כואב ה שיר היום שלי של קולדפליי: שיר היום שלי לא של קולדפליי:
ב ברררר New member 29/8/05 #1 כואב ה../images/Emo23.gif שיר היום שלי של קולדפליי: שיר היום שלי לא של קולדפליי:
ב ברררר New member 29/8/05 #2 ../images/Emo153.gif של קולדפליי:Shiver לא של קולדפליי:חורף- עברי לידר.
ג גליייייייייי New member 29/8/05 #3 בר, למדתי לשרשר,לא תסבלי ממני יותר, בפעם הבאה שיהיו לך בעיות עם השרשור שלי בקקשה תסבירי לי יפה אל תתעצבני עליי... שיר היום של קולדפליי-high speed שיר היום לא של קולדפלי-red hot chili peppers-cant stop
בר, למדתי לשרשר,לא תסבלי ממני יותר, בפעם הבאה שיהיו לך בעיות עם השרשור שלי בקקשה תסבירי לי יפה אל תתעצבני עליי... שיר היום של קולדפליי-high speed שיר היום לא של קולדפלי-red hot chili peppers-cant stop
ג גליייייייייי New member 31/8/05 #14 חחחחח אחרי סכסוכים וריבים רבים,אני יודעת לשרשר! i am not gonna crazy anyone from this moment
A aviGODFATHER New member 29/8/05 #5 ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif קולדפליי - Brothers And Sisters לא של קולדפליי - Radiohead - Paranoid Android
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif קולדפליי - Brothers And Sisters לא של קולדפליי - Radiohead - Paranoid Android
A aviGODFATHER New member 30/8/05 #11 זה ממש לא ביסייד Brothers And Sisters בא מהאי-פי (EP) עם אותו שם. אמנם זה לא היה באף אחד משלוש האלבומים העיקריים אבל זה לא ביסייד. ולמאותגרים: EP זה מיני אלבום, בניגוד לאלבום רגיל, שנקרא גם LP. (אין לי מושג מה ראשי התיבות אומרים, אולי Long PLay).
זה ממש לא ביסייד Brothers And Sisters בא מהאי-פי (EP) עם אותו שם. אמנם זה לא היה באף אחד משלוש האלבומים העיקריים אבל זה לא ביסייד. ולמאותגרים: EP זה מיני אלבום, בניגוד לאלבום רגיל, שנקרא גם LP. (אין לי מושג מה ראשי התיבות אומרים, אולי Long PLay).
מ מיכיל New member 30/8/05 #6 ../images/Emo13.gif שיר היום שלי של קולדפליי : shiver הענק!! שיר היום שלי לא של קולדפליי : bad day של daniel powter
../images/Emo13.gif שיר היום שלי של קולדפליי : shiver הענק!! שיר היום שלי לא של קולדפליי : bad day של daniel powter
B Broken Wings1 New member 30/8/05 #9 ../images/Emo11.gif שיר היום של קולדפליי: משומה.. Parachutes שיר היום לא של קולדפליי: Alanis Morissette - That I Would Be Good
../images/Emo11.gif שיר היום של קולדפליי: משומה.. Parachutes שיר היום לא של קולדפליי: Alanis Morissette - That I Would Be Good
R Roy1232 New member 30/8/05 #10 שלי ../images/Emo27.gif שיר היום של קולד: X ו Y שיר היום לא של קולד: 1-800 400 400 AIG. בדרך כלל לא הסגנון שלי
שלי ../images/Emo27.gif שיר היום של קולד: X ו Y שיר היום לא של קולד: 1-800 400 400 AIG. בדרך כלל לא הסגנון שלי
L lol lypop New member 31/8/05 #15 לולו של קולדפלי: bigger stronger לא של קולדפלי:wake me up when september ends