כואב, כל כך כואב...

GGOODD

New member
כואב, כל כך כואב...

אני חשבתי שהתגברתי, ואז התחילו הגעגועים, אני שונא את זה שאני לא מצליח להירדם בלילה מרוב מחשבות עליה עד שאני פשוט מתחיל לבכות... ורק אז מתשישות אני נרדם. אני רק שואל כמה זמן ייקח לי להתגבר ואם בכלל אם כל בחורה שאני אי פעם אהיה איתה אני אשווה לזאת? אני ממש משתגע, רק מלחשוב עליה ביחד איתו, כואב לי ומגעיל כל כך
אוף

DesertRose1

New member
../images/Emo24.gif }}../images/Emo11.gif

זה לא הולך להיות קל, קשה לשכוח אדם יקר. אתה לא צריך לשכוח, אתה צריך להחלים ולהתגבר. וזה יקרה, תן לזה זמן, זה יקרה! אין מה לעשות, זמן זה התרופה הטובה ביותר...
תחזיק מעמד...

Another Girl

New member
../images/Emo24.gif

זה בטח יישמע פלצני עכשיו...אבל הזמן באמת מרפא. דרכו של עולם. בינתיים תנסה להיות עם חברים ואנשים שאוהבים אותך,ולקחת את זה לאט לאט...

noosh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifעוד יהיה טוב!

אתה לא תשווה כל אחת אליה, גם זה יעבור בסוף עכשיו קשה, ומתגעגעים... וזה רק אומר שמה שהיה היה אמיתי, ואתה יודע מה אומרים - It's beter to have love and lost, than never to have loved at all אז עכשיו קשה, אבל לפחות זה אומר שהרגשת. אני יודעת שזה לא נשמע מנחם במיוחד, אבל אח"כ, כשזה יעבור, כשתגיע מישהי חדשה לחיים שלך, אתה תזכר כמה זה חשוב וכמה זה טוב. נכון, עכשיו זה קשה, ומגעיל, וכואב, אבל זה כמו איזו מחלה כזאת, שעד שהגוף מתנקה ממנה אז סובלים. וסובלים, מאוד סובלים, אבל כמו כל מחלה, גם זו עוברת.. וכשהיא תעבור אתה תרגיש כמו בנאדם חדש. לאט לאט תחשוב עליה פחות, והיא כבר לא תהיה הדבר הראשון שאתה חושב עליו לפני שאתה נרדם, וגם לא תהיה הדבר הראשון שקופץ לך לראש כשאתה קם, עוד לפני שפקחת עיניים. ואז, במהלך היום, אתה תשים לב שלא חשבת עליה כבר כמה שעות, או אולי אפילו כל היום... רק מה, צריך לתת זמן אז אני יודעת שזה קשה, ומקווה שתעבור את זה בדרך הכי קלה שאפשר, ונותנת לך אלף
עד שהכל ייגמר
מקווה שהכל בסוף יהיה בסדר, רק תהיה חזק והכל

מוּסקט

New member
אהבה

געגועים והכאב הזה - שעכשיו כל כך ממלא, הם הם הרגשות הכל כך אנושיים שעושים אותנו למי שאנחנו. אי אפשר לתאר את החיים בלעדיהם. רק רציתי לומר לך שלמרות שעכשיו כואב ונראה לך שחייך היו הרבה יותר "טובים" בלי כל זה - זה לא נכון. בלי המקומות הללו אנחנו שטוחים וצחיחים. ומי שלא מגיע לתהומות הכאב גם לא מצליח להגיע לפסגות האושר. עסקת חבילה הרגשות הללו. אני שמחה בשבילך שזכית לאהוב, שמחה בשבילך שאתה יודע להתגעגע ולכאוב, שמחה בשבילך שאתה בן אדם.

GGOODD

New member
טנקיו וורי וורי מאץ'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה לכולם, אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב מאותו יום... תודה
ונתראה בנפילה הבאה

למעלה