוא היה מתחבק עם כל הומו ועם כל לסבית שיצביעו בעדו..." "...בתנך לא תמצא איזכור אחד שמדבר כנגד לסבית, אז מה אלוהים הוא שוביניסט?..." "..אני לא אוהבת ליעץ לאנשים בכל מה שקשור לשינוי מין, לי יש את המוח שלי ולאחר יש את המוח שלו דברים שבעניי נתפסים בצורה מסויימת בעניי האחר נתפסים לגמרי הפוך..." "...אין כזה דבר מוזיקה ישראלית... אין כזה דבר"... "...אני מאחלת שתבלו ותצאו ותרקדו ותזדיינו ומה לא? מה לא?..."

שני32889

New member
"סתומה היום חגגת יומולדתתתתת "

יו זה היה פשוט ע=נ=קקק !!! ואהבתי גם את ה- "אם הוא יודע מי אני בכלל??? אם הוא יודע בכלל באיזה ציצים הוא נוגע??" "אם לא חווית ספרי לפני השינה..." "בתור ירון כהן הוא היה חושב קודם כל וואו איזה כוסית" וכמובן את ה- "ומה לאאאא???" הניצחי שלה אין מה להגיד פשוט הורס !!!!

nerod 72

New member
מאיפה הבאת את זה?

זה אולי הזמנה למסיבה ... או לוגו מסוים.. אבל אני סתם מנחש... למישהו יש מושג??

למעלה