כה טוב שבא להתפקע מאושר

כה טוב שבא להתפקע מאושר

שלום שלום אתן בוודאי תוהות מה אני עושה בפורום פעמים שלמות שבוע אחד, ובכן, אשת בשורה אנוכי. אל תאמרו עוד- זאבת ערבות, הלא היא הבוצ'ה הממורמרת שכבר שנה וחצי אין שיפור במצבה, מעתה, שמי בישראל- זאבת ערבות, כוסית מהממת ברגרסיה, ועל 5, כן שמעתן נכון, 5 מ"ג פחות פרדניזון! אכן, השמים כחולים, הציפורים מצייצות, ומחר אקום בוודאי 3 קילוגרמים קלה יותר, אם לא בגלל ההשמנה המדיאלית (איזו מלה יפה לכרס...) שתימוג אז בוודאי עקב המוני השערות שיישרו מיידי ופאות לחיי כבמטה קסם. יו, כשאני מתארת את עצמי בפורום אני באמת נשמעת כאשת זאב. אלוהים תשמור. בכל אופן, אני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי על אלוהים. היא לא לסבית פולניה נרגנת, היא על הכיפאק . היא מותק. תודה אלוהים חומד, אני חיבת לך אחד ועד ההורדה הבאה- רק טוב.

gaia20

New member
חחחחחחחחחח

אז מעכשיו, כשאני רוצה לפנות אליך...להשתמש ב "זאבת ערבות כוסית מהממת ברגרסיה"? תעלי תמונות של לפני ואחרי, שנראה מה 5 מ"ג עושים לגוף.... ברכותי על הורדה של 5 מ"ג...זה בהחלט הרבה יותר ממה שאני הורדתי בחודשים הארוכים האחרונים
ואפרופו אלוהים...סתם בדיחה שעלתה לי לראש. הכלב: האדם מאכיל אותי האדם משחק איתי האדם דואג לי מחסן אותי מטפל בי מגן עלי האדם הוא אלוהים! החתול: האדם מאכיל אותי האדם משחק איתי האדם דואג לי מחסן אותי מטפל בי מגן עלי אני הוא אלוהים! ד"א...בבקשה ממך, תפסיקי להכנס לכאן פעמיים באותו שבוע! אנחנו עוד נתחיל לחשוב שאת רוצה להיות כאן ושממש מעניין אותך מה שאנחנו כותבות לך

1ט ל י

New member
מי את ומה עשית עם זאבת ערבות???

אני שמחה בשבילך על ההורדה במינון מקווה שבאמת ירדו גם התופעות לוואי.

למעלה