"כה ציפיתי" זה בשבילך..

מיטללל

New member
"כה ציפיתי" זה בשבילך.. ../images/Emo3.gif

בנוגע לטופיק שפתחת... "שגבר מזמין אותך הביתה" אז שתדעי שאתמול בלילה אני הזמנתי "בחור" הביתה (אחרי שחברות שלי קצת הבריזו לי) והדבר הכי מסעיר שקרה (מלבד שיחות שעשו לי טוב בנשמה) היה (בהשפעת יום כיפור והמרתונים המשפחתיים שהיו) משחק רמיקוב
איך את מסבירה את זה? אני לא זוכרת אם דיברנו על זה לאחרונה.... אני מניחה שכן. אבל לא נורא... אתם באמת לא מאמינים בסתם ידידות אלפטוונית? בלי.. "באיזשהו שלב הוא נדלק עליה ורצה יותר" ?

בשלולית

New member
יש לי ידידים..

אבל אפשר להגיד שאולי 85% מהם... זה או אקסים שאחרי הקשר היה לי איתם גם משהו.. ולא סתם שיחקנו דוקים כשהיינו בחדר לבד... ואם לא אקסים אז אנשים שהתחלתי קשר איתם ובכלל לא הייתה מערכת יחסים אבל היו כל מיני התפתחויות וסתם שמרנו על קשר... יש לי ממש מספר ידידים מועט שאין לי איתם כלום. אפילו הידיד ההומו שלי התאהב בי.

hfgh

New member
יש לי שאלה אלייך...

איך את מצליחה לשמור ידידות עם האקסים שלך, במיוחד שהיה לכם משהו גם אחרי שנפרדתם??? כלומר עדיין היו לכם רגשות לא? אז איך אפשר לשמור על קשר ובו בזמן להמשיך הלאה למצוא מישהו אחר??? או שהמפגשים שלך עם כל האקסים היו רק למטרות סקס ולשניכם לא היו רגשות?

pain is MY love

New member
וזה בדיוק ההבדל

בין בחור לבחורה... בחורה לא מזמינה בחור לסקס (לרוב היא לא צריכה...) והיא יכולה להרגיש בנוח להזמין אליה ידיד לשיחה כשהיא ממש זקוקה לזה.. אבל אני עוד לא ממש הכרתי בחור שהיה לו כל כך רע על הלב שהוא פשוט היה צריך שיחת נפש, בים, באמצע הלילה, במידידה שהוא לא ראה חודשים...

בעיה

אני אישית מאוד מאמין באהבה אפלטונית ,יש לי ידידה שהיא כמו החבר הכי טוב שלי. מצד שני היו הרבה פעמים שגם אפרת וגם אקסיות שלי קינאו באותה ידידה כאילו יש בינינו משהו.

pain is MY love

New member
ובקשר לידידות

יש ידידות. ויש ידידות אפלטונית. נדירה, אבל קיימת. אבל יחד עם זאת אני לא חושבת שיש לי ידיד אחד אפילו שלא זמם עליי מזימות כאלו ואחרות לפחות פעם אחת במהלך מערכת היחסים בינינו...

היי מיטלללל

אממ האמת היא שהבחור הזה הוא במיוחד ברור בכוונותיו, אולי לא הסברתי את זה מספיק. פשוט באותו יום עוד בחור הזמין אותי אליו, לא יודעת, אם זה לא ברור שזה ידידותי, אז אני מרגישה שזה לא מכבד אותי, למה שניהם לא יכולים, כמו בחור מקסים אחר שבא אתמול לאסוף אותי, החזיר אותי, יצאנו..למה ישר להזמין הבייתה..אני לא מבינה את זה. לדעתי כן דיברנו על זה פה לא מזמן- על ידידות..
לא בטוחה שיש כזה דבר תמיד תהייה איזו משיכה אני מתאכזבת פעם אחר פעם.
ידיד אחד שלי היום אמר לי שבזמן האחרון שהוא מדבר איתי, יש לו פרפררים בבטן (הוא התחיל איתי לפני המון זמן..)
ידיד אחר שלי-פעם הייתי מאוהבת בו, אחר כך הוא היה מאוהב ואני לא..נשארנו ידידים
ידיד אחר- בעצם ההכי טוב שלי, מאוד מקווה שכלום לא ייקרה! כי זה באמת מאוד כיף שהוא יכול לבוא ולהיות אצלי ושנינו נדע שכלום לא ייקרה, אין מתח, אבל זה באמת מאוד נדיר. ואלו רק סיפורים ממש מהיום.. ככה שזו נראית לי תבנית חוזרת מידי

מיטללל

New member
אז הדסית, מרינה

אני לא יכולה לדבר במספרים של: "85 אחוז" כמוכן. כנראה אני פשוט לא מושכת כמוכן?
כן אומנם קרה יותר מפעם אחת שידיד התחיל להרגיש אליי רגשות מעבר לידידות ורוצה יותר.. וכן, הזכר היחידי ששבר לי את הלב באמת היה ידיד שדחה אותי. (החלטתי אותו שאני רוצה אותו בזמן שהייתה לו חברה - המוח הנשי במייטבו
) ובכל זאת נש לי ידידים. מהתיכון. מהצבא. חברים של חברות. ולעולם לא הייתי לי חצי מחשבה על יותר... ידידים שאשכרה אני *סתם* נהינת מהחברה שלהם. אני המוזרה?

את לא מזורה

כנראה שהם לא מושכים אותך, ככה בדרך כלל מישהו נהייה ידיד ואולי את נראית בלתי מושגת ולכן לא מתחילים איתך, תחשבי על זה גם לא לכולם יש אומץ לפרק ידידות גם. אולי הידידות שלך יקרה מאוד? אל תחשבי ישר על זה שאת לא מושכת

מיטללל

New member
תודה על העזרה עם רגשי הנחיתות ../images/Emo3.gif

אהמ פשוט עברנו את השלב ה*זה* רובם נראים טוב. ולא, אני לא נמשכת אליהם. אני פשוט לא חושבת עליהם ככה. אני אוהבת לדבר איתם, לבלות איתם. וזהו. ואפילו אם הם בעבר נמשכו אליי הם יודעים שיש לי חבר וזהו.

למעלה