כה אמר ראב דרעי

כה אמר ראב דרעי

בהקשר עם ליברמן והמעצרים שבועיים לבחירות: אם יפשפשו בשיטת הדייג בכל פוליטיקאי במשך 10 שנים, בסוף ימצאו משהו... הקשה העיתונאי-אצל כל פוליטיקאי ? ענה הרב: כן, וגם אצל כל עיתונאי. אמר אמת.

לא בטוח../images/Emo4.gif

אצל פוליטיקאים בטוח שאין ממש ממש נקיים. אולי בני בגין. אבל בקרב העיתונאים, נראה לי שיש נקיים הם רק פחות מפורסמים.

בשורה השניה, אולי

אבל כל מי שנחשף ונשטף בכוחניות המלווה ובניפוח האגו הנלווה לבטח מנצל זאת למטרותיו האישיות. כן, לדעתי אפילו רפי גינת, המבצע "תחקירים" רק ע"פ טעמו האישי. הוא למשל לא אוכל "לבן" לכן נטפל לטיב טעם, ואולי אפילו "שוכנע" לבדוק. לו עשה אותה בדיקה ב"מגה"...אלללי. ולי יש נסיון דוקא עם בשר הפיגולים המתובל שלהם, במחלקות הבשר הנשלטות בידי ערבים.

../images/Emo32.gifצחקתי לבד אז החלטתי לחלוק אתכם

יוסף וברכה נוסעים במכונית ולצד הדרך ברכה מבחינה ב"בנות" שעומדות בצד. שואלת ברכה את יוסף: מה עושות שם הבנות ועוד בלבוש כזה? יוסף: הן עושות טוב ונעים לגברים ועוד מרוויחות על זה כסף. ברכה: אתה חושב שגם אני יכולה? זה יכול לעזור לנו, במיוחד כשקנינו כעת מכונית חדשה! יוסף: אם את לא מתנגדת, אני מסכים. ברכה: ומה אני צריכה לעשות? יוסף: כשתיעצר לידך מכונית והאיש ישאל כמה?... תעני לו 100 ותעשי מה שיבקש ממך. ברכה נעמדת בשולי הכביש. נעצרת לידה מכונית והגבר שואל כמה? ברכה עונה: 100! הגבר: אבל יש לי רק 70. ברכה: "חכה אני צריכה לשאול את המנכ"ל" ... ורצה לכיוון יוסף. יוסף: ב-70 אז תעשי לו ביד! ברכה חוזרת מתנשפת ללקוח והוא מסכים ל- 70 ביד. הגבר פותח המכנסיים ומוציא את מה שהוא מוציא ולברכה יוצאות העיניים, כי הגבר מבורך באיבר רציני... ברכה אומרת לגבר שיחכה רגע , כי היא חייבת התייעצות עם המנכ"ל... היא מגיעה ליוסף בריצה ואומרת לו: "אל תהיה כזה חזיר, תלווה לו 30".

למעלה