כואב לי הגרון !!!

לגרון אפשר

לקחת גרב שלא רוצים להכניס בפנים מלח עבה, כמות לא גדולה , לקשור את גרב שלא יצא מלח , לשפוח על זה ערק ולקשור לגרון, למשך כול היום והלילה ,

smady a

New member
לכאב גרון. לגרגר לימון ולבלוע כמה

פעמים ביום. לגרגר גם מים עם מלח. שתייה חמה של תה עם מרווה עדיפה.

חוזליתה

New member
לכאב גרון

לקחת חתיכה משורש ג'ינג'ר, שטוף ומקולף לשים את החתיכה בכוס מים חמים לחכות 5-10 דקות ולשתות מספר כוסות כאלה ביום מעבירות את הכאב והמחלה לחלוטין תרגיש טוב

purple rain2

New member
מה שאני עשיתי ועזר לי זה...

פשוט לאכול דבש!! קח כפית ותתלבש על הדבש, כמה כפיות טובות (לא 2-3, לפחות 10! אחרי כמה כפיות זה אפילו די טעים!) כמובן שגם תה מרגיע ומחמם את הגרון... תרגיש טוב!

חוזליתה

New member
ועוד אחד לכאב גרון

כף דבש + לימון לערבב ולשתות היחס בין הלימון לדבש: סחיטה אחת של חצי לימון, שיתאפשר ערבוב הדבש ולא יהיה סמיך מידי.

אAבB

New member
גוגל מוגל

שזה אומר חלב חם,חלמון ביצה וכפית דבש לערבב היטב ולשתות. לי זה עזר מאוד ותוך דקה שכחתי מהכאב תרגיש טוב

../images/Emo36.gifזיתים שחורים ../images/Emo26.gif

ושים
לא מושחרים.... כל פעם לפחות 5 זיתים נטו ..... יש עוד אפשרות .להרתיח חופן עלי מרווה ולאחר שמתקרר לגרגר כמה פעמים ביום.....

nadavmendel

New member
שתה חליטת ג'ינג'ר

קנה ג'ינג'ר, מה שנקרה שורש זנגוויל בסופר המקומי, חתוך/קצוץ אותו לחתיכות קטנות, שפוך עליו מים רותחים, מומלץ גם להוסיף סוכר... כבר בשתיה אתה תרגיש איך "חריפות" הג'ינג'ר תקל לך על הכאב. דרך אגב, כשהייתי בסין זה מה שהציעו לי לשתות שם וזה ממש עזר לי!

למעלה