כואב לי הגרון...
מה אתם ממליצים? מסתבר

alonaski

New member
כואב לי הגרון... ../images/Emo7.gif מה אתם ממליצים? מסתבר

שאין לי כדורי פרופוליס בבית מה שתמיד הייתי לוקחת... יש משהו אחר שאפשר למצוץ/לגרגר ונמצא בבית? יש לכם המלצות?

עוז46

New member
כוס תה עם

(אני מיד הולך עם פטיש) פקק ויסקי או ברנדי, וביחד אם זאת, כבר לפרוס בצל לטבעות, להכניס לצנצנת ולהשרות עם דבש. אפשר דבש ללקק או חלב מחומם ודבש, ומוגל מוגל,כמובן תה קמומיל מרגיע מאוד, ומרתח ליקריץ עוזר גם כן.

alonaski

New member
תודה. לגבי ההצעות שלך. האם אחת מהן עוזרת

במידית או שאת כל מה שהצעת אני צריכה ללגום לאורך פרק זמן מסויים, כמה פעמים בימים הקרובים עד שיעבור? כי בצל ודבש - אין סיכוי שיכנס לי לפה (וישאר שם...
) חלב חם ודבש - אין לי בעיה עם זה. תה קמומיל יכולה לנסות אבל לא אוהבת... אז אם זה אמור להבטיח לי הקלה משמעותית מכוס אחת - אעשה את המאמץ..
גוגל מוגל, ויסקי וברנדי - גם הם - לא באים בחשבון מבחינתי.

עוז46

New member
אני לא מבין איך את יכולה

ללגום תה ולכתוב ביחד. או שזו תכונה של בנות? גם ליקריץ, ללעוס או בחליטה או מרתח מקל. ואם יש אכינצאה וסמבוק שחור זה הזמן.כף לבלוע לפני שמדברים. ובהצלחה.

alonaski

New member
- מה חשבת, שאני רק פרצוף יפה ובחורה

אינטיליגנטית???!!!
יש לי עוד כמה כישורים!
אבל לא ענית לי בינתיים על השאלה - האם משהו מהם עוזר בשיטת "זבנג וגמרנו" או אני אמורה להתענות עם הכאב גרון הזה לאורך זמן?...

עוז46

New member
בדיוק לזה התכוונתי

למה את לא טועמת? מנסה? הקלת מה, ואולי לשעה, ואולי לשעתיים ואפילו זבנג וגמרנו?
לפרצוף היפה
לאינטלגנטית ו..
לכל השאר

alonaski

New member
לא מנסה מה??? ../images/Emo4.gif ניסיתי את התה קמומיל...

טעם זוועה, אז ערבבתי אותו עם תה לואיזה וזעטר וזה שיפר... כרגע יש לשמחתי הקלה אבל במקביל - מצאתי את כדורי הפרורפולאום שלי וקיבלתי עוד כמה כדורי קלגרון... ואני בולעת גם פרוטק (-מותק!...) אז למי לשייך את ההקלה לדעתך?...
וכמו שאמרתי - ברנדי, וודקה וחבריו - NO WAY בצל ודבש - NO WAY OVER MY DEAD BODY!
פעם, היה לאבא של בעלי - סירופ-פלא מארה"ב. שלוקחים ממנו שלוק קטן לכאב גרון, זה שורף נורא... ודי מגעיל... אתה קופץ לתקרה כמה שניות מרוב גועל אבל מיד אחרי זה - הגרון נקי מכאבים!!! לגמרי! הלוואי והיה לי את הסירופ הזה...
מכיר?? משהו בסגנון הפעולה של משחת הפונגיציד-האימתנית הידועה לחיילי חי"ר/טירונים מהצבא...

alonaski

New member
פעם שלישית שעונה לך (מקווה שיעבוד הפעם):

אנסה לברר בשבוע הקרוב. אם אצליח - אודיע לך!

alonaski

New member
באמת??? ../images/Emo12.gif למרות שמדובר בתרופה כימית

ולא בתרופה סבתאית???..

למעלה