כואב לי הגב

כואב לי הגב

מי בא לעשות לי מסאג'? (ושיכין גם שייק פירות בדרך, יש ליצ'י ואלכוהול במקרר, תודה).

מרצי

פן .. מה נסגר ? את חייבת ,
אבל חייבת
אבל ממש חייבת ....
מסאזיסט/ית

באה איתי לאורטופד היום../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

סופסוף קבעתי תור ללכת לאורטופד, הגיע הזמן אחרי סחיבה של שנה עם כאבי גב נוראיים.

../images/Emo39.gif אם אינך מרוצה ממנו, אז יש לך אפשרות

לעבור קופה אחרת. גם אני הייתי ב"מצבך", כלומר, דחיתי את הביקור אצל האוטופד האנטיפטי שלי למעלה מחצי שנה ואז מישהי בתור לרופא אמרה לי שהיא בדקה את האפשרות להחליף קופה - ושאפשר רק 4 פעמים בשנה לעשות זאת. הנה טיפ: לבדוק את האפשרות לזכות באנשי מקצוע נחמדים ששווים כל אגורה שאנחנו משלמים להם... המאחלת לך שתהיי בריאה

נתקלתי בפרסומות גרועות בחיי

אבל זו בהחלט מועמדת לפרס. בשביל להחליף רופא לא צריך להחליף קופה, בכל קופה יש בדרך כלל יותר מרופא אחד בכל התמחות ויש אפשרות לבחור בין שלל רופאים, כולל אפשרות ללכת לרופא פרטי ולקבל החזר. אני אגב בדקתי אפשרות לעבור קופה והגעתי למסקנה שכולן אותו חרא. פרטי זה שם המשחק.

soofgania

New member
../images/Emo124.gifאנבל תראי מי חזרה../images/Emo6.gif

טלי עדן וואלה גם את היית במצבה?
למה אפשר רק 4 פעמים בשנה להחליף קופה????ואם בא לי כל חודש?
ג'ני אעפ"י שנתפסת ואעפ"י שאמרתי שתבואי אלינו בניק שלישי..לא ויתרת ואכן זה קרה אהה? עכשיו מי חייבת למי התנצלות? יאללה תתנצלי בפני אנבל ובמקום להמליץ על קופה לכי חפשי לך קוף שיעשה לך טובה

סליחה ../images/Emo70.gif מישהו זקוק פה לאישפוז ../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

מה זה השטויות האלה? איפה מנהלי הפורום שירגיעו? בסה"כ תרמתי מניסיוני וכבר מתנפלים עליי בגידופים
הקפה עלה לכם למוח?

למעלה