כואב לי אוףףףףף

כואב לי אוףףףףף

אני בבית והילדים הלכו עם אבא לחמותי לאכול. ממש כואב לי ולכן אני בבית נחה. אויי והמטעמים שלכן נישמעים נהדר... אייזה כייף לכן,שהכל ככה מוכן לשבת. שבת שלום לכן. שיר.

ענתר

New member
מקווה שהמנוחה תעזור

אני עובדת במטבח ונחה ושוב הולכת למטבח שמתי את כל הבשר לשניצלים בקערה עם הביצה עוד מעט צריך להתחיל לעטוף אותם אבל הרגליים כל כך כואבות עכשיו

היי ענתר ניכנסתי לבלוג שלך מעניין....

תודה על האיחולים קודם כל. כן ניכנסתי לבלוגך וקראתי שאת מהגליל המערבי... נחמד גם אני במקור מישם...[יודעת מאיפה את מהבלוג אבל לא,רוצה לעשות אווטינג]. את מורה? את לא חייבת לענות אמא שלי מורה והרבה ממש שכתבת, בבלוג נוגע לליבי. שבת טובה שיר.

ענתר

New member
תודה אור

את יכולה לקרא לי ענת אני לא מורה, סתם אמא ל 4 מופלאות הנקראות 4M ואני נקראת אם הבנות
תודה על הדברים הנחמדים לגבי הבלוג, את מוזמנת להגיב תמיד נחמד לקבל דעות חדשות בהזדמנות ספרי לי מהיכן מקורך
כרגע הקטנה מחליפה אותי בהכנת השניצלים איזה כיף לי

יחיי משככיי הכאבים!!גאון מי שהמציא אותם.

הבוקר יותר טוב, לקחתי משככים,והלכתי לישון בלילה, וזה עזר מאוד. תודה ומה איתך?מקווה שהכל טוב. אור.

ענתר

New member
אני תמיד אומרת

החיים עם אדוויליפים יותר שמחה שעזר לך

גם לי כואב

ממש נמעס לי מהכאב הזה אני רוצה יום אחד בלי כאבים אני מחקה שישהיה חם בחוץ שבת שלום ובלי כאבים

ענתר

New member
בחוץ שמש ושמיים כחולים

אמנם לא יצאתי החוצה, אבל נראה יום יפה. איך את מרגישה?

אכן היה יום יפהפה היום,

וגם היהכל כך נעים. היה כיף לטייל קצת בחוץ היום, אבל . הערב כבר היה קריר מדיי. והנה. כבר מתחיל לנו שבוע חדש...

שלום בוקר טוב

אתמול היה יום יפה עם הרבא שמש אבל היתה רווך חזקה פה אנחנו הלכנו לטייל עם הכלבים ביער זה היה טיול נחמד יום טוב לכולם פה

למעלה