כואבות לי הרגליים....

fluppster

New member
כואבות לי הרגליים.... ../images/Emo122.gif

טוב, אז כמה חודשים לאחר שסיימתי את קורס הברמנים, התחלתי אשכרה לעבוד כברמנית! היום הייתה המשמרת הראשונה שלי, במסעדה באזור המרכז, אחרי 3 התלמדויות בשבוע שעבר, וממש נחמד לי להתחיל לעבוד. אמנם השכר נמוך ואין כמעט טיפים, אך זה מקום טוב להתחיל בו, לרכוש ניסיון וביטחון (מה שאין לי בשיט... זה מגיע, לאט לאט). אז הייתה לי משמרת של 7 שעות, שבמהלכה עמדתי כל הזמן, והפעם הראשונה שישבתי והייתי באיזשהו סוג של הפסקה, הייתה לאחר 6 שעות. רציתי לשאול איך זה עובד אצלכם, עמיתיי הברמנים: אתם עומדים כל המשמרת? יושבים לפעמים, כשאין לקוחות? לעתים קרובות קורה שאין לקוחות בכלל במסעדה, או שיש רק שולחן אחד, אבל עדיין לא נעים לי לשבת. האם אני סתם שוקיסטית, או שכך סובלים כל הברמנים? וזה חוקי בכלל? טוב, בעצם גם לא משלמים לי על ההתלמדות, שזה גם לא חוקי... חבל שעסקי המסעדות והברים בארץ לא ידועים בתנאים הסוציאלים לעובדיהם. נו שוין.

tal1g

New member
לגבי חוקיות אז יד לוחצת יד.

גם לא לדווח על טיפים נחשב לא חוקי. לגבי הרגליים יש פתרון לכאבים קוראים לזה אלכוהול

fluppster

New member
אלכוהול? הלוואי...

עבדתי מ-10 בבוקר עד 5 אחה"צ, לא נראה לי כיף להשתכר בצהריים....

maxfain

New member
קודם כל

בתור ברמנית, אז זה הכי כיף לשתות בצהריים, בבוקר, בערב, מתוך שינה וכו'. אין דבר כזה לא כיף. אבל מצד שני, את עובדת במסעדה אז אולי זה באמת לא משהו... אבל מצד שלישי, שהוא הקובע - בגלל שאת עובדת במסעדה.. צריך להרוג את השעות. בקשר לכאב ברגליים.. על מה את מדברת?? גם בהתחלה אני לא זוכר את החיה הזו (ליאור, הניק שלך תופס!). תקני קרוקס (לא שהיו לי אי פעם כאלו) אבל אומרים שזה עוזר.

fluppster

New member
אולי אני באמת צריכה לקנות נעליים טובות

אתה אומר שבירקנשטוק טובים? נבדוק את זה, תודה!

ארתור ב

New member
זה רק בהתחלה ככה.

גם לי היו כאבים במשמרות הראשונות, אחר כך מתרגלים. תטיילי בבר זה מזרים את הדם. והפסקת סיגריה מדיי פעם לא תהרוג אף אחד, גם אם את לא מעשנת.

fluppster

New member
טוב לדעת שמתרגלים לזה....

ולגבי הפסקת סיגריה, נראה לי שקשוחים אצלנו לגבי הפסקות כאלה (ואני באמת לא מעשנת...), אבל אני אבדוק את העניין.

למעלה