לא ממש,בריא לקחת מרחק בין בני זוג מידי פעם,לא מצאה לנכון להגיע לסעוד את החולה בזמן החלמתו.
בריא לקחת מרחק בזמן דיון ביטחוני של בן הזוג שיושב בקבינט בטח אם הוא ראש ממשלה, לא בזמן ניתוח, קל ככל שיהיה.לא ממש,בריא לקחת מרחק בין בני זוג מידי פעם,
והניתוח הזה שטויות במיוחד שעושים אותו לביבי -ז"א המנתח הכי טוב,השיטה הכי טובה וכן הלאה.
יש לך גם את עדת הביביסטים שמאמינים הוא האלטרנטיבה הטובה ביותר - "אין לו תחליף ראוי".
הם יתחנפו אליו ליד המיטה.
בדיוק ההפךבריא לקחת מרחק בזמן דיון ביטחוני של בן הזוג שיושב בקבינט בטח אם הוא ראש ממשלה, לא בזמן ניתוח, קל ככל שיהיה.
קשקוש אופייני שלך,בדיוק ההפך
בדיון בטחוני יש מה להתערב.
ניתוח קל מאוד זה קשקוש - הוא יושב במיטה מנקה את הראש מהאישה - שניהם מרויחים.
היה חשש שיזמנו אותה לחקירה.קשקוש אופייני שלך,
כל מי שהולך לניתוח ( גם פשוט ביותר) רוצה להיות מוקף בבני משפחתו האהובים והמסורים.
עכשיו אתה משנה את הגרסה הקודמת שלך.היה חשש שיזמנו אותה לחקירה.
זה ידוע,נתתי בגירסה הקודמת את הפרשנות שלי.עכשיו אתה משנה את הגרסה הקודמת שלך.
הגבתי על הפרשנות שלך.זה ידוע,נתתי בגירסה הקודמת את הפרשנות שלי.
במקום להיות בחקירות,הוא בניתוח ואח"כ מנוחה בבית חולים,היא בחופשת שופינג.הגבתי על הפרשנות שלך.
אז אתה מנרמל את החופשה שלה על חשבוננו.במקום להיות בחקירות,הוא בניתוח ואח"כ מנוחה בבית חולים,היא בחופשת שופינג.
יש יותר טוב מזה?
מה אתה רוצה ממני?אז אתה מנרמל את החופשה שלה על חשבוננו.
מה אני רוצה?מה אתה רוצה ממני?
אני נתתי לה ללכת לחופשה?
חוץ מזה לא זימנו אותה עוד לחקירה.
היא היתה מרעילה אותו מזמןלא מצאה לנכון להגיע לסעוד את החולה בזמן החלמתו.
דווקא היא אוהבת לנהל את המדינה בלי לשאת בשום אחריות, היא לא הייתה רוצה גם לשאת באחריות להחלטותיה, היא מעדיפה למשוך בחוטים מאשר להיות עם סמכות רשמית ואחריות רשמית. הרבה יותר בטוח בצללים מאשר בחזית אליה נחשף בעלה.היא היתה מרעילה אותו מזמן
אם היא היתה חושבת שהיא או הבן שלה היו יכולים להחליף אותו
כנראה שלא מדובר באיזו פרוצדורה מסובכת במיוחד, אנחנו לא יודעים בדיוקלא מצאה לנכון להגיע לסעוד את החולה בזמן החלמתו.
כל ניתוח שנעשה בהרדמה כללית הוא מסובך יחסית.כנראה שלא מדובר באיזו פרוצדורה מסובכת במיוחד, אנחנו לא יודעים בדיוק
הרדמה כללית יכולה לגרום-נדיר,נדיר- לאירוע לב או אירוע מוחי.תגובה אלרגית לחומרי ההרדמה.כל ניתוח שנעשה בהרדמה כללית הוא מסובך יחסית.
אכן חבל שגב' נתניהו לא יכולה להימצא לצד בעלה בתקופה זו, אבל תכל'ס זה עניין פנים-משפחתי או פנים-זוגיותי שלהם. לא ענייננו באופן מיוחד ובוודאי שלא כשאין לאף אחד מאיתנו שמץ של מושג ירוק מה הקשיים, מה המניעה, וכו'.לא מצאה לנכון להגיע לסעוד את החולה בזמן החלמתו.
היא מעדיפה להישאר בארה"ב, שם בניה, וזה בנוסף לעניין שלא תיחקר כל עוד היא שם.אכן חבל שגב' נתניהו לא יכולה להימצא לצד בעלה בתקופה זו, אבל תכל'ס זה עניין פנים-משפחתי או פנים-זוגיותי שלהם. לא ענייננו באופן מיוחד ובוודאי שלא כשאין לאף אחד מאיתנו שמץ של מושג ירוק מה הקשיים, מה המניעה, וכו'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.