כואב לי הלב על יוסי

itzikn

New member
כואב לי הלב על יוסי

כל צעד שהוא עושה וכל מילה שהוא אומר כל הצדקנים בוילה ובמיוחד שי קופצים עליו ממש עושים לו עוול זה כבר מתחיל להיות מוגזם

itzikn

New member
גנב? מה הוא גנב?

הוא פתח את הכספת אחרי שהמשימה נגמרה סתם בשביל המשחק ולא עשה עם זה כלום

itzikn

New member
שטויות

ונסה השאירה את הקופסה שלה בחוץ ואחרי זמן מסויים היו חסרות לה כמה סיגריות וישר האשימו את יוסי

../images/Emo152.gif../images/Emo120.gif

לאנשים בבית היו נעלמות סיגריות , לא בבודדת
בקופסאות. קרן הגתה רעיון ואמרה לוונסה בואי נסמן את הקופסאות ונראה אצל מי הן. וכך עלו על הקולע בזמן / או הלוקח בזמן שלא רואים אותו ...you name it

בודהה7

New member
זה המשחק, הוא אמור לגנוב כדי שיהיה אקשן.

למרות שבסוף הוא לא גנב. חבל רציתי שהוא יגנוב להם.

kobby2006

New member
אני בוכה בשביל יוסי-חבל עליו

כל העשירים והשופוני.,.\ עושים עליו ועל ביתו עינב עליהום . גבורים במיוחד שי עם הזקן שצועק כמו פרה מיוחמת.וזאת ונסה מנסה לקבל זיין לא משנה מימי. רק לקבל וכמה שיותר מהר.אני מציע שכל החברה יעשו שמיכה או כיפה אדומה לשי. ושיתחנו אותו....................

תותח 041

New member
לשמור על יוסי

אין על יוסי. חמוד בפשטות שלו. היום צריך לדאוג שלא יעיפו אותו

יניבל1

New member
היום פעם ראשונה יצא לי לצפות בו ברצף

הבן אדם פשוט דפק שם מופע סטאד אפ שלם, אני חייב להסיר את הכובע ללא ספק מדובר בבן אדם הכי קורע בוילה יוסי לצבר(שבוילה מכנים אותוהדולפין) " הדולפין הוא החבר הכי טוב של האדם , אבל כשהוא רוצה הוא גם ממש מסוכן , הבנת את זה יא בן אדם "

אני הייתי משאיר אותו ואת ביתו במשחק

ומעיף אחד אחד את המתנשאים האלו, שגדלו עם כפית זהב בפה וחושבים שהם מעל כולם. עינב ויוסי הם האנשים הכי אמיתיים שם למרות שניסו להציג אותם כפרחה וערס הם ממש לא כאלו, הם אנשים אמיתיים עם רגשות אמיתיים ולא מזוייפים וצבועים כמו מיקי וכול השאר. דרך אגב שהם הופיעו לראשונה וכולם חשבו שעינב פרחה ויוסי ערס בגלל מה שהם אמרו, אז מי שלא יודע זה פשוט מה שההפקה אמרה להם להגיד, ושעינב אמרה שארז טל חנון וכו` זאת ההפקה אמרה לה להגיד אז אל תטעו, כי להפקה יש תבניות- העשיר, הפרחה, הערס, הדתי וכו` והיא אמרה להם מה להגיד.

בודהה7

New member
כי הם רעים.

הם גם פוגעים בבת שלו. כדי להסיג את המטרה אנשים ימעכו אנשים. וזה דוחה. אני מקווה שהם לא יסיגו את המטרה שלהם. ורואים שעוד מתחילת התוכנית הם היו אנטי יוסי, כי הוא אמיתי ואומר את אשר ליבו, והם צבועים ושקרנים - וכנראה גם גזענים למה ששונה מהם. לאומת יוסי שהוא מבוגר, אבל יש לו ראש פתוח והוא מקבל את השונה. מקווה שהוא או הבת שלו יזכו בפרס. הכי מגיע להם -

מסךם עם כול מילה יוסי גם לא גזען

למשל שרנין אמרה שהיא חשבה שישימו אנשים שונים כמו אתיופי וכו` יוסי ישר אמר לה שלמה אתיופי צריך להיות שונה ? בגלל צבע העור ? ויוסי אמר שאתיופים הם בדיוק כמו השאר שווים לכולם ולא פחות. בניגוד לשאר שמתנשאים שחושבים שהם מעל כולם. יוסי ועינב הכי לא גזענים והכי אמיתיים, ערן אדם צעיר והוא הומופוב יוסי אדם מבוגר והוא לא הומופוב ומקבל את כולם מכול העדות מכול הצבעים ומכול המינים כמו שצריך, הוא אדם ישר ואמיתי נקודה.

אליהו1919

New member
טוב לראות שאנשים חושבים עליו ככה

ככה אף פעם לא ידיחו אותו האנשים באס אם סים..

כי זה נכון יוסי מבוגר ולא גזען

ויותר עם ראש פתוח מהצעירים שם, ראה ערך ערן ההומופוב, והגזען . ויוסי ועינב הם הכי אמיתיים .

לא משנה גם אם הוא היה אשכנזי,סיני

או אוגנדי, זה לא משנה לי היקר שהוא אדם אמיתי שמראה גם כלפי חוץ את מה שיש לו בפנים, כמו עם הכספת שהוא לא רצה להסתיר כמו מיקי, כמו שהוא לא גזען וכו`.

למעלה