כואאאאאאאאאב לי...

Dimaya

New member
כואאאאאאאאאב לי... ../images/Emo7.gif

איזה איכסה של שבוע... ביום חמישי עקרו לי שן - עקירה שהסתבכה, נמשכה כשעה וחצי כי סירבתי לקבל זריקה עם אדרנלין, נשבעתי שאני מוכנה ללדת שלישייה בלי אפידורל מאשר לעקור שן אחת בלי הרדמה... מתחילת השבוע יש לי בחילות וכאבי ראש איומים - אז או שאני בהריון, או ששוב חזרו המיגרנות, שנעלמו כשנכנסתי להריון עם מיכל... והלילה, לשמיעת קריאה דחופה מהחדר ב-2:00 בלילה: "אההה, אההה" - רצתי, דרכתי לא טוב על הרגל והתוצאה - כאב מזוויע . מיותר לציין שעד הבוקר אף אחד לא ישן, בבוקר בעלי נשאר בבית עם הקטנה (שעשתה לו מה-זה בית ספר!) ואני נסעתי לאורתופד (לפחות קיבלו אותי בלי תור!)... אז תודה לאל - אין שבר, אל יש נקע חמור, אני עם תחבושת, לא מסוגלת לדרוך, סובלת מאוד מכאבים. ואני גם ממשיכה עם כאבי ראש והקאות. והקטנה שלי, כמובן, דווקא היום לא מוכנה לרדת לי מהידיים...

nubi

New member
אין קשר בין כאב לאדרנלין

עברת את העקירה ללא הרדמה בכלל? חשוב לי לדעת כדי לדעת מה לייעץ לך.

Dimaya

New member
קיבלתי זריקה "רגילה" - בלי לידוקאין

פעמיים. תוך 40 דקות התחלתי להרגיש כאבים ממש (לא "משיכה", אלא ממש כאבים). תוך שעה צרחתי את נשמתי. הרופאה הוסיפה לי עוד זריקה "רגילה". תוך שעה וחצי השן הייתה בחוץ (בחלקים). באופן כללי יש לי בעיה עם הרדמה, אז תמיד בטיפולי שיניים הייתי מקבלת לידוקאין (אם היה מדובר בטיפול מורכב יותר). גם בלידה אפידורל לא השפיע כמעט.

nubi

New member
יש בעיה עם עקירות

ובכלל עם כאב במהלך פרוצדורה. מאוד יכול להיות שכרגע הגוף שלך "זוכר" את הכאב ובגלל זה כאב הראש. מצד שני, אם את סובלת ממיגרנות-כאב ראש שמלווה בהקאות יכול בהחלט להיות זה. תקחי משהו נגד כאבים, ואם זה לא עובר לך-חזרי לרופא השיניים. ואם לא עוזר שום דבר-תשלחי לי מסר.

משוש30

New member
אגיב ברשותך במילים שמתן מרבה

להשתמש בהם בזמן האחרון: "אוי אוי אוי"!!!! איזה סיוט! מסכנונת! לא נותר אלא לשלוח חיבוק גדול ולקוות שהדברים ישתפרו במהרה
אגב אולי כדאי לבדוק אם כאבי הראש קשורים לעקירה.

למעלה