כואאבבבבבב לי

נועה בת

New member
כואאבבבבבב לי../images/Emo7.gif

כואביים לי הפרקים. כרגיל יד ימין שלי התנפחה, וכואבבבבבבבב לי עשיתי אמבטיה ובלעתי היום 2 נקסים 500 . תותח על . מחר אני אקום כמו חדשה .. אני מקווה לפחות . לא נעים לי להגיד בנות, אבל פעם חשבתי שרק לי כואב בעונת מעבר , והינה אני רואה שכמעט לכולן . לא יפה להגיד אבל זה מעודד. לדעת שאי לא לבד והכאב הוא חלק נורמלי מהעניין וקורה לכולן ... שכולנו נרגיש טוב

1ט ל י

New member
יהיה טוב.

לפני מס´ שעות לקחתי את הפלנקוויל הראשון שלי בתקווה שבעוד חודשיים אני כבר ארגיש יותר טוב. אני מבינה אותך כל-כך. אני אמנם בהתחלה, ורק מתחילה להתנסות בכאבים מסוג זה, אבל בכל זאת אני יכולה להבין. מקווה שמחר באמת יהיה יותר טוב, טלי.

gaia20

New member
גם לי !!! גם לי !!!!

אבל אצלי זו יד שמאל... כל המפרק שלי כואב ונפוח... אני גם מרגישה התחלה של כאב האמצע הבוהן..... נלך לישון- מחר יהיה יותר טוב. גאיה.

ל3

New member
תרגישי טוב../images/Emo24.gif

תרגישי טוב מקווה שעד מחר הכל יעזור. וכמו שכבר הימלצתי, תנסי לחמם את האזור לי זה עוזר לילה טוב אוהבת שירי

ל3

New member
תרגישי טוב חמודה../images/Emo24.gif

אני מקווה שעד מחר תרגישי יותר טוב. אומנם אף פעם לא היתנפח לי אבל אני יודעת מה זה הכאבים האלה ואני חושבת שזה קשור לעונת המעבר. בכל אופן תנסי לחמם את האיזור ומקווה שזה ישתפר. תדעי שאני פה בשבילך, אפילו אם סתם בא לך לדבר שלך, שירי

1ט ל י

New member
בא לכן לעבור לצ´אט?

בתקווה שהאינטרנט לא יזרוק אותי החוצה שוב?

למעלה