"כה ציפיתי" זה בשבילך..

בשלולית

New member
את ממש לא מוזרה..

גם לא זה קרה. בעבודה... הכרתי את הבחור הזה. והוא היה כזה מותק וכל כך שמחתי אחרי שגיליתי שהוא הומו כי הייתי בטוחה שאין שום מצב שבעולם שיהיה איתו משהו וכל כך שמחתי שמצאתי לי ידיד אמיתי שלא יהיה בינינו אי פעם איזשהו מתח.... אבל הוא נדלק עלייייי! ומהצד השני.... כשהתחלתי לעבוד הכרתי אחד אחר בסניף... ובהתחלה הכל היה ידידותי... אבל עכשיו אחרי 5 חודשים שאני עובדת איתו... אני פתאום שמה לב כמה שהוא מושך אותי... את לא יכולה לשלוט בזה. וקשה גם להם לשלוט על זה. זה משיכה. ואני חושבת... שמשיכה זה לא רק מראה חיצוני ראשוני. זה מתפתח כשמכירים יותר ויותר... והכרתי אותו, והוא פשוט חמוד! אהה וגם שמתי לב איזה תחת חמוד יש לו.

pain is MY love

New member
ממש לא מוזרה...

אצלי הבחורים בחיי מתחלקים לשניים. או ידידים או קשרים פוטנציאלים (או לא זה ולא זה אבל זה כבר לפורום אחר...) להגיד את האמת? ידידים שלי הם לרוב בחורים שאני פשוט לא נמשכת אליהם מספיק כדי לפתח קשר מעבר לזה, או בחורים טובים מדיי שפשוט לא מסתדרים לי בראש בתור בחורים לקשר (כי ידוע שאני חולה על מניאקים) כי בינינו, אם אני פוגשת בחור שמושך אותי וטוב אליי למה לי להפוך אותו לידיד שלי?...

זכוכיות

New member
כי לרוב האנשים יש עוד סטנדרטים?

מעבר למשיכה ויחס. ולפעמים פשוט לא פנויים רגשית כשמכירים, וגם אם אח"כ מתפנים- זה כבר נשמע חסר היגיון.

זכוכיות

New member
אני אנסה להסביר...

"כי בינינו, אם אני פוגשת בחור שמושך אותי וטוב אליי למה לי להפוך אותו לידיד שלי?" וזה עוד אחרי שהסברת במשך הודעה שלמה שהידידים שלך לא מושכים אותך, ושהם טובים מדי, וווטאבר.. אז משיכה (חיצונית) היא לא ערובה למשיכה שתשרוד את השיחה הראשונה, גם אם מדובר בבחור מדהים, חכם, מצחיק וכו'- גם הדבר הכי קטן יכול להיות קריטי. אני יודעת שאני מתנסחת גרוע הפעם, מצטערת. ולפעמים כמו שכתבתי, וככה אני חושבת שהכרתי את רוב החברים הטובים שלי, פשוט לא פנויים רגשית. נניח אם יש לך בן זוג, או שיש מישהו נורא ספציפי על הכוונת, או שיש מישהו שהסיפור איתו נגמר אבל הרגשות עדין שם, או להיפך (שלו יש כאלה), או שניהם, אז מראש אתם נכנסים לקשר בידיעה שהוא יהיה ידידותי נטו, ואז ברגע שהסטטוס הרגשי שלכם משתנה (במידה והוא משתנה) ופתאום אתם כן פנויים רגשית- אתם כבר חברים כל כך טובים כל כך הרבה זמן וזה כבר לא נשמע "הגיוני" לראות באותו ידיד פוטנציאל לקשר. עכשיו הבנת?

pain is MY love

New member
הבנתי אותך..

אבל אנ התכוונתי בהתחלה של הקשר את חייבת להימשך לבחור כדי לדעת שאת רוצה אותו מעבר לידיד... ובקשר ל"לא פנויים רגשית" פה כבר באמת אין מה לעשות... המצב מסובך.

TheWhiteTigris

New member
יש לי כמה ידידות

שבתקופת חיים צסויימת היינו קרובים מאוד (כל אחת בזמנה כמובן...). אבל קרובים לא במובן מיני אלא במובן של ידידות אפלטונית. למה? כי אם גבר רואה שיש יותר יתרונות אצל אישה כשהיא ידידה אפלטונית יותר מאשר בת זוג - עדיף להשאיר את זה כך. כמובן שברוב המקרים הגבר יעדיף אותה כבת זוג...

מיטללל

New member
טוב שאתה לא מתאר את זה כאילו

כל זכר וכל נקבה שיא המושכים ככה שתמיד *הוא* ירצה יותר ותמיד *היא* תחשוק מתישהו.. אז זהו ש... לא. יש לי חבר אז מה, לפי מה שאתם אומרים אין סיכוי שהחברות ביני לבין הידידים שלי אמיתית, מה ?

TheWhiteTigris

New member
אה?!

התשובה שלי הייתה אולי הכי מתונה ולא שוללת ודווקא עליי נפלת? יש לי כיום ידידה אחת, שהיא אגב יפה (והרבה מתחילים איתה). והיא רק ידידה שלי, משום שהידידות בנינו כל כך גדולה וחשובה (לשני הצדדים), שלא נרצה לאבד את זה תמורת דבר פשוט כמו זוג (כשברור שניפרד תוך זמן קצר... אנחנו לא כל כך מתאימים
) ולא תמיד היופי קובע, ראינו את זה בחיים... ותתפלאי גם ל"מכוערים ומכוערות" יש בני זוג...

מיטללל

New member
זו הייתה תגובה כוללת. סליחה :)

ואני אמרתי שרק יופי קובע? אתם אמרתם שתמיד תהיה משיכה מתישהו. ומשיכה בלתי נשלטת מ... היא משיכה... שנגרמת ברוב המקרים. שנגרמת ממראה חיצוני.

מאמינה בידידות אפלטונית

ויש לי ידידים ומבחינתי ומבחינתם הקשר הוא ידידות בלבד ולא מעבר לזה ניפגשים המון,צוחקים,מבלים אבל לא מעבר לזה

Cobe Anan

New member
כל הקטעים האלה של "מה זה אומר ש.."?

הם קצת ילדותיים, בימינו. אם הוא התקשר אחרי יום? אם הוא לא התקשר אחרי יומיים? שמתם לא כמה הם מסתובבים ביחד? יש לה חבר.. היא בטח בוגדת בו! אם הוא נישק אותך רק עם שפתיים? מה הם חושבים עלי אם שוב לבשתי את אותה שמלה? אנחנו צריכים להבין שלרוב הפעולות שאנשים מבצעים בשגרת היומיום אין ערך מחשבתי מוסף. בא לי להתקשר- אני מתקשר. בא לי לנשק את החברה שלי- אני מנשק אותה. בא לי להזמין ידידה לשחק רמיקוב באמצע הלילה- היא בדיוק כמו כל חבר אחר. לחברה שלי יש ידיד טוב בבסיס- יופי! הרבה יותר קל לה להתמודד עם הגעגועים אלי.. אני דווקא די מרוצה מהעניין. די כבר לנתח! מרוב ניתוחים הוצאנו כבר את כל הכיף מהכיף... אפשר לזרום! אפשר להנות! לא חייבים להניח הנחות ולהדביק סטיגמות!

למעלה